Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 40

• 129 710
  • 760
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
Леокрема като се къпя- да,ама няма послеаромат...поне при мен.

# 76
На Леокрема душ гела с арган-в черната опаковка има много силен аромат,даже тежичък бих казала.С часове няма отмирисване.

# 77
На Cottage имам спомен, че бяха с доста траен аромат.

# 78
Съпружието ползва сапуни, не иска душ гелове, и след Дав със Шеа миришат страхотно и той и банята и цялата къща:
Скрит текст:

# 79
  • Пловдив
Препоръчайте ми хубаво олио за тяло.. Това на Билка е ново и съм му хвърлила око,а и напоследък ползвам много техни продукти. Crazy  Heart Eyes Ако някой го е ползвал нека да сподели. Grinning
Скрит текст:

Здравейте, съжелявам за тъпия въпрос, но досега не съм виждала олио за тяло и затова искам да попитам това се ползва вместо лосиона за тяло. И ако да повече ли омазнява кожата, защото моята е много суха и сега зимата е много зле положението.
Друго, което искам да попитам този балсам за устни "Зима", къде мога да го намеря в Пловдив?
И последен въпрос (без да ме нападате  Praynig), къде мога да намеря да си купя черен молив за стъкло. Преди като почвах да се гримирам майка ми имаше такъв и беше страхотен откъм издръжливост, а и не съм имала проблеми с него.

# 80
Относно душ геловете..

Одеве бях в една аптека и случайно видях душ гелове на Фелче Азура (не знам дали така се превежда).Та,взех си,въпреки,че имаше само големи шишета от по 700 мл. Crazy ,и мога да потвърдя,че ароматът от него се задържа на кожата по - дълго от други,които съм ползвала.
Може би няма да го изразходя целия,но няма да съжалявам,защото струваше 5лв.

Опитай!

# 81
Днес ги видях и в Елитис на същата цена

# 82

Здравейте, съжелявам за тъпия въпрос, но досега не съм виждала олио за тяло и затова искам да попитам това се ползва вместо лосиона за тяло. И ако да повече ли омазнява кожата, защото моята е много суха и сега зимата е много зле положението.
Друго, което искам да попитам този балсам за устни "Зима", къде мога да го намеря в Пловдив?
И последен въпрос (без да ме нападате  Praynig), къде мога да намеря да си купя черен молив за стъкло. Преди като почвах да се гримирам майка ми имаше такъв и беше страхотен откъм издръжливост, а и не съм имала проблеми с него.

За първите въпроси не мога да помогна, но черен молив за стъкло какво ще рече? Или аз не разбирам правилно  Laughing Ако търсиш издръжлив черен молив на ниска цена, може да пробваш на Импала моливите. Има ги в Елитис и Ивис.

# 83
  • където ми харесва
Благодаря ви, дами! bouquet

# 84
  • София
Аз все повече се замислям дали да не пробвам гел/крем за хемороиди против торбичките под очите? Ако някой е пробвал, ще се радвам да каже има ли ефект и да ме насочи към марка.  Laughing

# 85
 Naughty
Четох в една кримка преди време подобно нещо. Казах на сестра ми и тя пробва. Sick
Подуха ѝ се очите за минути.
Може би е важно каква точно е свиващата съставка.

# 86
Това с крема за хемороиди ми звучи много опасно. Пробвай нещо по-безопасно като студени лъжици, студени пакетчета от чай, парченца краставица или гел-маска в зоната под очите.  Peace

# 87
  • София
Това с крема за хемороиди ми звучи много опасно. Пробвай нещо по-безопасно като студени лъжици, студени пакетчета от чай, парченца краставица или гел-маска в зоната под очите.  Peace

Пробвала съм, нищо не помага.  Sad Може би от картофа само видях някакъв ефект и то минимален.

# 88
Искам да напиша за душ гела. Този на Фелче адзура действително е с много траен и приятен аромат - един от любимите ми е.  От същата серия и със същата миризма има талк за тялоо, който също е много приятен и аромата му е много траен - замества дори и дезодоранта.
За молива за стъкло - разбирам за какво става въпрос, аз имах такъв навремето в прекрасен ярко син цвят. Но според мен тези моливи отминаха с епохата на социализма - никъде не съм ги виждала от години. Пък и тогава имаше много малък асортимент от козметика, да не говорим пък за качествена, докато сега при това разнообразие просто е безмислено да ползваме тия боклуци с неизвестен състав
Накрая искам да попитам някой знае ли къде се продават  наживо продуктите на Фрийман. Имам спомен, че бях много доволна от тях преди години, но отдавна не съм виждала. Малък асортимент съм виждала в хомеопатичната аптека, която е близо до ИСУЛ

# 89
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Крем за хемороиди никога не бих сложила на лицето си, особено в зоната на очите.Лично мнение...
Фрийман има в Елитис и някои маски в ДМ.
Фелче Азура (синият), както и талка имат наистина доста силен, но и специфичен аромат, който не е за всеки.Препоръчвам да се пробват първо.Талкът върши чудесна работа също за запотяващи и вмирисващи обувки.

Общи условия

Активация на акаунт