Отговори
# 75
Мерси Комала,тези календари не са много достоверни,ака цикъла ти не е на точно определен период,правиш ли си тестове за овуляция,аз мисля да взема от другия месец на Овю,някоя има ли впечатления от тях. Аз ще напрявя тест най-рано на 18.11,такя не ми се иска да виждам пак самотната чертичка..

# 76
Наясно съм за календарите, просто за момента това ми е ориентировъчна дата, според която да преценя кога да започна да правя тестовете за О. Винаги съм била с 28 дневен цикъл, сега беше 1ви месец след спирането на противозачатъчни и ми дойде на 30ти ден, мисля, че е добре. В петък съм на УЗИ, ще видим.

# 77
Хайдеееееееее, и аз чакам плюсчета  да видя  Hug
НямА ли някой двучертичков, да изплакнем очите  Praynig

Соренда, не ме пуска от списъка  hahaha , надявам се следващия път да има ↕↕ до моя ник Simple Smile

И аз ще си взема 2 опаковки Oview и ги почвам от 10 тия ден. Дано уцелим пиковия момент.  Peace

Деяяяя, чакаме новини  Heart Eyes

# 78
Олеее, колко много хубави новини! Радвам се на новата тема - красива и звездна! Дано скоро в нас затрептят по една или две звездички Heart Eyes
Комала, страхотно си се справила, отдава ти се!
Сторм, радвам се, че си случила на лекар и се чувстваш в добри ръце! Това е важно за личното ти спокойствие  и успех!
Кици, Чери, дано всичко се развива като по учебник!
Нуша, добре дошла! До Коледа трябва да си се изнесла от темата!
СИлвия, Шик, нищо не се знае докато не видите ясен цикъл Peace

Знам че е мое решение да прескочим бебеправенето този месец заради облъчването от ЦС, но много ме е яд значиииииии. Ей на, сега "плодородието" ми ще отиде на вятъра Cry А се очаква да е точно от страната с тръба. Хем ми е тъжно, хем се радвам, че след 2 седмици махаме предпазните средства. Толкова бях спокойна първия път, а сега нямам търпение. Малко ме натоварва, че шансовете ми са не повече от 50%.
Шоколадче, имам много приятелки, които си направиха набързо по 2 деца с по една тръба...така че изобщо не го мисли по този начин  Hug

# 79
  • София
Добро утро, момичета! Аз по часовник си цъфнах с лелката с пълна сила, така че този месец е на нула, даваме към следващия.
Като мине Ц и аз ще ходя да пускам нови изследвания. Последните за хламидии бяха преди година и искам да съм сигурна. А и на мъжа ще му пуснем една спермограма, да сме сигурни какво става. Само трябва да проуча къде и как в София може да се направи това. Ако някоя от вас има препоръки, ще се радвам на информация.
Нуше, аз миналия месец ползвах Овю, много съм доволна, но стриктно си спазвай указанията вътре.
А аз ще си погледна календара малко по-късно и ще пиша на Соренда за списъчето. За сега може да ме махнете. Благодаря за всичките стиснати палци! А на останалите нечакащи - успех успех успех!

# 80
Дея,съжалявам,миличката ми знам колко е гадно разочарованието,Октомври ми закъсня седмица,така се радвах,а се оказа киста,но заради нея пия Фемостон,и за първи път виидях цервикална слуз,така че всяко зло за добро.Гушкам те,не унивай,края на Ноември под ръчичка и към отчетни! !!!Аз не чакам на 18-20.11  Heart Eyes baby_neutral

Последна редакция: сб, 05 ное 2016, 11:00 от Нуша88

# 81
  • София
Deya  Hug   другия месец ще е твоя .
И аз този месец засичах с Овю и съм доволна.

# 82
Момичета, добро утро и прекрасна събота!  bouquet
Deya_Nova, съжалявам  Sad
Аз си направих пак един чувствителен тест, но отново е отрицателен, все така няма и помен от втора чертичка. Честно казано започвам да мисля, че май така е по-добре наистина. Не че гроздето е кисело  Laughing , но просто всичко се случва така, както е най-добре в дългосрочен план, вярвам в това. Идната седмица имам представление и ако имаше и бебе, емоциите и тревогите щяха да са двойни. Освен това новата ми лекарка ме посъветва след цикъл да правя рентгенова снимка на тазобедрените стави, защото съм с луксация и е важно преди да забременея да се знае дали изобщо мога да родя естествено.  ooooh! Така че всяко зло за добро. Мисля да дам тестовете за О на мъж ми да ги скрие някъде, ако ще на работата да ги занесе  Joy Но този месец наистина, ама наистина никакви тестове. Със забрана от лекар съм hahaha
Много ме успокои като ми каза, че схемата ни просто е грешна и изпускаме момента. Много е вероятно овулацията ми да е една идея по-късно, отколкото аз я засичам уж и това да обърква нещата. Затова цял месец през ден и каза минимум 4 часа да не ставам след това, изобщо.  ooooh! Има хора, които забременяват по другия начин със секс всеки ден във фертилния прозорец, ама то има и такива, които забременяват от прекъснат акт точно преди/след цикъл, тъй че хора всякакви. Явно при нас трябва малко повече усилие и друга схема, но това не значи, че нещо не ни е наред. Тъй че сега се чувствам все едно тепърва започваме, все едно досега само сме загрявали. Crazy И другия месец ще си направим един малък лъв.  Heart Eyes Или по-нататък ще си направим нещо друго, но важното е, че ще си го направим, вече нямам никакво съмнение.  Flutter

