Отговори
# 60
Олеее, колко много хубави новини! Радвам се на новата тема - красива и звездна! Дано скоро в нас затрептят по една или две звездички Heart Eyes
Комала, страхотно си се справила, отдава ти се!
Сторм, радвам се, че си случила на лекар и се чувстваш в добри ръце! Това е важно за личното ти спокойствие  и успех!
Кици, Чери, дано всичко се развива като по учебник!
Нуша, добре дошла! До Коледа трябва да си се изнесла от темата!
СИлвия, Шик, нищо не се знае докато не видите ясен цикъл Peace

Знам че е мое решение да прескочим бебеправенето този месец заради облъчването от ЦС, но много ме е яд значиииииии. Ей на, сега "плодородието" ми ще отиде на вятъра Cry А се очаква да е точно от страната с тръба. Хем ми е тъжно, хем се радвам, че след 2 седмици махаме предпазните средства. Толкова бях спокойна първия път, а сега нямам търпение. Малко ме натоварва, че шансовете ми са не повече от 50%.

# 61
Благодаря ви за топлото посрещане момичета.Пожелавам ви и на вас същото,скоро с коремчетата напреде.Дано всяка жена изпита това невероятно и неописуемо чувство,няма нищо по истинско и по човешко от това да бъдеш майка stork-girl stork-boy preggo
Мисля от другият цикъл,да си взема тестове за овулация,виждам,че много от вас ги ползват.Бихте ли ми препоръчали някоя марка !
 Силвия,според мен е време да си направиш тест за бремененост,би бил достоверен,желая ти успех!

Последна редакция: пт, 04 ное 2016, 23:29 от Нуша88

# 62
Благодаря ви за топлото посрещане момичета.Пожелавам ви и на вас същото,скоро с коремчетата напреде.Дано всяка жена изпита това невероятно и неописуемо чувство,няма нищо по истинско и по човешко от това да бъдеш майка stork-girl stork-boy preggo
Мисля от другият цикъл,да си взема тестове за овулация,виждам,че много от вас ги ползват.Бихте ли ми препоръчали някоя марка !
 Силвия,според мен е време да си направиш тест за бремененост,би бил достоверен,желая ти успех!
Твърдо ще чакам 😤😂

# 63
  • София
babydust7КЪСМЕТЛИЙСКО СПИСЪЧЕbabydust7
Скрит текст:
Deya_Nova, първи ден на МЦ 10.10., предполагаема О 21.10., Тест/МЦ 05.11. fingerscrossed
shik, първи ден на МЦ 7.10, предполагаема О 21-22.10., Тест/МЦ 05.11. fingerscrossed
Live_Love, първи ден на МЦ 08.10, предполагаема О 23.10, Тест/МЦ 06.11. fingerscrossed
Anita___, първи ден на МЦ 07.10., предполагаема О. 21.10., Тест/МЦ 06.11. fingerscrossed
Силвия Атанасова_552024, първи ден на МЦ 08.10., предполагаема О 24.10., Тест/МЦ 07.11 fingerscrossed
Gentle_Storm, първи ден на МЦ 12.10., предполагаема О 26.10., Тест/МЦ 08.11. fingerscrossed
cosmopolitan88, първи ден на МЦ 16.10., предполагаема О 03.11., Тест/МЦ 18.11.
Нуша88, първи ден на МЦ 20.10., предполагаема О 03-04.11., Тест/МЦ 18.11.
kamelia!!!, тпърви ден на МЦ 26.10., предполагаема О 08.11., Тест/МЦ 21.11.
Emsi1002, първи ден на МЦ 28.10., предполагаема О 08.11., Тест/МЦ 24.11.
Anita__, първи ден на МЦ 03.11., предполагаема О. 16.11., Тест/МЦ 30.11.
EXACTLYou, първи ден на МЦ 31.10., предполагаема О 16.11., Тест/МЦ 01.12.
ghost_lights, първи ден на МЦ 25.10, предполагаема О 16.11, Тест/МЦ 02.12

Последна редакция: сб, 05 ное 2016, 18:13 от Соренда

# 64
Сорендичка,извинявай,че пак те притеснявам,но и аз изчезнах от списъка   Embarassed
Нуши,добре дошла и скоро към отчетни  Hug
Шикче,стискам палчета  Praynig
За Силвия също  Hug Hug
Аз днес си взех още витамини,другата седмица тестове и започвам ударно да го чакам това яйце,този месец ще го хванем пък  Mr. Green Heart Eyes
Етерея,лека б до края и аз съм рожденичка ноември,та си взимам от твоя прашец,дано ме зарази  Flutter Flutter Hug Hug
Палчета на всички  bouquet

# 65
Етойле Благодаря ти мила  Hug
Този месец на 12 ден,имах разтеглива слуз като белтък на яйце,сигурно се провлачи 7-8 см (извинявам се за грозното описание),направо се шашнах,на предната вечер го правихме с мъжа ми,снощи пак,общо взето си го правим когато ни падне,поне за сега,но от другия месец съм решила да ползвам тестове за овулация!

