Иска пари

• 10 756
  • 89
  •   1
Отговори
# 15
Ами да точно аз това разбрах ,че този човек не е добре и се дрогира всеки ден и куп други неща които промених моето решение . Нещото което ме притеснява е да не разлепи по улиците листовки ,защото каза ,че ще направи нещо такова

Глупости.  Laughing Ако ще по телевизията реклами да пусне, какво ти пука?
Ти си лабилна за психически тормоз и той го използва.
Изобщо не общувай по никакъв начин с тоя кретен повече. Блокираш и забравяш.

Ако имаш реални заплахи отнякъде, отиваш в полицията.

# 16
Момиче, вземи се в ръце. Хич да не ти пука какво говори. Заплаши го и ти и ще спре да те търси.

Иначе според теб какво трябва да направиш? Да му върнеш парите за билетите ли? Ако толкова искаш да го направиш, кажи му да ти ги прати до офис на някоя  куриерска фирма /не до твоя адрес, ако трябва и до съседен град, ако живееш в малко градче, а не в София/ с наложен платеж и готово. Ще ти е чиста съвестта.

# 17
Дали все пак да не отида до полицията?

# 18
И ако нямаш никакви негови данни, а само телефонни разговори и разговори по скайп, срещу кого ще подадеш жалбата.

Пробвай да го сплашиш, ако не спре - отивай в полицията.
Почти съм сигурна, че ще спре и няма да се занимава с теб.

На колко години си, ако не е тайна?

# 19
Дали все пак да не отида до полицията?

Отиди! Ще ти наместят мозъка на място.  Laughing

# 20
23 години
Знам името му и името на майка му адреса не му го знам. Реално той нищо не е направил (все още) и единственото което имам са смс—и и съобщения в фейсбук ,но найстина се притеснявам да не ми направи нещо

# 21
Deskatta ти е дала много добри съвети. Върни се, прочети ги и ги изпълни. Много вероятно е освен наркоман, да е и психо този човек.

# 22
Като иска пари ще му дадеш.Като се закачаш с такива типове ще си плащаш цената.Време е жените да започнат да поемат отговорност  за действията си.

# 23
Като иска пари ще му дадеш.Като се закачаш с такива типове ще си плащаш цената.Време е жените да започнат да поемат отговорност  за действията си.

Действия? Тя не е предприемала никакви действия. Действията са си негови и сам ще си носи отговорност за тях.  Laughing

# 24
Ох, не мога да повярвам, че си минала 20-та си година. Rolling Eyes
Какви листовки ще разлепи? Че си го измамила, че ще ходиш при него, но после си се отказала, а той е купил билети?! Това ли е голямата драма?! Че то това всеки може да го напише, независимо дали е истина, или не!
Как въобще знае кои са близките ти и как да ги намери? Предполагам са приятелки, а те би трябвало да разберат ситуацията и да не им пука много.  Rolling Eyes
Сериозно, от какво ТОЧНО се притесняваш? Щото до тука са само глупости тип "Какво ще кажат хората?". Мисля, че си в точната възраст, че да знаеш точно колко струва мнението на непознати - 0.

# 25
Не го плаши с български полиция. Заплаши го с полицията на държавата, в която пребивава. Подозирам, че става дума за САЩ. Но и по Европата да е  - вече има достатъчно закони, които регулират доста добре какво е harassment, stalking, online abuse/bullying и се взимат насериозно от съответните власти. Кажи му в прав текст, че като емигрант е добре да си наляга парцалите, защото (името на съответните органи в съответната държава) много се радват на такива смелчаци като него.

С българската полиция не виждам причина да се занимаваш. Те не се намесват докато цигани пребиват до смърт българи - за някакви си онлайн заплахи ли ще реагират? Съжалявам, не ми се вярва..

# 26
Ти тия билети виждала ли си ги изобщо? Според мен нищо не е купил, а те изнудва просто. Както казаха, заплаши го с полицията да си свие малко перките. И изобщо никакви пари не му давай!
Никой нищо няма да разлепва. Мислиш ли, че някой ще тръгне да се занимава? Събрали се комплексарите и се забавляват, като тормозят някакво момиче по телефона. 

# 27
  • Варна
Добре,че не си тръгнала.....Къде ти е умът момиче Tired

# 28
Така се разлепва то.... Laughing За разлепване трябват сериозни пари за печат и заплащане на лепящия. Както и за сериозни глоби на общината.  Mr. Green
Ако всеки зарязан тръгваше да разлепва...щяхме да сме олепени всички.  Laughing

Не е за вярване че на 23г си толкова наивна. Свършиха момчетата в България ли?

# 29
  • София
Хубаво аз аз ще ги платя, но както си смени мнението за билетите, как да съм сигурна,че няма да направи нещата с които ме заплашва
Върви в полицията, в прокуратурата, развей го навсякъде в нета този юнак!
Ако не си му пратила голи снимки, качвай ден през ден във Фйса неговата снимка с предупреждение към жените да се пазят и разказ как е постъпил и с какво иска да те изнудва.
Ще видиш как бързо ще се покрие и ще забрави че съществуваш. Mr. Green
И изтрий този ник- нищо не ти е разбито, ами навреме си се усетила! Hug

Общи условия

Активация на акаунт