Защо сме във форума?

• 33 715
  • 276
  •   1
Отговори
# 240
И аз така мисля.
На мен форумът ми е спестил пари, защото не винаги мога да следя промоциите, но тук научавам всичко. Simple Smile

# 241
И аз така мисля.
На мен форумът ми е спестил пари, защото не винаги мога да следя промоциите, но тук научавам всичко. Simple Smile

на същото мнение съм  Simple Smile

Благодарение на Красива мама си спестих много ненужни/погрешни покупки

Има момичета които са страхотни - знаят много, споделят, имат търпение да обясняват  bouquet

# 242
  • Бургас
Мисля,че съфорумката просто се пошегува за "виновният"форум. Laughing

Аз се регистрирах докато търсех инфо за амниоцентезата.Попаднах в много хубава група и продължих.
Първите две години форумът страшно ми помогна.Имах бебе,а бях позаблавила нещата,имах кандидат гимназист за езикова и кандидат.студент,съответно матури,изпити,захранване,болести. Joy
Сутрешното ми кафе с бг мама приличаше на работна оперативка,но оцелях и се справих.
Сега следя само темите за Бургас и там,където пиша.

# 243
И с ангела, да, но понякога и той е в неведение, че изведнъж ще му потрябва нещото, мернато в някоя тема за пазаруване от чуждестранни сайтове.
Но тази епопея почти приключи, пикът беше преди години, 5 примерно.
Вече съм се отдала на скучно-кротки тематики.

# 244
Преди около 10г в малък търговски обект свързахме касов апарат с компютър,
на който инсталирахме софтуер обвързан със склад, продажби, каса...
В края на работният ден служителят трябваше да препрати справката с продажби(по артикули),
за да бъдат на другия ден заредени(възстановени).
Да, това го правеше, обаче от клиенти постъпиха запитвания защо някои артикули липсват.
В програмата ги имаше на "склад". Като продажби не бяха отразени, т.е. не са били маркирани.
Служителят тенденциозно не ги е маркирал, прибирайки сумите за себе си!
Проверихме компа и лицето постоянно си чело, като от време на време и писало в bg-mamma.
При търсене на нещо ми излизаше и този форум. Попрочитах. Намирах полезни неща.
След това се регистрирах, за да имам скромен принос, надявайки се с нещо да съм полезна.
Работата ми е обвързана с постоянна комуникация, лице в лице и очи в очи с различни хора.
Тук ми е тихото кътче.  Hug

# 245
И с ангела, да, но понякога и той е в неведение, че изведнъж ще му потрябва нещото, мернато в някоя тема за пазаруване от чуждестранни сайтове.
...
Той затова е "ангел", защото не му трябват ненужни неща. А огромната част от стоките и услугите, които се предлагат, са си напълно излишни. Има функциите именно да "пази". Затова се казва "на който му е слаб ангелът...". Laughing

# 246
  • София
Регистрирах се преди години, вече не помня за какво, май беше свързано с една моя възпалена татуировка. После преди две-три години започнах да чета в СО и клюкарника, а и в някои други. Интересно ми е, срещам различни мнения по теми, които ме интересуват, намирам информация, която ми е необходима, забавно ми е.

# 247
  • ❌❌❌
Не помня как точно научих за форума, но бях тийн, когато за пръв път писах - по правни въпроси. Намерих подкрепата и отговорите, които търсих, от много мили хора. За жалост, тези потребители отдавна не виреят по форумските ширини. Wink По това време бях попаднала, не знам как, на темата за свекървите. Тоня тъкмо обясняваше за свекърва си, даже беше писала, че ще ходи да обядва и тогава ще се върне да си допише. hahaha (имам страхотна памет, кво да направя Mr. Green) След прочетеното в тая тема спрях да влизам известно време. Mr. Green Сещам се, че по едно време с баща ми търсихме информация за нещо (някакъв магазин за мебели май Thinking) и в гугъл първото, което излезе, беше BG-mamma. Баща ми само каза: "я, да прочетем кво пише, тез са злобни, но имат много точни попадения що се отнася до критикарстване". Mr. Green Към днешни дни по тази причина съветвам всичките си приятели и познати да се консултират с вещите лица в BG-mamma, особено що се отнася до медици. Peace И такааааааааа, минаха години и попаднах на муньовската тема, после на звездните компромати, после на разни билкарски теми ииииииииииииии... не можах да си вляза в профила. Бях си забравила паролата иииииии си направих нов рег. Така вече няколко години. ura

