Иска пари

• 10 766
  • 89
  •   1
Отговори
# 75
Не го казвам с гордост. Казвам нещата такива каквито са ,не съм момиче от сайт.Мнението на I.Hr мисля че е много вярно Simple Smile

# 76
Да, бе! Rolling Eyes
Наранен и предаден! Чак да се разревеш. newsm45
Кой знае колко още манипулира с този номер?
И на мен ми прилича на схема за изнудване.
Не мога да си представя, че 23 годишна може да се върже, ама хора всякакви.
Ами, ако му кажеш, че си размислила и тръгваш, дали няма да са върнати вече билетите?

# 77
Хвани някой мъж с по-плътен глас да му се обади от твоя номер и да се направи на полицай и да го предупреди да не ти досажда.Помисли дали  да не е баща ти.

# 78
Хвани някой мъж с по-плътен глас да му се обади от твоя номер и да се направи на полицай и да го предупреди да не ти досажда.Помисли дали  да не е баща ти.
Доста либерален трябва да е този баща за да приеме подобна история, че и да се прави на чужд човек за да оправя "бакиите" на пълнолетната си дъщеря Whistling

# 79
Никакъв билет не е купил, затова праща снимка. Тия данни с имената може да се подправят дори на пейнт, дори фотошоп не му трябва. Ако ти беше купил билет, щеше да ти препрати мейла с електронния билет или направо щеше да ти поиска имейл, за да ти го пратят на теб.

Отсега нататък ще си имаш обица на ухото да не си казваш и майчиното мляко на разни интернет-чекиджии и това е. Какво мислиш, че може да направи - ще дойде от чужбината в твоя град и твоя университет да разлепи обяви каква си долна ли? Питай го за кой полет е билета, с коя авиокомпания, и се обади на авиокомпанията да ги питаш има ли билет, да видим какво ще каже. Сигурно нещо ще увърта.

# 80
  • София
Аз пак казвам никого не съм принудила на сила да ги купи нито съм му опряла пистолет нито нищо той ме е попитал искаш ли да дойдеш на гости за няколко дни и аз казах да от там нататък той е предприел мерки и ги е купил
Само не се опитвай да се изкараш цялата в бяло, защото ползата ти е никаква!
Той е виновен единствено, че те заплашва.
Твоя е вината да се стигне до това положение.
Всяка нормална жена знае, че ако някой й праща билет, за да отиде при него в момента, в който се запознават, не е защото се е влюбил безпаметно и ще й иска ръката!
Вика те, за да печели от теб, не да ти гледа сините очи.
И той не ти е опрял пистолет в тила, че да се съгласиш, нали?
Затова, стига се оплаква и прехвърля отговорността, ами направи каквото те съветваме.

# 81
Чудя се как може толкова наивни жени да има и да споделят онлайн с непознати важни за себе си неща  ooooh!
И да му пращаш снимки, данни за това къде живееш, къде учиш. Ти в ред ли си?
Аз съм много внимателна в това отношение. Особено пък с мъже. И съм против онлайн запознанствата. Не знаеш кой ще е отсреща. Луди в нета много.

# 82
Ама вярно къде ги намират тия откачалки?! Дано семейството ти да са още мама и тате, а не мъж и деца.
Ако си малка си мисля с кой акъл си тръгнала да пътуваш за някъде си при непознат човек.

Абе я по-добре иди при него да видиш може пък да е хубаво.

Интернет ви служи само за глупости.

# 83
Отказвам да приема, че си на 23... Stop
Да не говорим, че историята много започна да ти се променя.
Пързаляме се ние май... Rolling Eyes

# 84
Peace
Аз пък отказвам да приема, че си студентка- с този правопис и стил на изразяване. Дано темата е пързалка...

# 85
  • Варна
Тя темата може и да е пързалка,но има доста случаи на компютърен тероризъм.Доста гласност има на тези проблеми,но все пак има млади момичета,които се подвеждат.И аз нямам идея кой разумен човек  би си дал данните на напълно непознат,но се случва.

# 86
Peace
Аз пък отказвам да приема, че си студентка- с този правопис и стил на изразяване. Дано темата е пързалка...

Може и да е студентка. Около мен има много, които си плащат за курсовите и дипломните, грамотността им е по-зле и от на авторката.
И аз общувам онлайн и съм споделяла доста неща. Но само след много дълго общуване. Но дори и тогава не съм казвала адрес.

# 87
не съм тук за да коментирате правописа ми и това дали съм студентка или не
ще помоля някой от модераторите да заключи темата Simple Smile

# 88
Момиче, правописът ти и пунктуацията ти са много зле за жена на 23 години, която следва във ВУЗ. И ако щеш ми вярвай, но това има връзка с личния живот. Умната и интелигентна жена е секси. Ако искаш интелигентен и образован мъж до себе си, не преставай да се развиваш. Учи, образовай се, стажувай, бъди любознателна. Така ще намериш човек, който също знае какво иска от живота.

# 89
занимавам се с изкуство и правописа ми е най малката грижа Simple Smile
КРАЙ НА ТЕМАТА

Общи условия

Активация на акаунт