# 83
Момичета, добро утро и прекрасна събота!  bouquet
Deya_Nova, съжалявам  Sad
Аз си направих пак един чувствителен тест, но отново е отрицателен, все така няма и помен от втора чертичка. Честно казано започвам да мисля, че май така е по-добре наистина. Не че гроздето е кисело  Laughing , но просто всичко се случва така, както е най-добре в дългосрочен план, вярвам в това. Идната седмица имам представление и ако имаше и бебе, емоциите и тревогите щяха да са двойни. Освен това новата ми лекарка ме посъветва след цикъл да правя рентгенова снимка на тазобедрените стави, защото съм с луксация и е важно преди да забременея да се знае дали изобщо мога да родя естествено.  ooooh! Така че всяко зло за добро. Мисля да дам тестовете за О на мъж ми да ги скрие някъде, ако ще на работата да ги занесе  Joy Но този месец наистина, ама наистина никакви тестове. Със забрана от лекар съм hahaha
Много ме успокои като ми каза, че схемата ни просто е грешна и изпускаме момента. Много е вероятно овулацията ми да е една идея по-късно, отколкото аз я засичам уж и това да обърква нещата. Затова цял месец през ден и каза минимум 4 часа да не ставам след това, изобщо.  ooooh! Има хора, които забременяват по другия начин със секс всеки ден във фертилния прозорец, ама то има и такива, които забременяват от прекъснат акт точно преди/след цикъл, тъй че хора всякакви. Явно при нас трябва малко повече усилие и друга схема, но това не значи, че нещо не ни е наред. Тъй че сега се чувствам все едно тепърва започваме, все едно досега само сме загрявали. Crazy И другия месец ще си направим един малък лъв.  Heart Eyes Или по-нататък ще си направим нещо друго, но важното е, че ще си го направим, вече нямам никакво съмнение.  Flutter
Много ми харесва позитивизма ти ! 😊😊😊

# 84
  • София
Благодаря ви, момичета! Голяма подкрепа сте ми! Вчера като видях едната самотна чертичка и се вкиснах достатъчно, и днес съм си добре, поне си го очаквах.
Стормче, мила, толкова много ми харесва какво си написала! И аз страшно много вярвам в тези неща и знам, че бебчо ще дойде в точния момент. Радвам се, че и ти си спокойна и съм сигурна, че всичко ще е наред! Иначе и ММ е лъв и се надявам този месец и ние да изработим едно малко лъвче, ще ми е много хубаво Simple Smile Успех, дами! Ще се справим!

# 85
Затова цял месец през ден и каза минимум 4 часа да не ставам след това, изобщо.  ooooh!

Защо толкова много ?  newsm78 С тези  4 часа единствени вариант за секс-а е преди лягане.

# 86
Затова цял месец през ден и каза минимум 4 часа да не ставам след това, изобщо.  ooooh!

Защо толкова много ?  newsm78 С тези  4 часа единствени вариант за секс-а е преди лягане.
И на мен доки ми каза правете го през ден, инче се влошава качеството на кандидат човечетата. Аз лично след това не ставам цяла нощ от леглото, чак сутринта, не че досега е дало резултат ама ... Embarassed

# 87
Deya_Nova, ами значи другия месец заедно към отчетни  Peace Горе главата, майка ми ми каза по този повод, че "трябва да дойде точният човек". Ние често си представяме само бебето или детето, но не бива да забравяме, че то ще порасне и ще се превърне в в личност, в голям човек. И точно този човек си чака реда да се появи. Надявам се, че не говоря прекалено странни неща, но си разсъждавам понякога така  Laughing

Live_Love, и на мен хич не ми хареса тази идея, особено както обичам да се мия педантично преди лягане, ама щом така ми е казала доки, слушам и изпълнявам.  Whistling Каза нещо за процесите, през които преминава спермата, честно казано нищо не разбрах и не запомних - само това, че трябвало 4 часа.  newsm78 Аз очаквах да каже половин час примерно, но тя ме срази.  Mr. Green А си мислех, че с моите 5-10 минутки полежаване след секс съм направила повече от достатъчно  ooooh!

# 88
  • София
 Сторми с удоволствие те четя  Grinning
Кой ще ни зарадва с две черти,  Шикчето ли чакаме , къде ли е?

# 89
Да да чакаме я 🍀🍀🍀🍀🍀  Дейче съжалявам миличка 😔

Общи условия

Активация на акаунт