Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 40

• 129 737
  • 760
  •   1
Отговори
# 240
Аз ползвам това кокосово масло: В темата за маслата много подробно са описали как го ползват. Някои остават и цяла нощ с него, намазва се на суха коса, сигурно може и на мокра. Аз и цялото тяло си мажа. Просто е уникално.  Heart Eyes
Преди и аз ползвах на Икаров най - различни, но разбрах, че не са истински. Това масло го взех за 7, 8лв от Ремедиум.

# 241
Имам нужда от съвет: Искам да си взема крем за лице, който не е Гарниер, Нивеа, Дева, Биотен, Регал или Лореал.
Кожата ми е проблемна - бързо ми излизат пъпчици в областта на челюстта. Нормална към смесена.
Мислех си за нещо от продуктите на Алверде, но не съм засичала отзиви.
Някой може ли да ми предложи подходящ крем?

В момента ползвам масла, защото кожата ми беше много суха и дехидратирана, но напоследък се успокои и се върна към състоянието си на нормална/смесена.

# 242
  • Добрич
Понеже коментирахме в тази или предната тема, шампоана на Биодерма, забелязах че са го заредили в Емаг на добра цена, ако някой иска да се възползва: тук

# 243
Бихте ли ми препоръчали подобен руж и червило?
https://scontent.fsof3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-1/15171096_1385152 … a&oe=58C2F659

# 244
За маслата. Скоро си взех бурканче сусамов тахан, и в него отгоре се събира  масло, не е малко като количество, 40-50 мл.  Изсипах го в отделно малко бурканче, защото не обичам, когато тахана е прекалено мазен, и това сусамово масло реших да използвам с козметична цел. От време на време го слагам върху лицето вместо нощен крем, а заедно с това мажа и ръцете. Много ми харесва, лицето сутрин става гладко, меко и матово, а състоянието на нокътите ми се подобри. Не го слагам постоянно, защото обикновено маслата ми запушват порите, това още не ги е запушило, но за всеки случай да не прекалявам.
Върху косата още не съм пробвала, щото си имам едно специално масло за това.
Мисля,че сусамовото масло може да се вземе и от аптека, но за какво да давам излишни пари, като така и така си купувам тахана, а и хранителното е най- чисто според мен.

# 245
  • Бургас
За маслата. Скоро си взех бурканче сусамов тахан, и в него отгоре се събира  масло, не е малко като количество, 40-50 мл.  Изсипах го в отделно малко бурканче, защото не обичам, когато тахана е прекалено мазен, и това сусамово масло реших да използвам с козметична цел. От време на време го слагам върху лицето вместо нощен крем, а заедно с това мажа и ръцете. Много ми харесва, лицето сутрин става гладко, меко и матово, а състоянието на нокътите ми се подобри. Не го слагам постоянно, защото обикновено маслата ми запушват порите, това още не ги е запушило, но за всеки случай да не прекалявам.
Върху косата още не съм пробвала, щото си имам едно специално масло за това.Аз пък взех,че изхвърлих тази мазнина,не знаех че е полезна.Много ме е яд.
Мисля,че сусамовото масло може да се вземе и от аптека, но за какво да давам излишни пари, като така и така си купувам тахана, а и хранителното е най- чисто според мен.
Аз пък взех,че го изхвърлих.Не знаех,че е полезно.

# 246
Първия път и аз го изхвърлих, втория, обаче, се замислих. Започнах да се ровя из интернет и намерих интересни неща. Ето тук, например, за сусамовото масло.
http://www.az-jenata.bg/a/5-zdrave-i-krasota/24324-susamovo-masl … ivi-kozha-i-kosa/

# 247

На Есенс матовото червило в цвят 02 изглежда подобно и е доста добро. Погледни го.  Peace

http://www.essence.eu/trend-editions/try-it-love-it-0816/e/produ … matt-lipstick-02/

Иначе на снимката момичето има бронзант и руж отгоре. Като цяло на Есенс ружовете са добри и ги харесвам. Разгледай.  Peace

# 248
  • Deutschland
БН крема на Сиен някой беше похвалил в темата. Хубав ли е наистина?

# 249
Аз ползвам това кокосово масло: В темата за маслата много подробно са описали как го ползват. Някои остават и цяла нощ с него, намазва се на суха коса, сигурно може и на мокра. Аз и цялото тяло си мажа. Просто е уникално.  Heart Eyes
Преди и аз ползвах на Икаров най - различни, но разбрах, че не са истински. Това масло го взех за 7, 8лв от Ремедиум.

Предполагам след като е масло ще пада боята от косата?

# 250
Момичета, можете ли да препоръчате някой нощен крем, с подхранващо действие, подходящ за нормална към смесена кожа?

Последна редакция: чт, 24 ное 2016, 20:19 от ~Karina~

# 251

Предполагам след като е масло ще пада боята от косата?
В другата тема за маслата са писали, че не пада боята от него. Но не мога да гарантирам на 100%. Аз не съм се боядисвала никога.  Simple Smile

# 252
  • sofiq
Доколкото знам боята пада от топли маслени маски за коса.Кокосовото масло незнам как ще нанесете ако не се затопли на водна баня да се разтопи,можеби ако се задържи между дланите да се разтопи и тогава да се нанесе Thinking

# 253
Аз не съм забелязвала да ми е падал по-бързо цвета. И да е имало нещо такова е било пренебрежим ефектът.

# 254
БН крема на Сиен някой беше похвалил в темата. Хубав ли е наистина?

Аз не съм доволна от ББ крема на Сиен. Купих си го, точно защото някой го буше похвалил. За мен този ББ крем не върши абсолютно нищо. Няма никакво покритие, дори и минимално. Това си е чисто и просто нормален крем, който има лек бежов цвят в тубичката, но при нанасяне на лицето стои прозрачно, нито покрива, нито прикрива каквото и да било.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт