Отговори
# 30
Честита ни нова темичка.  Браво  Комала.  Пожелавам на всички вас да е с много повече положителни тестчета даже и от предишната.  Късмет на всички

# 31
Цоп в новата тема  Hug
Прекрасна е,Комала  Hug Hug
Kici,браво за хубавите новини  Hug Лека б  Heart Eyes Hug
И аз се надявам на августинче или септемврийче,каквото си е избрало  Mr. Green
Винаги съм си мислила,че тогава ще се роди първото ми бебче и миналата година точно по това време пих противозачатъчни и бях изпуснала хапче и си мислих,че може да е станало.Затова сега година по-късно вече силно си пожелавам да стане  Praynig  Praynig
Много палчета за всички  bouquet

# 32
На мен ми е такъв ужасен ден, толкова много кавги и разправии , че изобщо не чи пука вече да ми идва и да се свършва. То такова напрежение не се издържа , че да се ядосвам и за това че не става няма начин. Каквото такова вече.

# 33
На мен ми е такъв ужасен ден, толкова много кавги и разправии , че изобщо не чи пука вече да ми идва и да се свършва. То такова напрежение не се издържа , че да се ядосвам и за това че не става няма начин. Каквото такова вече.

Шикче има и такива дни  Hug
Ако не този, другия месец е пред нас, няма страшно! 

# 34
Записче и от мен в новата темичка ...Комала , справила си се страхошно   Peace

Пожелавам на всички много +++  Hug

# 35
  • София
Записвам се и аз в новата темичка - ще ви следя докато се изнесете всички в отчетни!
Иначе да докладвам: минах през док., видяхме плоден сак, видяхме и ембрионална структура. Каза че съм в 5 г.с + 6дни и ми записа час за другата седмица да видимг (дай боже) сърчице. Притесни ме обаче че се видя още нещо - първоначално каза че прилича на втори плоден сак, но после каза, че по скоро е някакво изменение на структурата на лигавицата или нещо такова. Не можах да разбера  newsm78. Каза да не се притеснявам, ама някак ми кънти в съзнанието  Sad Дано все пак всичко е наред  Praynig
Утре май има много от вас за тест  fingerscrossed стискам ви палчета много много, силно  bouquet

Последна редакция: пт, 04 ное 2016, 19:31 от Cherryto

# 36
Вече не пиша от телефона и мога да пиша спокойно  Mr. Green
Най-напред, лека бременност на Кici!  Hug
hriskag25, този ни е реално трети месец. Преди това имахме един експериментален, но с един опит и решихме, че няма да го броим. Според лекарката даже и досега не сме правили наистина сериозни опити (всеки ден само във фертилния прозорец май не се брои според нея за сериозни опити, тъй че сме изпуснали яйцето някъде по трасето преди или по-вероятно след това #Crazy),  почти се почувствах все едно сега тепърва започваме  Joy Общо-взето здрава съм като бик, хаха. Много ме озадачи това с обърнатата матка, защото никой досега не ми го е споменавал. newsm78 Също така прогестеронът ми изглежда много добре, но май при Б щеше да е по-близо до горната граница, тъй че този месец директно си го отписвам. И може би по-добре така, ще ми се наложи да правя рентгенова снимка, ако не съм Б, защото съм с луксация на тазобедрените стави и тя каза, че е добре да се знае предварително дали ще се наложи секцио. И има логика  ooooh! Абе доста неща ми просветнаха и наистина се чувствам много по-добре. Моя роднина след консултация с нея забременя веднага, та ѝ имам доверие Heart Eyes Абе всяко зло за добро, аз и без това съм си поръчала лъвче, като таткото  Whistling

# 37
Ехоооо намерих ви.прекрасна тема Комалче... Hug bouquet bouquet bouquet
Само положителни тестове и големи коремчета пожелавам на всички ни.
Кici,страхотна новина.
Стормче браво Ще стане бебчо накрая.Вие от колко време пробвате?
Синеочка честити сини гащи. Hug
Силви правили тест днес ?
Тези дни се чакаха доста момичета да правят тестове.Стискам палци да има две черти.
Шик няма да е лелята.Няма да я пускам да идва при теб.за сега и стига да е при мен само, дето дойде толкова рано....
Не днес съм почивка 😂 Ако до утре не ми е дошло мога да направя , но имам розово течение , което ме кара да мисля , че няма да стигна до тест...

