Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 40

• 129 730
  • 760
  •   1
Отговори
# 660
Нямам впечатления точно от тях, но за тези пари, толкова големи сенки. Thinking Недей да имаш очаквания, по-добре вземи по-малко като брой, но поне да ти вършат работа. А и тук има много цветове, които никога няма да сложиш. Мое мнение си е това. Peace

# 661
Момичета,дайте предложение за шампоан против пърхот.
Без Здраве.Бях много доволна от него,но последните два пъти си купувам и няма ефект.Не знам защо ...
Иска ми се да е за ежедневна употреба,за мазни корени и сухи краища.
Направо ми писна,вече 4 шишенца с различни видове шампоан седят в шкафа,наполовина пълни. #Cussing out

# 662
  • София
Евтерпа. Peace
Скрит текст:

# 663
  • където ми харесва
Тая Евтерпа, добри ли са като марка?

# 664
  • София
 Ми не знам, само шампоана сме ползвали, но често срещам добри мнения за разни продукти.

# 665
Нямам впечатления точно от тях, но за тези пари, толкова големи сенки. Thinking Недей да имаш очаквания, по-добре вземи по-малко като брой, но поне да ти вършат работа. А и тук има много цветове, които никога няма да сложиш. Мое мнение си е това. Peace

Точно това помислих и аз. За 17лв близо 80г сенки - ако са качествени бих се учудила. Но ми станаха интересни и двата сета, ако някой има мнение, да сподели.

# 666
Бюджетни варианти са http://apteka.framar.bg/30023844/%D1%84%D0%B8%D1%82%D0%BE%D0%B2% … 100-%D0%BC%D0%BB-
два вида са лекуващ и поддържащ
http://apteka.framar.bg/30006825/%D1%88%D0%B0%D0%BC%D0%BF%D0%BE% … D0%BE%D1%81%D0%B0

Това е май в общи линии от бюджетните варианти

# 667
Бихте ли ми препоръчали гланц (стик) за напукани от студа устни ?

# 668
Евтерпа. Peace
Скрит текст:

+1   Peace 
Проверен ефект след пълния провал на низорал и други рекламирани да се справят с пърхота.

# 669
Благодаря ви! bouquet

На Евтерпа ще потърся,той поне е евтин,няма да съжалявам,ако не подейства.

И на Селсън Блу ми хареса по описание,и него ще потърся.

# 670
  • Бургас
Някой има ли опит с крема със змийска отрова на Babaria?

Препоръчайте ми крем за тяло с дълготраен аромат, но да не е плодов, шаколадов или ванилия Peace

# 671
  • София
Тая Евтерпа, добри ли са като марка?

Харесвам продуктите на Евтерпа. Имат и хубави балсами за коса. 

# 672
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Бихте ли ми препоръчали гланц (стик) за напукани от студа устни ?

Така хваления балсам Зима, който е чист гланц според мен де.

# 673
Балсамът Зима е един от любимите ми.Хидратира много добре и не се събира по устните.Някой гланцове са като лепило и остават бяла линия. Sick "Зимата"не прави такива поразии с устните. Laughing

Има и един гланц-балсам на Балея-перлен.Също много добре хидратира и не прави устните лепкави,има и съвсем лек деликатен блясък.

# 674
И от балсама и от крема за ръце Зима съм изключително доволна.

Общи условия

Активация на акаунт