Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 40

• 129 735
  • 760
  •   1
Отговори
# 480
  • при моите деца .....
Да помоля да ми препоръчата хубав нощен крем и околоочен 40 +?
До 10-15 лв дали е възможно да се купи хубав крем?

ако кожата ти е суха, пробвай серията на балея с урея
в последно време това е любимата ми серия, взех дневен /няма спф/, нощен, окоочен, за ръце
има и продукти за тяло
кожата ми сутрин е "изпълнена" и равна /нощния харесвам най-много, ползвам го и като маска/
също съм 40+
мисля че серията сега е и на промоция, преди няколко дни взех за втори път нощния, беше 4 лв. от 5 лв. редовна цена
по-скоро смесена, но нощния може да пробвам.
Благодаря

# 481
Правих прическа на една приятелка, която си беше донесла козметиката за коса. Светна ме за този продукт. Чудесен като стилизант за къдриците- много добре ги оформя, придава красив блясък и мекота Peace

# 482
  • вкъщи
Къде го има тоя стилизант за къдрици?

# 483
  • където ми харесва

Има го в Лили. Купувала съм шампоан на същата марка, който е за чуплива коса. Много ми хареса.
http://www.-spam083-/delikaten-shampoan-za-chupliva-kadrava-kosa … delia-p-8849.html

# 484

Има го в Лили. Купувала съм шампоан на същата марка, който е за чуплива коса. Много ми хареса.
http://www./delikaten-shampoan-za-chupliva-kadrava-kosa-keratin-argan-delia-p-8849.html
Да, в Лили го има. Виждала съм го и в Елитис.

# 485
Моля за препоръка за измивен продукт за лице /гел, пяна/, който да почиства добре и същевременно да е подходящ за проблемна кожа, склонна към несъвършенства.
Основно през последната година съм ползвала Фитокод и Ла Рош, но сега искам да пробвам нещо по-различно, а и по-бюджетно. От последните 2-3 теми забелязвам няколко продукта, които са най-коментирани, но пак съм в чуденка кой да взема. 33uu
Гел на Евелин:
Скрит текст:
Гел на Здраве
Скрит текст:
Гел с манука:
Скрит текст:
Билка измивен гел:
Скрит текст:
Коментираха се и продукти на Neutrogena, Лидълския сиен гел, както и продукт на Кауфланд.
Ще се радвам и на други препоръки и за други продукти. То е ясно, че без проба няма да стане, но все трябва да се започне от някъде. Peace bouquet

# 486
  • където ми харесва
На Билка гела, който си дала, според мен е хубав. Ползвала съм го, останах доволна. Харесвам и гела на Гарние   

# 487
Моля за препоръка за измивен продукт за лице /гел, пяна/, който да почиства добре и същевременно да е подходящ за проблемна кожа, склонна към несъвършенства.
Основно през последната година съм ползвала Фитокод и Ла Рош, но сега искам да пробвам нещо по-различно, а и по-бюджетно. От последните 2-3 теми забелязвам няколко продукта, които са най-коментирани, но пак съм в чуденка кой да взема. 33uu
Гел на Евелин:
Скрит текст:
Гел на Здраве
Скрит текст:
Гел с манука:
Скрит текст:
Билка измивен гел:
Скрит текст:
Коментираха се и продукти на Neutrogena, Лидълския сиен гел, както и продукт на Кауфланд.
Ще се радвам и на други препоръки и за други продукти. То е ясно, че без проба няма да стане, но все трябва да се започне от някъде. Peace bouquet
Тази пяна си върши добре работата по предназначение:
http://biotrade.bg/melabel-whitening/melabel-cleansing-face-foam … amp;l=1&id=98

# 488
..::V.I.P::.., аз препоръчвам това.

# 489
  • София
Напоследък виждам все повече да рекламират тези избелващи продукти, има ли накой, престрашил се да пробва?

# 490
Гел на Евелин:
Скрит текст:
Гел на Здраве
Скрит текст:
Гел с манука:
Скрит текст:
Билка измивен гел:
Скрит текст:

От серията на Евелин 360  Hydration съм пробвала дневния крем и е страхотен, но не знаех че има и почистващ гел. Благодаря за информацията и ще го потърся. От показаните харесвам гела на Билка.

# 491
::V.I.P::,гелът от пробиотична серия на Био Фреш Yogurt of Bulgaria е хубав.В момента го използвам,на мен лично не ми пресушава кожата,за разлика от много други ,а и почиства добре. Peace

# 492
Mоля ,почитателките на хумата за сполучливи идеи. Simple Smile
+1 за маската с желатин против черни точки. Със сигурност ще я направя пак.
Действието и е в пъти по - добро от готовите лепенки за целта.

# 493
Благодаря за отзивите момичета. Hug Май всички продукти от изброените са хубави.
Този йогурт го бях забравила, срещала съм и за него хубави отзиви. Peace

# 494
  • sofiq
Благодаря за отзивите момичета. Hug Май всички продукти от изброените са хубави.

Аз съм с проблемна кожа и добре ми се отразяваха измивните пяни за лице на Алверде,ябълката май най-ми допадна Peace

Общи условия

Активация на акаунт