# 38
Честито на Кици и Черито за хубавите новини!  Simple Smile
Благодаря Комала за новата темичка!

# 39
Прекрасна нова тема, дано е много късметлийска и пълна с хубави новини bouquet
Стискам палци на всички НЕчакащи и яйцегонещи Peace

# 40
  • Варна
Здравейте, страхотна тема! След дълго отсъствие се включвам отново. Честито на вече виделите двете чертички,а на тези който са все още в очакване стискам силно палци. Включвам се с един въпрос дали ще може малко помощ по разчитането на спермограма, понеже часа при лекаря ми е във вторник,а виждам че има стойности под и над нормата.Ще се радвам да чуя мнението ви.   bouquet
edit: извинявам се понеже най-вероятно питанката ми не е за тук.

Спермограма        
      обем                                                5      ml    2-6
      сперматозоиди с акинезия          H      50      %    5-10
      сперматоиди с нормокинеза                50      %    над 50
      сперматозоидна концентрация      L    34.3      млн/мл    40-120
      pH/якулат/                                H    8          7.2-7.8
Забележка:

# 41
commala страхотна тема, дано да се напълни с 2 черти.Успех на всички нечакащи, а на момичетата с цикъл не унивайте скоро и нашия ред ще дойде.
Соренда добавиме и мен в списъка
Първи ден 28.10,предполагаема О на 08.11 не чакам на 24.11

# 42
Запис в новата темичка. Прекрасно оформление!

Хайде нека двучертичковите тестчета да започнат да валят... сегааааааааа!

bouquet bouquet bouquet

# 43
  • София
babydust7КЪСМЕТЛИЙСКО СПИСЪЧЕbabydust7

Скрит текст:
Deya_Nova, първи ден на МЦ 10.10., предполагаема О 21.10., Тест/МЦ 05.11. fingerscrossed
shik, първи ден на МЦ 7.10, предполагаема О 21-22.10., Тест/МЦ 05.11. fingerscrossed
Live_Love, първи ден на МЦ 08.10, предполагаема О 23.10, Тест/МЦ 06.11. fingerscrossed
Anita___, първи ден на МЦ 07.10., предполагаема О. 21.10., Тест/МЦ 06.11. fingerscrossed
Силвия Атанасова_552024, първи ден на МЦ 08.10., предполагаема О 24.10., Тест/МЦ 07.11 fingerscrossed
Gentle_Storm, първи ден на МЦ 12.10., предполагаема О 26.10., Тест/МЦ 08.11. fingerscrossed
cosmopolitan88, първи ден на МЦ 16.10., предполагаема О 03.11., Тест/МЦ 18.11.
kamelia!!!, първи ден на МЦ 26.10., предполагаема О 08.11., Тест/МЦ 21.11.
Emsi1002, първи ден на МЦ 28.10., предполагаема О 08.11., Тест/МЦ 24.11.
Anita__, първи ден на МЦ 03.11., предполагаема О. 16.11., Тест/МЦ 30.11.
EXACTLYou, първи ден на МЦ 31.10., предполагаема О 16.11., Тест/МЦ 01.12.
ghost_lights, първи ден на МЦ 25.10, предполагаема О 16.11, Тест/МЦ 02.12

Последна редакция: пт, 04 ное 2016, 20:32 от Соренда

# 44
  • Сан Франциско
Комала, много хубава тема, дано да е късметлийска за всички. Аз тихичко ви следя и ви се радвам, че като гледам много тестове и очаквания се задават.

Ноември ми е любимият месец, защото скоро ще имам рожден ден, а и с нашето дунди официално сме в 7 месец и след всичките перипетии и проблеми съм много щастлива. Наръсвам ви с розов прашец от хубавото ни момиченце и ви пожелавам прекрасни новини в новата тема:  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

Общи условия

Активация на акаунт