# 66
Скачам за бърз запис от почивката;)
Не можах да изчета всичко! Съжалявам, че не видях + тестчета! Дано все пак така стартира новата тема!  Поздравления, Комалче!
Чери, всичко ще бъде наред!
Киси, браво за хубавото чхг!
Ние ще гоним яйцето днес и утре! Дано се появи и нашето малко чудо на Сейшелите!
Поздрави от това прекрасно място!
Само надничам да ви чета, за да се наслаждавам на почивката! Като се върнем ще пиша повече! И дано напълним новата тема с много много положителни тестчета!

# 67
Скачам за бърз запис от почивката;)
Не можах да изчета всичко! Съжалявам, че не видях + тестчета! Дано все пак така стартира новата тема!  Поздравления, Комалче!
Чери, всичко ще бъде наред!
Киси, браво за хубавото чхг!
Ние ще гоним яйцето днес и утре! Дано се появи и нашето малко чудо на Сейшелите!
Поздрави от това прекрасно място!
Само надничам да ви чета, за да се наслаждавам на почивката! Като се върнем ще пиша повече! И дано напълним новата тема с много много положителни тестчета!

Оооо Виктория , благородно ви завиждам . Отпуснете се и се наслаждавайте на това райско място 😊

# 68
Добро утро,успех на всички нечакащи,има ли някое момиче което не чака на 20.11 Simple Smile
Вики,приятно прекарване мила!
Силве,я препишкай едно тестче мила,с тези розови зацапвания си ми много съмнителна . Simple Smile

# 69
Добро утро,успех на всички нечакащи,има ли някое момиче което не чака на 20.11 Simple Smile
Вики,приятно прекарване мила!
Силве,я препишкай едно тестче мила,с тези розови зацапвания си ми много съмнителна . Simple Smile

Нямам под ръка Simple Smile
П.С. Току що стана кафяво. Значи идва:(

Последна редакция: сб, 05 ное 2016, 08:34 от Силвия Атанасова_552024

# 70
  • София
Добро утро момичета!
Добре дошла на Нуша и дано не се застояваш дълго тук.

# 71
Благадаря Дея,на теб дойде ли ти мила?
Не се знае Силве,препиикяй един, за да се изключат проблеми ако е евентуална бременност,ако ли не другия месец е пред нас.  baby_neutral
Мерси Пуфи,всички заедно към отчетни.
Може ли да ме прибавите към късметлийското списъче МЦ 20.11 предпол.овулация 2/3/4.11 тест 18.11 Simple Smile

# 72
Не се знае Силве,препиикяй един, за да се изключат проблеми ако е евентуална бременност,ако ли не другия месец е пред нас.  baby_neutral

Искам да изчакам поне днес да видя как ще съм. Не ми се вижда още един отрицателен тест. Миналия месец бях по същия начин но го отдадох на едни хапчета за задържане на цикъла, но явно не е било това  може би са ми са се разбутали хормоните нещо

# 73
quote author=Силвия Атанасова_552024 link=topic=950393.msg33996362#msg33996362 date=1478329555]
Не се знае Силве,препиикяй един, за да се изключат проблеми ако е евентуална бременност,ако ли не другия месец е пред нас.  baby_neutral

Искам да изчакам поне днес да видя как ще съм. Не ми се вижда още един отрицателен тест. Миналия месец бях по същия начин но го отдадох на едни хапчета за задържане на цикъла, но явно не е било това  може би са ми са се разбутали хормоните нещо
[/quote] Дано е бебче.  Simple Smile
Аз имах киста мииналия месец и ми закъсня със седмица,бях се обнабеждила че сме успели,но уви..Пих Дуфастон 10 дни заради кистата и на 4 ден от спирането цъфнах....На 3 ден от цикъла лекаря ми назначи хормони и естрадиола беше малко нисък,изписа ми фемостон,той съдържа розови хапчета естрадиол и жълти прагестеран,розовите ги свърших,жълтите каза след овулация да ги почна,но проблема е,че аз не я следя с нищо.На 12 ден отново ми пусна естроген и резултата беше :  435.60 pmol/L което според лекаря е добре,на този ден имах и слуз като яйчен белтък,днес ми е 17 ден и мисля от Понеделник да започна Прогестерона,кавото е писано такова.. Whistling

# 74
Добре дошла, Нуша  Simple Smile Скоро към отчетни !
Аз се обърках кой трябва да прави тестове днес/утре, ще се върна после да погледна списъчето Simple Smile Но стискам палци за стабилен двучертичков уикенд!
При мен нищо интересно, цикълът ми почти приключи, в понеделник ще пускам уреа/мико/хламидии. По календар, О ми се пада на 14ти, надявам се да са излезнали резултатите до тогава (плазмите ще са, но за хламидията не съм сигурна). Поживём - увидим.
Не знам дали съм споменавала, но септември напуснах работа, заради плановете ми за забременяване, мислех, че още октомври ще успеем, изключително самонадеяно от моя страна  Embarassed Вече ме хваща съклета и се чудя дали не направих голяма глупост. Дала съм си срок на мързелуване до НГ Simple Smile  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт