Иска пари

• 10 757
  • 89
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Като иска пари ще му дадеш.Като се закачаш с такива типове ще си плащаш цената.Време е жените да започнат да поемат отговорност  за действията си.
Да, бе, на всеки кретен, решил да изнудва, ще дава пари?
Я, си дай адреса, да ти прати и на теб, че явно си го закъсал също!
Напълни се държавата с мухъли....... #2gunfire

# 31
А пък Щатите щото толкова лесно се ходи, особено млада и необвързана жена, с образование и без семейство  Mr. Green

# 32
  • Deutschland
Щом са само онлайн заплахи, наклепай го тук cybercrime.bg. Вероятно ще те викнат да даваш обяснения, да пишеш и т.н.

# 33
Как ти е взел билети? Разбирам, че са самолетни, иначе нямаше да го е яд толкова за парите. И по дяволите как ти е взел тези билети с номер на паспорт/ЛК и 3 имена и адрес, ти доброволно си му ги дала?

# 34
Най-вероятно нищо не й е взел, просто я сплашва.

# 35
Ако не ги е дала тези лични данни няма как да й е взел билет, т.е. може да започне регистрацията в сайта на авиокомпанията, но не може да стигне до плащане без тези задължителни полета.

# 36
Билети се купуват само с имена. Чак после за чек-ин се искат данните от ЛК.

# 37
купи ги само с имената после искаше номера на паспорта за да го регистрира но аз не му го дадох..прати ми снимка че са плащането е потвърдено заедно с имената ми.. билети има ,но това ,че той ми ги е купил като подарък който аз съм решила да не използвам не ме прави крадла на пари както той ме нарича Sad

Последна редакция: пт, 04 ное 2016, 14:54 от Razbit_jivotTtt

# 38
Много важно как те нарича. Забъркала си се в някаква каша, от която трябва да се измъкнеш. Действай!

# 39
Ох, ама че нагли хора.!!! Купил билети и снимка чак пратил  за доказателство, за да си искал парите ooooh! Нещо не трябва ли и да му платиш и за "квартирата", която ти е подсигурил.  Thinking Наглецът се пробва  с номера - "ако мине" . Снимай му и ти някаква  сума пари и му  ги прати - така ще сте фифти -фифти, после блокирай отвсякъде този  Голям Пич и изобщо не  се връзвай на изнудваческите заплахи.

# 40
То няма какво да се действа, блокираш го и толкова. Ако си мислиш че някой ще се занимава да те очерня от негово име и да лепи листовки няма да стане, всеки си има свои проблеми, ходи на работа, учи, че с неговите планове да се занимава. Отделно тия блиети много бързо могат да се направят на фотошоп, няма гаранция, че са истински. В чужбина има много такива схеми за будали, които си дават номера на паспорти, банкови сметки и т.н. и после изгарят със заеми/кредити на тяхно име. Човека явно много го е закъсал и търси начин да изкара пари.

# 41
Той е дал номера ми и на майка си тя също ми звъни мисля ,че тя може да свърши тая работа защото тя е безработна и по цял ден не прави нищо

# 42
Той кара някакви други хора да ме заплашват каза ,че те ще свършат тая работа
глупости на търкалета
блокирай отвсякъде и дотам, пари ще дава на някой си, знаеш ли кога.. ?

Да не е било затова цялата манипулация, сладки приказки, уж билети, после искане на пари, заплахи... за да вземе от теб сумата? Каква е сумата, ако смея да запитам? Да не е наркозависим наистина, който по този начин си събира парите за дрогата? Пък и да не е за дрога, пълно е с такива измамници. Пък която му върже. На ден по 10 да зарибява, все някоя ще клекне. Той добре заработва, да не ми е жал за него.

Последна редакция: пт, 04 ное 2016, 16:34 от Анонимен

# 43
Ако ти се обадят пак, кажи, че имаш записи на разговорите със заплахите и разпечатки на разговорите от фейсбук и ще ги представиш в полицията, ако оке веднъж те потърсят. Как може да се оставяш да те манипулират толкова лесно, не си малка все пак..?

# 44
  • Варна
Той е дал номера ми и на майка си тя също ми звъни мисля ,че тя може да свърши тая работа защото тя е безработна и по цял ден не прави нищо

Почвам да се съмнявам,че си на 23 год.честно,по-скоро 12.Ако те гони някаква параноя е друг въпрос.Коя нормална жена на години ще тръгне да се занимава с такива глупости.

Общи условия

Активация на акаунт