Иска пари

• 10 775
  • 89
  •   1
Отговори
# 45
Ама защо се връзваш на такива??? ooooh!
Пълен блокаж и така. какво го мислиш толкова Rolling Eyes

# 46
Никакви пари няма да му даваш на този. Блокирай го отвсякъде и не си губи времето повече в подобни авантюри. Пишеш, че следваш в университет, намери си приятели, излизай, забавлявай се, учи, развивай се, любовта сама ще те намери.

# 47
  • Канада
Здравейте, имам огромен проблем и не знам какво трябва да направя и ще се радвам ако ми дадете съветите си ..
Запознах се с един мъж българин който живее в чужбина взехме заедно решение да отида на гости при него като той заяви че билетите спането и храната поема той а аз само личните разходи.Но след няколко седмици аз си промених мнението защото разбрах що за човек е той и казах ,че няма да отида след което той започна да ми иска голи снимки с лице аз го попитах това ли е цената лоято трябва да платя ако е това по добре да си платя билетите... След което той започна да ме тормози да иска да му връщам парите започна да кара хора да ми звънят и заплашват. След което аз се свързах с него и му казах ,че това не е мъжка постъпка да заплашва мен и семейството ми на лоето той отговори или ми връщаш парите или всички ще разберат ,че си крадла, ще го напишем и разлепим в твоя град и в университета и ще ти навредим психически на теб и твоето семейство. Билетите били подарък само ако отида при него ,но аз не съм ги използвала нито съм взела пари.... кажете какво да направя да ходя ли в полицията ??

Смени си телефона, като преди това копирай всички смс- и и разговори. Запази, каквото имаш от него като информация. Обади се на авиокомпанията и провери дали има наистина билети на твое име.
Друго ми хрумва, какво като разлепи информация за теб в университета. И какво точно ще разлепи - че някакво момиче е отказало да отиде при него и сега той си иска парите за билета? Някакси нелепа е цялата ситуацията.

За коя държава става въпрос?

# 48
Уф, просто игнорирай. Няма драма в историята. Какво ще разлепи и къде?

Не ми е ясно какви са ви били отношенията и как си се съгласила да отидеш, а после "си научиа какъв човек е", но каквато и да е историята не дължиш нищо. Просто прекрати всякакъв контакт и ако трябва си смени номера.

# 49
купи ги само с имената после искаше номера на паспорта за да го регистрира но аз не му го дадох..прати ми снимка че са плащането е потвърдено заедно с имената ми.. билети има ,но това ,че той ми ги е купил като подарък който аз съм решила да не използвам не ме прави крадла на пари както той ме нарича Sad

Че те на имейл ги пращат електронните билети. Какво точно е снимал?

# 50
Аз не знам с какъв акъл си се съгласила някой непознат да ти плати за да му отидеш на посещение ooooh! И как така чак в последния момент разбираш, че е наркоман и т.н.?
Че е психопат - психопат е, но той си търси обещаното срещу заплащането, което ти е обещал (колкото и грубо да звучи).
Вече са ти казали как да постъпиш, та няма да се повтарям, но ще ти дам съвет - порасни! Защото действията и акъла ти в момента отговарят на една друга възраст, около пълнолетието ...

# 51
на снимката пише travel plan status: confirmed confirmation code ....... отдолу пише имената ми и място в самолета и най отдолу има цена пак пише status  confirmed и има дата и другият е така но пише на статус closed Simple Smile ние се запознаваме и на следващия ден той ми предлага да ми купи тези билети като подарък които са за след 30 дни и аз в рамките на тези 30 дни докато дойде време за заминаването разбрах тези неща за него Simple Smile да и аз съм виновна ,че съм казала ,че искам да отида ,но и той си е виновен ,че купува билети на непозната жена а аз по никакъв начин не съм го задължила да купи тези билети той е преценил предложил ми е и аз съм се съгласила

# 52
А ти защо се съгласи?

Каквато и да е причината, няма за какво да се притесняваш, освен ако не си му пращала снимки.

# 53
има мой облечени снимки Simple Smile голи снимки не съм му пращала но знае къде живея и моето семейство също и къде уча

# 54
И всичко това само за един ден познанство в нета?  Crazy
Сигурна ли си, че си студентка? Ако да – егати...

# 55
За един ден? Аз мислих, че е имало връзка някаква, пък било и виртуална.

# 56
Не е имало връзка. Купи билетите на 2 ден от запознанството ни

# 57
А ти защо му позволи?

# 58
Блокирала съм го както и приятелите и семейството му ще го игнорирам ако продължава да ми звъни или пише ще се опитам да го слпаша като му кажа ,че съм подала жалба в полицията

# 59
Аз пак казвам никого не съм принудила на сила да ги купи нито съм му опряла пистолет нито нищо той ме е попитал искаш ли да дойдеш на гости за няколко дни и аз казах да от там нататък той е предприел мерки и ги е купил

Общи условия

Активация на акаунт