Отговори
# 45
Благодаря за страхотната темичка!  bouquet

Айде, момичета, желая ви този месец само положителни тестчета!!  Hug

# 46
Цопквам се под розовкото, че ми е слабост  Blush  newsm79
Късметлийското ни списъче изглежда страхотно, дълго и обещаващо  Heart Eyes Много искам да се включа в него съвсем скоро   Flutter

# 47
babydust7КЪСМЕТЛИЙСКО СПИСЪЧЕbabydust7

Скрит текст:
Deya_Nova, първи ден на МЦ 10.10., предполагаема О 21.10., Тест/МЦ 05.11. fingerscrossed
shik, първи ден на МЦ 7.10, предполагаема О 21-22.10., Тест/МЦ 05.11. fingerscrossed
Live_Love, първи ден на МЦ 08.10, предполагаема О 23.10, Тест/МЦ 06.11. fingerscrossed
Anita___, първи ден на МЦ 07.10., предполагаема О. 21.10., Тест/МЦ 06.11. fingerscrossed
Силвия Атанасова_552024, първи ден на МЦ 08.10., предполагаема О 24.10., Тест/МЦ 07.11 fingerscrossed
Gentle_Storm, първи ден на МЦ 12.10., предполагаема О 26.10., Тест/МЦ 08.11. fingerscrossed
cosmopolitan88, първи ден на МЦ 16.10., предполагаема О 03.11., Тест/МЦ 18.11.
kamelia!!!, първи ден на МЦ 26.10., предполагаема О 08.11., Тест/МЦ 21.11.
Emsi1002, първи ден на МЦ 28.10., предполагаема О 08.11., Тест/МЦ 24.11.
Anita__, първи ден на МЦ 03.11., предполагаема О. 16.11., Тест/МЦ 30.11.
EXACTLYou, първи ден на МЦ 31.10., предполагаема О 16.11., Тест/МЦ 01.12.
Аз къде изчезнах от списъчето Simple Smile Или моя телефон се е бъгнал нещо  newsm78

# 48
Здравейте пак Simple Smile Аз му ударих една бърза дрямка от 17:00 до 19:30 и съм нов човек Simple Smile доста по добре се чувствам и съм готова даже за излизаме - петък вече е Simple Smile. А иначе вече по-спокойна да кажа 29 ден ми е утре до обяд предполагам ще ми дойде  ако не дай Боже в понеделник ще правя тест. Единственото странно е, че грам ама грам не ме болят гърдите това от
Много време не помня да се е случвало. А сега сънувах как съм в аптека и купувам тест на някаква приятелка и се зачудих дали пък да не взема един и за мен Хахах. Но ще стане ясно дали пък няма да съм друг случай иначе корема на моменти си ме стяга като пред цикъл

# 49
Здравейте пак Simple Smile Аз му ударих една бърза дрямка от 17:00 до 19:30 и съм нов човек Simple Smile доста по добре се чувствам и съм готова даже за излизаме - петък вече е Simple Smile. А иначе вече по-спокойна да кажа 29 ден ми е утре до обяд предполагам ще ми дойде  ако не дай Боже в понеделник ще правя тест. Единственото странно е, че грам ама грам не ме болят гърдите това от
Много време не помня да се е случвало. А сега сънувах как съм в аптека и купувам тест на някаква приятелка и се зачудих дали пък да не взема един и за мен Хахах. Но ще стане ясно дали пък няма да съм друг случай иначе корема на моменти си ме стяга като пред цикъл
И мен не ме болят само ако ги натисна , което е нормално вчера ме наболяха но днес не

# 50
И аз да се цопна в новата тема, която е страхотна.
Ние започнахме с опитите за този месец, но се ядосвам че ММ е на работа по изборите и ще пропуснем ден-два. Уж ову трябва да е във вторник, дано не изпуснем момента   Praynig На прегледа доки каза любов през ден и ще се получат нещата.
Шик хайде време е да повлечеш крак с положителен тест  Hug
Успех на всички нечакащи!

# 51
И аз да се цопна в новата тема, която е страхотна.
Ние започнахме с опитите за този месец, но се ядосвам че ММ е на работа по изборите и ще пропуснем ден-два. Уж ову трябва да е във вторник, дано не изпуснем момента   Praynig На прегледа доки каза любов през ден и ще се получат нещата.
Шик хайде време е да повлечеш крак с положителен тест  Hug
Успех на всички нечакащи!
Трябва ти един път в точния момент , така че ако е писано дето се вика ще стане . Мисли положително 🍀

# 52
  • София
Мили другарчета много ми е нервно иде ми да набия някой , явно ПМС -то ме почва с пълна сила.
Стискам палчета на всички  . Много  Hug   , лека вечер.
Kici лека бременност от мен.

# 53
Ей, докато видя новата тема и вече сте изписали няколко странички Simple Smile Супер е! За това заглавие гласувах! Дано да има много  EFP

# 54
Записвам се в темата, прекрасна е!!!  Hug Hug Hug
Доста бях заета на работа последната седмица, за мое щастие ми се отрази добре на психиката. Не съм мислила и ден за забременяване. Вечер се обичаме с ММ и толкова.  Laughing Laughing Laughing Laughing
Сутрин отново на работа. Надявам се чудото да стане за все повече от нас. Малко остана до Коледа.
Пожелавам на всички да получим най-красивия подарък!!!!
Прегръщам ви! Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 55
Може ли и аз да се присъединя към темичката ви момичета.С мъжа ми опитваме 10 месеца за бебче,за сега безуспешни,но се надявам скоро да видя и аз двете чертички  Flutter

# 56
Още имам розово течение не е през целия ден започва и спира и пак започва НЗ ще ми идва ли какво . Мислех утре сутрин да си направя тест но не успях да си купя днес

# 57
Още имам розово течение не е през целия ден започва и спира и пак започва НЗ ще ми идва ли какво . Мислех утре сутрин да си направя тест но не успях да си купя днес
Кой ден от цикъла ти е това ,дано не ти дойде!  Hug

# 58
Кой ден от цикъла ти е това ,дано не ти дойде!  Hug
28 😬

# 59
  • София
Може ли и аз да се присъединя към темичката ви момичета.С мъжа ми опитваме 10 месеца за бебче,за сега безуспешни,но се надявам скоро да видя и аз двете чертички  Flutter

Нуша, здравей мила и добре дошла! Дано сме ти полезни, тук всички се терзаем заедно и е по-лесно Simple Smile И дано тази тема ти е на късмет и видиш скоро двете чертички! Тук всички стискаме палци до Коледа във всяко коремче да имапо един от най-хубавите подаръци! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт