Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 40

• 129 743
  • 760
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Много ви благодаря , момичета. Hug

На Жая с козе мляко съм ползвала околоочния.Изразходих си го до край,значи ми е харесал. Laughing

ако вземеш жая /независимо дневен или нощен/, моля пиши отзиви  Hug

и аз харесвам тази серия червила на Мейбълин, имам две

На Жая 4-5 опаковка ползвам на крема с козе мляко. Страхотен! Имам и със натурален зехтин. Също е много хубав. Ползвам го когато температурите са много ниски.

# 286
  • В един копнеж!
Много ми харесва цвета на червилото показано от Aivelin.
Още ли е на промоция?
А редовната му цена каква?
Като цяло е около 6-7 лв. Но аз го взех от Ремедиум. http://remedium.bg/lipstick/maybelline-new-york-hydra-extreme-hy … sion-red-535.html

# 287
Благодаря, не е скъпо червилото.
Задължително ще го потърся утре.

# 288
  • В къЩи.
Много ви благодаря , момичета. Hug

На Жая с козе мляко съм ползвала околоочния.Изразходих си го до край,значи ми е харесал. Laughing

ако вземеш жая /независимо дневен или нощен/, моля пиши отзиви  Hug

и аз харесвам тази серия червила на Мейбълин, имам две

Гледах в този сайт продуктите на Жая. Тук има май цялата серия  с Манука http://goldenshop.bg/index.php?route=product/category&path=83_107

бубанка, чудя се на този крем http://goldenshop.bg/index.php?route=product/product&product_id=198
и за нощен този http://goldenshop.bg/index.php?route=product/product&product_id=465

Ако поръчам , ше е най-рано средата на другия месец.  Embarassed И задължително ще дам отзиви.  bouquet

Amiamo, с каква кожа си, на колко си години? Крема добра основа ли е за ФДТ?

Последна редакция: сб, 26 ное 2016, 13:34 от *Л-и-я*

# 289
не съм ползвала крем за лице на жая, само други техни продукти за коса и тяло, за това ще се радвам да пишете за която и да било серия

# 290
  • В къЩи.
Един въпрос ,малко извън темата-  от крем за лице с лифтинг ефект, дали ще се усеща някакво чувство на опъване на кожата? Embarassed

# 291
  • София

*Л-и-я*,
кожата ми е смесен тип, но напоследък е по-суха. Кремът с козе мляко ми действа много добре. ФДТ трябва да е с матиращ ефект, така няма да лъщи лицето. След ФДТ можеш да слагаш и пудра.  Жая с натурален зехтин е доста мазен, но аз харесвам такива кремове. Ползвам го в много студено време, защото предпазва кожата ми и задължително след сауна или дълбоко почистване на лицето. От двата крема кожата ми става като на бебе - розова, пухкава.....Чувствам се много добре с тези 2 крема. Не трябва да се забравя, че всичко е много индивидуално.

# 292
  • В къЩи.
Моята кожа доста се изсуши напоследък. Ползвам ФДТ на Буржоа Хелти Микс , но даже и той ми подчертава сухите участъци на лицето. Затова ми трябва добра хидратация за основа.
За пудра, не си и помислям даже. Naughty

Благодаря. Hug

# 293
Някъде назад в темите бяха коментирани основи за сенки, но не помня коя хвалеха - на Есенс или на Катрис. Моята на Ейвън се е сгъстила доста, а не ми се чака за доставка.

# 294
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Един въпрос ,малко извън темата-  от крем за лице с лифтинг ефект, дали ще се усеща някакво чувство на опъване на кожата? Embarassed

Да, някои лифтинг кремове създават усещане за опъване/стягане.  Peace

# 295
От един месец вече мъча околоочен крем на Жая с маслина. Нищо не прави той, само че не ми дразни очите. Нямах търпение да свърши, но той няма да свърши скоро, има още 2/3 от тубичката. И вчера не издържах и си взех един друг околоочен, вече по- скъп, защото уцелих намаленията на Черен Петък.
Този с маслина съм взела, защото нямаше друг, а иначе много исках да пробвам един околоочен на Жая със синчец, за чувствителни очи, ама никъде не го намерих на живо, а доставките не ми се плащат.

# 296
Някъде назад в темите бяха коментирани основи за сенки, но не помня коя хвалеха - на Есенс или на Катрис. Моята на Ейвън се е сгъстила доста, а не ми се чака за доставка.

Основата на Essence поне за мен не става за нищо, сенките ми издържат максимум 3-4 часа, преди да се съберат. Не съм пробвала на Catrice, но напоследък попадам на много добри мнения за основата им Prime & fine, която е с опаковка като на коректор  Thinking

# 297
  • В къЩи.

Да, някои лифтинг кремове създават усещане за опъване/стягане.  Peace

Благодаря. bouquet

# 298
Това Prime&fine май е за изглаждане на тена, а на мен ми трябва за сенки.

# 299
Това Prime&fine май е за изглаждане на тена, а на мен ми трябва за сенки.

Точно основа за сенки е Simple Smile
 Ето снимката, за да се разберем Simple Smile И пак повтарям, че не съм я пробвала, за да изкажа някакво лично мнение Simple Smile

https://www.google.bg/search?q=catrice+prime+and+fine+eyeshadow+ … uT7Qm7qlWUaLRM%3A

Общи условия

Активация на акаунт