Отношението ми към форума не се е променило, то си е константа - влизам тук с ясната цел да се забавлявам, да разтоваря, ако мога - да бъда полезна, и на мен да ми бъдат полезни. Обичам комуникацията с различни хора, когато имам време (рядко), се опитвам да завържа разговор, но в повечето случаи се приема като нападка и ми се отговаря злостно. Mr. Green На тъпотии не отговарям, всезнайки не чета, приказки под шипковия храст също. Отписвам се почти от всички теми, преминат ли 10-тата страница. Laughing Любимки си имам и много им се кефя, когато ги засека. Heart Eyes Никове (почти) не помня. Мойте си котенца ги познавам по стила на писане. dance

От форума не ме е срам и не крия от никого, че имам рег. Друг е въпросът, че досега не съм срещала в обкръжението си човек с добро мнение за наш'та общност. tooth

Приятели тук не съм откривала и с никого не съм се запознавала. Всъщност допреди няколко месеца имах някакви непрочетени съобщения (мислих, че са от модератор и не ми се занимаваше Mr. Green). Оказа се, че една много мила дама ми е писала преди година, но тогава бях с неустановено местожителство и ползвах само мобилен нет и нищо не съм получила (или поне аз така мисля). Въпросната девойка е вече отказал се потребител, така че...

П.С. Много ми иде да видя мъж във форума, особено да си "развява парцалята", дет' викаше баба ми, във всяка тема. Ай, моля! Stop

# 248
  • Mediterraneo

П.С. Много ми иде да видя мъж във форума, особено да си "развява парцалята", дет' викаше баба ми, във всяка тема. Ай, моля! Stop

Чак пък. Това е свободно интернет пространство, регистрацията не е ограничена само до жени.

# 249
Аз лично намирам полезна информация от всякакъв тип, макар понякога е трудно да я отсявам от общите приказки, но който търси - намира.
Няма по-ценно от личния опит, а тук има много хора, които с готовност го споделят. Heart

Виждам, че някои хора се чувстват стресирани от конфронтациите с други потребители. Ами как да е:wink: - тук има всякакъв тип хора!
Във физическия живот ние сами избираме с кого да общуваме, работим (до някъде), живеем. Това са все хора, малко или много сходни на нас.
А, когато сме във форум, активен и шарен като този, защо се учудваме, че срещаме всякакви хора и отношение?!
И защо някои са обидени от това, че и ги е срам, дори?
Може би, това само показва слабост, прекалена ранимост и невъзможност да приемеш другата гледна точка/другия човек.
Разбира се, изобщо не толерирам губото отношение и нападки. Но, как се държим - всеки сам си решава.
Нечие лошо възпитание не може да ме накара да се почувствам зле.Wink

Не, не ме е срам, че чета/пиша тук. За мен на първо място е полезността.Hands Plus1

# 250
Цитат
Много ми иде да видя мъж във форума
Да ти кажа в готварските теми дават много ценни съвети и рецепти...

За мен форума е идеално място за разпускане...Не пиша често, но има теми, които следя с удоволствие, а и доста полезна информация съм получавала от тук.

# 251
  • Варна
Първо започнах да чета статии за кърменето, когато имах проблеми с бебе номер 1. После се регистрирах, за да пиша в отчетната с него. Доста време прекарах покрай кърменето, с доста хора се запознах в реалния живот и все още сме приятели.
Сега - основно от любопитство и за да убивам времето на работа се мотам из Клюкарника  Mr. Green Доста сайтове са блокирани за достъп на служебния компютър ( фейсбук, абв, ОЛХ, също и скайп ), но са пропуснали да блокират бг.мама-та.
Мъжът ми беше искрено впечатлен, когато установи, че каквото и да зададе на търсачката човек, в първите 10 поне 2 ще са в теми от форума.

# 252
......
Мъжът ми беше искрено впечатлен, когато установи, че каквото и да зададе на търсачката човек, в първите 10 поне 2 ще са в теми от форума.

и моят - веднъж 1/2 ден четохме за електроуреди тук

# 253
  • Варна

и моят - веднъж 1/2 ден четохме за електроуреди тук

И ние така Simple Smile Каквато и техника да решим да купим, първо се изчитат коментарите из форума

# 254
И моят мъж доста пъти е попадал на интересуващи го теми в бг мама и естествено се възползва от информацията тук, но не престава да ме майтапи, че пиша и чета тук  Crossing Arms  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт