Отговори
# 15
 Красиво оформена тема! Записвам се. Много се надявам за Коледа наистина да стават чудеса и всяка от нас да получи това, което най-много иска.  bouquet
 Взимам си от прашеца с пълни шепи... newsm79

# 16
 moresmile  Ооо и синичко има  newsm79

Синеока , дано пухкавелко да ви носи много щастие Simple Smile

# 17
  • София
babydust7КЪСМЕТЛИЙСКО СПИСЪЧЕbabydust7
Скрит текст:
Deya_Nova, първи ден на МЦ 10.10., предполагаема О 21.10., Тест/МЦ 05.11. fingerscrossed
shik, първи ден на МЦ 7.10, предполагаема О 21-22.10., Тест/МЦ 05.11. fingerscrossed
Anita___, първи ден на МЦ 07.10., предполагаема О. 21.10., Тест/МЦ 06.11. fingerscrossed
Силвия Атанасова_552024, първи ден на МЦ 08.10., предполагаема О 24.10., Тест/МЦ 07.11 fingerscrossed
Gentle_Storm, първи ден на МЦ 12.10., предполагаема О 26.10., Тест/МЦ 08.11. fingerscrossed
cosmopolitan88, първи ден на МЦ 16.10., предполагаема О 03.11., Тест/МЦ 18.11.
kamelia!!!, първи ден на МЦ 26.10., предполагаема О 08.11., Тест/МЦ 21.11.
Étoile*, първи ден на МЦ 31.10, предполагаема О 14.11, Тест/МЦ 28.11
Anita__, първи ден на МЦ 03.11., предполагаема О. 16.11., Тест/МЦ 30.11.
EXACTLYou, първи ден на МЦ 31.10., предполагаема О 16.11., Тест/МЦ 01.12.
ghost_lights, първи ден на МЦ 25.10, предполагаема О 16.11, Тест/МЦ 02.12

Последна редакция: пт, 04 ное 2016, 14:27 от Соренда

# 18
  • София
Ох, момичета, влизам да се похваля, след като тези дни бях със свито сърце Tired
След двата положителни теста /с бледи черти/, днес- денят на (не)очакван цикъл, реших да си пусна чхг и стойността е около 900 Heart Eyes След първия положителен тест, вируса, който изкарах и ужасните мисли, които ми минаваха тези дни, че няма да се получи, вече съм малко по-спокойна. Физически също- нямам температура, вируса отминава и дано вече всичко е наред от тук насетне.
Относно симптомите ми този месец- освен придърпването ниско в корема, което имах и преди, започващо след О. и приключващо с Ц. /този месец беше по интензивно/, забелязах повишаване на БТ след 10тия ден след засечена О., лицето ми е в пъпки, каквито и в пубертета нямах, страшно болезнени гърди и освен това имам странно гъсто бяло течение. За умората не знам от сезона ли е или от бременноста, но на моменти аха да заспя на бюрото на работа Laughing
Другата седмица съм при АГ-то да видим има ли човече и дали е там, където трябва и едва тогава ще се успокоя Praynig
Стискам палчета за всички чакащи да видят двете черти и се моля за вас, момичета Praynig Heart Eyes

# 19
  • Бургас
И аз съм тук, днес имам доста работа и само наминавам да ви кажа, че е прекрасна темата и дано я напълни9м с чудни новини

kici  bouquet bouquet много хубави новини, стискам плаци и чакаме новини от прегледа Crazy

Ние влизаме в любовната седмица, цикъла е на привършване , а мъжът утре ще ме води на романтична вечеря  Mr. Green Blush еми......не мога да се оплача . Ще ви меткам по едно очо днес, в очакване на още хубаво нивини

# 20
  • София
Kici, страхотни новини, много се радвам. Почивай си добре и ти стискаме палци прегледа да мине добре, да видите една хубава точица и сърчицето да се чуе съвсем скоро, лека и мека до пухкав финал.

EXACTLYou стискам палци и за вас, а това с вечерята  звучи супер, браво на ТМ Simple Smile И скоро да се похвалиш и ти с две черти Simple Smile

# 21
Kici това са страхотни новини, дано мине добре прегледа и скоро да се похвалиш със сърчице Hug

# 22
Ох, момичета, влизам да се похваля, след като тези дни бях със свито сърце Tired
След двата положителни теста /с бледи черти/, днес- денят на (не)очакван цикъл, реших да си пусна чхг и стойността е около 900 Heart Eyes След първия положителен тест, вируса, който изкарах и ужасните мисли, които ми минаваха тези дни, че няма да се получи, вече съм малко по-спокойна. Физически също- нямам температура, вируса отминава и дано вече всичко е наред от тук насетне.
Относно симптомите ми този месец- освен придърпването ниско в корема, което имах и преди, започващо след О. и приключващо с Ц. /този месец беше по интензивно/, забелязах повишаване на БТ след 10тия ден след засечена О., лицето ми е в пъпки, каквито и в пубертета нямах, страшно болезнени гърди и освен това имам странно гъсто бяло течение. За умората не знам от сезона ли е или от бременноста, но на моменти аха да заспя на бюрото на работа Laughing
Другата седмица съм при АГ-то да видим има ли човече и дали е там, където трябва и едва тогава ще се успокоя Praynig
Стискам палчета за всички чакащи да видят двете черти и се моля за вас, момичета Praynig Heart Eyes

Страхотни новини!  Hug ЧХГ е супер! Лека бременност и да не забравяш да ни наръсваш! Hug

# 23
  • София
Розово наръсвам в новата тема. Да е на късмет на всички  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 24
 newsm75 newsm28 newsm28 newsm28 Ох много го искам това розово  Laughing

# 25
Момичета, излезе моят прогестерон: 48.800 nmol/l при референтни за лут. ф. 5.82 - 75.9
Според лекарката ми е добре и каза да действаме. Тя смята, че съм напълно здрава и няма защо да не се получи, тъй че само мъничко търпение ми трябва.  Whistling

# 26
kici , от тук до края само положителни емоции  newsm10

Събирам си за другия път прашец от Крю!  newsm79 От рано ,че да има ефект  newsm17

Соренда, ако може да ме махнеш от списъка  smile3518
Колкото и да ми е мъчно вече официално имам гости ,  ДВА ДНИ ПО-РАНО ! Дори малка надежда не ми даде....  #2gunfire
Споменах,че имах нови за мен симптоми ,но явно са били пълен фалш! (освен зацапването по никое време)
Ще си поплача!   newsm45  Хем заради  неприятната новина , хем заради болката ...Ужасна е  !!!

# 27
  • София
Live_Love, горе главата! Днес явно сме си поревали и двете, ама е важно да продължим напред, бебето ни чка някъде там. Тази тема ще ни е на късмет, усещам!

newsm75  newsm79 newsm75 събирам и аз от всичкия прашец и хайде стискаме палци!

# 28
  • София
И аз да благодаря за красивата ни тема дано ни донесе много късмет и положителни тестчета. Браво за добрия резултат на Сторми.

Последна редакция: пт, 04 ное 2016, 16:06 от puffeto

# 29
Ехоооо намерих ви.прекрасна тема Комалче... Hug bouquet bouquet bouquet
Само положителни тестове и големи коремчета пожелавам на всички ни.
Кici,страхотна новина.
Стормче браво Ще стане бебчо накрая.Вие от колко време пробвате?
Синеочка честити сини гащи. Hug
Силви правили тест днес ?
Тези дни се чакаха доста момичета да правят тестове.Стискам палци да има две черти.
Шик няма да е лелята.Няма да я пускам да идва при теб.за сега и стига да е при мен само, дето дойде толкова рано....

Последна редакция: пт, 04 ное 2016, 14:28 от hriskag25

Общи условия

Активация на акаунт