Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 40

• 129 716
  • 760
  •   1
Отговори
# 645
Някои ползвал ли е този шампоан, и ако да, доволни ли сте от него?
http://enasmarket.com/cosmetics-rose-bg/narsya-beauty/shampoo-argan-keratin
А това е маската към него:
http://enasmarket.com/cosmetics-rose-bg/narsya-beauty/mask-hair-argan-keratin
Някой нещо?  newsm78 newsm78

# 646
Доволна съм от комбинацията на двата продукта
Скрит текст:

Изненадващо, добре ми действат продукти за суха коса. Отдавам го на сезона.

От декоративната козметика, доволна съм от една база на Импала. Първата - бялата:

Скрит текст:
Туити, на "нещото" с арган бих му дала шанс. За съжаление, нямам преки впечатления.

# 647
  • Deutschland
Сайъс са ги развалили май. Пробвах един шампоан с кератин уж за суха коса, а стана още по-суха  Cry Жалко, много ги харесвах

# 648
Момичета, (по)обърках се вече. ooooh!
Търся си палитра за контуриране и след много проучвания се спрях на тези трите:
Скрит текст:
MUR Ultra Contour Palette (но е изчерпана и евентуално трябва да чакам да заредят)

MUR Iconic Lights and Contour Pro Palette

E.L.F. Contour Palette

Тези на MUR са на една цена, около 22 лева ще ми излязат (а и май нямат голяма разлика помежду си), на ELF с по-скъпата доставка ще ми стъпи на около 18 лева. newsm78

# 649
Напротив, имат разлика палитрите на Makeup revolution. Първата е прахообразна, а втората е кремообразна.  Peace

# 650
Напротив, имат разлика палитрите на Makeup revolution. Първата е прахообразна, а втората е кремообразна.  Peace
Мм, не мисля. Доста търсих за нея и никъде не е упоменато, че е кремообразна, и клипове гледах. Първата има кремообразна версия, но в случая съм се спряла на прахообразната. Много -ообразни се насъбраха в този пост. Crazy Mr. Green

# 651
  • русе
Една от най-добрите спирали,които съм ползвала е на Catrice тазиhttps://www.google.bg/search?q=catrice+better+than+false+lashes+ … JprWxXlN5ihuOM%3Aно аз си взех водоустойчива,защото беше останала само тя.Трудничко
се маха,но е супер:)

Последна редакция: пн, 09 яну 2017, 09:48 от Simona Encheva

# 652
Една от най-добрите спирали,които съм ползвала е на Catrice тазиhttps://www.google.bg/search?q=catrice+better+than+false+lashes+ … JprWxXlN5ihuOM%3Aно аз си взех водоустойчива,защото беше останала само тя.Трудничко
се маха,но е супер:)

Ще се пробва, мерси bouquet

# 653
Доволна съм от комбинацията на двата продукта
Скрит текст:

Изненадващо, добре ми действат продукти за суха коса. Отдавам го на сезона.

От декоративната козметика, доволна съм от една база на Импала. Първата - бялата:

Скрит текст:
Туити, на "нещото" с арган бих му дала шанс. За съжаление, нямам преки впечатления.

Каква е тази база на Импала? Нищо не се вижда в скрития текст, поне при мен, а ми стана интересно. Вероятно база за лице/основа за грим?

# 654
  • Добрич
Доволни ли сте от някоя по-евтина термозащита, или не си струва да е по-евтина?
Ползвам преса веднъж седмично, но досега не съм вземала термо спрей и нямам представа към кой да се насоча.

# 655
Доволни ли сте от някоя по-евтина термозащита, или не си струва да е по-евтина?
Ползвам преса веднъж седмично, но досега не съм вземала термо спрей и нямам представа към кой да се насоча.

Аз също максимум веднъж седмично си изправям косата . Преди да се изправя използвам кристали и изчаквам минутка да не е толкова мазно. Иначе си купих на got2be  термозащитата и не виждам никаква разлика. Това ме кара да мисля че кристалите си вършат работата.

# 656
  • Deutschland
Влязох в магазин на Българска роза за да си купя сувенири за чужбина и излязох с течни кристали и крем за ръце  Wink. Кристалите са около 9 лева, дано са добри. Никога не съм ползвала

# 657
  • русе
Помогнете с "нещо" стилизиращо за къдрици,което не прави ефекта на пяната,да уформя и стилизира,но да не прави косата да изглежда мазна,сплъстена и на клечки.Напоследък стигам до там,че само с един стилизант няма да стане май newsm78 Май много искам вече Rolling Eyes

# 658
Течен фиксатор. Този на Виктория Бюти е железен. Аз го ползвам на влажна коса, на суха е трагедия.

# 659

Общи условия

Активация на акаунт