Боледуване на децата ни - тема 44

• 54 818
  • 739
  •   1
Отговори
# 15
Малеее, Дани, милото дете  Confused Поне няма да се обезводни, ще го оводнят с банка. Дано бързо се оправи. Не му ли дават нещо - Деган или друго?

# 16
  • Sofia
Здравейте, мами! Как да предпазя детето си от боледуване в яслата? Да му давам ли витамини допълнително?

# 17
  • shumen
Силве,през устата не му дават нищо друго.Дори сега спи,но мрънка,че му е лошо.За храна и вода сега докато върви системата сестрата каза да не му давам нищо.                 .,   Никинка,аз давах Самбукус,но пак се разболя.

# 18
Здравейте, мами! Как да предпазя детето си от боледуване в яслата? Да му давам ли витамини допълнително?

Не го пускай на ясла, това бих казала аз. И не, не се шегувам.

Много боледуват в началото, единици са тези, които не ги хваща бацила...това е тъжната истина Tired

# 19
Дани, възможно ли е да е някаква реакция към това, което му вливат? той се храни с донесена храна, не е като да е ял от болничната и да е пипнал някой ентеровурис. около вас има ли други деца с такива симптоми?

# 20
Не е нужно да има друго такова дете.При нас нямаше.сами в стаята .не щъкахме по коредора.ама фана.

Моят и днес прави температура...от вторник следобед,3 дни и половина.

# 21
  • shumen
Силве,според докторката е вирус щом продължава да повръща.От АБ,който му вливат според нея каза,че не е понеже днеска му е 7 ден.Друго такова дете не са казали да има. По коридора и ние не ходим. Вчера на свиждането бяхме в чакалнята,но сами.

# 22
Аз давам Марсианци сиропчето и съм доволна за сега де.Да не се хваля,ама почти не е боледувал сериозно до сега ,от яслата

# 23
Здравейте. Някой давал ли е Шуслерови соли 2,6 и 7 за подсилване на имунитета. Нашата докторка ни го препоръча заедно с Имунокинд. Моето момче ходи на ясла от септември на 1,9 м. е досега се е разболявал 2 пъти като втория път беше с гнойна ангина на антибиотик. И на мен ми се иска да кажете какво да му давам за да се разболява по малко.

# 24
Да са ни здрави децата!Благодаря за темата,Лисе!

# 25
  • shumen
Лисе,благодаря за темата. Сега пак повърна.

# 26
Дани, пак ли, ужас!
Уми, как е ушето?

# 27
  • shumen
Силве,пак.Сега казаха пак да не му давам нищо да яде,а е гладен.

# 28
Дани,да минава бързо!
Силве,не се е оплаквала повече.

# 29
  • София
Запис и от мен  Hug. Дани, още малко остана, дано ви изпишат скоро! Много е тъпо да хванеш вирус, докато се лекуваш. Веднъж лежахме в болница с големия, и двамата хванахме вирус тогава ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт