Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 40

• 129 747
  • 760
  •   1
Отговори
# 330
Скрит текст:
И аз не мислех, че ще е толкова скъпо, при положение, че хората дават и насоки как да се справим сами вкъщи с това.
Аз обаче доста се зарибих с тези цветове и пр., та ще си попрочета още тези дни.
Иначе може да ми помогнете дали съм студен или неутрален. Mr. Green

И аз не мога да разбера - същите са вените ти като моите, само дето на различни места за лилави и зелени. Laughing

# 331
Здравейте,момичета! Открих чудни неща благодарение на темата. Видях,че обсъждате фон дьо тен на Манхатън и реших след години да сменя Ревлона,но като отидох в ДМ открих един единствен вид от въпросния и само два цвята. Та искам да ви питам дали случайно не става въпрос за някой друг фон дьо тен на Манхатън? Ако е този ще го взема,единият от цветовете ми пасна. Благодаря ви предварително! Hug

# 332
  • София
Аз взех един, 77 номер, пробвах го веднъж, но определено не е за мен Naughty.
Сух, гъст, верно покривен, ама то с този слой имах си аз да не е Tired. Определено е за мазни кожи.
Трябва да го пусна в размените, защото не бих го ползвала дори и лятото.

# 333
Клони ми към неутрален, ама... На снимка понякога не излиза съвсе реално Rolling Eyes

# 334
Аз взех един, 77 номер, пробвах го веднъж, но определено не е за мен Naughty.
Сух, гъст, верно покривен, ама то с този слой имах си аз да не е Tired. Определено е за мазни кожи.
Трябва да го пусна в размените, защото не бих го ползвала дори и лятото.
С мазна кожа съм,за това години наред не сменям Ревлон. С всичко друго лъсвам за два часа.

# 335
За пръв път чувам за неутрален подтон на кожата. Преди години в списанието Burda имаше такъв тест- да вземеш две парчета плат, единия в студено розово, другия прасковен, и да доближиш до лицето си. Ако с прасковена забрадка изглеждаш посивяла, определено си студен подтон, и обратно.

# 336
Момичета, не се мъчете с тези тестове. Която иска, нека ми прати снимка на лицето си на естествена светлина, безплатно ще ви определя подтона. 

Иначе да, три вида са - студен, топъл и неутрален подтон.
Hug

# 337
За пръв път чувам за неутрален подтон на кожата. Преди години в списанието Burda имаше такъв тест- да вземеш две парчета плат, единия в студено розово, другия прасковен, и да доближиш до лицето си. Ако с прасковена забрадка изглеждаш посивяла, определено си студен подтон, и обратно.

Подтонът може да се определи сравнително лесно. Ако със студено лилаво изглеждаш по-жълт или по-кафяв, значи си с топъл. Ако с оранжево изглеждаш сив, значи си студен. Ако ти отива и сияеш в чисто бяло, чисто черно и индиговолилаво, си студен зимен тип. Наистина има неутрален тип цвят на кожата (бежово без оттенъци), макар цялостно даденият човек да принадлежи към определен цветотип. Може да се определи освен по дрехите и по гримът, който ви отива.

# 338
Момичета,
препоръчайте ,моля,  кремче/гелче и пр. подходящо срещу черни точки средство. Не са много ,имам само по носа , но ме дразнят! ooooh!  Кожата ми е по-скоро нормална.
Благодаря! bouquet

# 339
  • София
Случайно някой да може да ме насочи от къде мога да го купя в София?

http://www.cosmeticsbulgaria.com/bg/product/905-lifting-fluid-sp … l-hyaluron-lift-/

# 340
  • София
Ми защо не си го поръчаш? newsm78
tanya27 освен редовно и качествено почистване, ексфолиране и продукти, които не запушват порите, не знам кое кремче би предотвратило появата на черни точки. Едно хубаво напарване, изстискай ги с памучна кърпа и после хубаво почистване, ексфолиране със сода чат пат и тъй.

# 341
нямам черни тчоки, но във форума доста се хвали домашна маска с желатин и мляко за почистването им
може би някой, който я е правил, ще напише рецептата

# 342
  • в огледалото на живота
нямам черни тчоки, но във форума доста се хвали домашна маска с желатин и мляко за почистването им
може би някой, който я е правил, ще напише рецептата
Не съм я правила,но отдавна и се каня  Whistling
https://www.youtube.com/watch?v=j-s0au74u10

# 343

Препоръчвам я с две ръце тази маска с желатин, само внимавайте да не се пресуши много , че става като кола маска:)! Аз я правя вече трета седмица и лицето ми "светва"...Правя вече с половин пакетче/ с цяло ми остава много/ и една супена лъжица прясно мляко, разбърквам и за 30 сек в МВ..... леко топла в нанасям с една стара четка за руж и чакам 25 мин...отлепам ...Много съм доволна....

# 344
При мен няма никакъв ефект тази маска. Crossing Arms

Иначе и аз издирвам нещо за справяне с черни точки,но безуспешно.

Общи условия

Активация на акаунт