Иска пари

• 10 767
  • 89
  •   1
Отговори
# 60
Виж какво, дете неадекватно, разкажи цялата тая каша, в която си се забъркала, на родителите си - покажи им чатовете, заплахите, снимките, и нека те преценят дали да скръцнат на младежа със зъби, както си следва, или да отидете заедно в полицията. Така като те чета, нямаш капацитет да се справиш сама, и най-добре цъкай Кенди Кръш офлайн, и не влизай в интернет поне докато не станеш на 30  Crossing Arms

# 61
този да не се казва Игор?

# 62
Не се казва Игор Simple Smile

# 63
Това ми прилича на някаква схема по изнудване за пари. Току-така никой на втория ден от запознанството не купува самолетни билети на някого. Признанието, че е наркоман може да е част от тази схема за да се откажеш и да може да те изнудва после.
А билетите съответно са фалшиви.
Иди задължително в полицията да го проверят тоя хубостник. Може да не си само ти потърпевша.

# 64
Майната му на този човек ако ми направи нещо  ще отида в полицията и това е Simple Smile аз не съм длъжна да правя неща който не искам .Утре някой може да ми купи и билет за Марс и какво аз трябва да отида ли ? 

# 65
Аз пак казвам никого не съм принудила на сила да ги купи нито съм му опряла пистолет нито нищо той ме е попитал искаш ли да дойдеш на гости за няколко дни и аз казах да от там нататък той е предприел мерки и ги е купил

Няма как да ги купи без да му дадеш даните си

# 66
Ако напишеш в Гугъл Игор Берлин или Игор изнудване ще попаднеш на статии и предавания за един боклук, ползващ абсолютно същата схема преди няколко години.

# 67
Майната му на този човек ако ми направи нещо  ще отида в полицията и това е Simple Smile аз не съм длъжна да правя неща който не искам .Утре някой може да ми купи и билет за Марс и какво аз трябва да отида ли ? 

Не АКО, а още сега! Тоя боклук ВЕЧЕ те изнудва и заплашва.  Току-виж се оказало че е много добре известен на полицията.

# 68
Купил ги е на двете ми имена Simple Smile в последствие ми искаше номера на паспорта но аз не го дадох Simple Smile купил ги е но не е направил check in. Човека не е Игор. Той се чувства наранен и предаден защото съм го зарязала и затова ме измъчва сега иска и аз да страдам

# 69
Блокирала съм го както и приятелите и семейството му ще го игнорирам ако продължава да ми звъни или пише ще се опитам да го слпаша като му кажа ,че съм подала жалба в полицията

Е, ти за 2 дни запознанство успя да контактнеш и приятелите, и семейството му ли, че се налага да ги блокираш?

# 70
Спри да се излагаш.
Че в един момент вместо да ти съчувства, човек започва да си мисли, че си го заслужаваш  ooooh!

# 71
Авторке, много си измисляш сякаш ...
Как точно стана тая работа, че за два-три дни писане, ти се съгласи да му ходиш на гости (като е ясно, че съвсем не те е викал само за да разгледаш града, а за да му изплатиш разходите), че и си му дала пълен отчет за това къде живееш и как да се свърже с близките ти?
И не, не е наранен, а останал без жена за секс и сега го е яд, че е платил за жена, която не е получил (ако приемем, че е платил наистина билетите). Ако пък въобще не ги е купил, а е поиграл с фотошоп или друга програма - пак не е наранен, а опитва да спечели нечестно някой лев. Каквото и да е, и в двата случая си заслужаваш целият цирк след поредицата от глупави постъпки ... Дано ти е обеца на ухото занапред.

# 72
Той ми купи билетите на 2 ден от запознанството ни .Билети бяха  за след 30 дни ,имахме комуникация 2/3 седмици и аз го опознах малко и разбрах лоши неща за него и се отказах от заминаването ми за там Simple Smile той е зависим от наркотици и майка му даже го подкрепя ,че се дрогира и аз просто се отвратих от този човек от началото го харесвах много но когато разбрах тези неща за него вече ме беше страх от него и се отказах да отида това е след това не ме търси 1 седмица след което започнаха заплахи от негови приятели в фейсбук профила ми и по телефона също Simple Smile аз тогава му се обадих и казах да спре да се занимава с мен и да продължи напред но той започна да ме заплашва ,че ако до 3 дни не му върна парите ще напише ,че съм крадла и всички от града ми и от университета ще разберат ,че съм крадла. Аз му казах .че разговора се записва и това което казва е заплаха и клевета и ще го покажа в полицията каза ми че съм луда и затвори телефона след около 1 час пак звъня , но аз не му вдигнах

# 73

Той се чувства наранен и предаден защото съм го зарязала  
това той ли ти го сподели или ти го измисли?
Наранен и предаден няма как де се почувстваш за два дена виртуално познанство освен ако не си с някакви отклонения. ЧовекЪТ просто се е опитал да си плати за няколко дена секс ( освен ако не е някаква схема ) и се е вкиснал, че не му се е получило. Видял те е лабилна и си го връща. Не се заблуждавай. Драми и чувства в тази история няма.

# 74
Ти сериозно ли приемаш като нещо нормално да се запознаваш с хора и на 2-я ден да си готова да отидеш при тях в друга страна? Пишеш го с такава гордост, а всъщност си се принизила до нивото на "жена от сайт", да не кажа и нещо по-грубо (макар, че тогава момичетата взимат пари кеш, освен че им се поемат всички основни разходи) ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт