Защо сме във форума?

• 33 715
  • 276
  •   1
Отговори
# 270
  • Куциндрел
А някои сме късметлии да пишем в работно време. Simple Smile
А някои тъкмо пооставиха форума, но сега се грипосаха и пак тук дойдоха.  Joy Joy Joy

# 271
  • Пловдив
Работя достатъчно /карам и дежурства по 48 часа с 6-8 часа съм през тях/, ако работодателят ми забрани да влизам във фейса или някъде другаде, просто ще имам друг работодател. След като работата се върши не виждам нищо лошо да разпускаш по някакъв начин. Да не говоря, че през нощните дежурства, ако всичко ми е свършено имам по 4 часа дупка - използвам го за гледане на филми, предавания, четене на книги - и това се знае от всички в офиса имаме камера с микрофон.

# 272
И ние имаме камери, всичко се знае.
Но естеството на работа позволява и време за лични развлечение. Дали ще е нет, ТВ или книга, няма значение.

# 273
  • Варна
Че аз само на работа по дежурства имам време за Форума  bowuu След някакъв голям хак на системата са блокирали фейсбук, скайп, абв, ютюб, че даже и OLX. Ама на, за бг-мама-та не са се сетили и това ми е единственото забавление да убивам времето, когато се окажа без работа. ТВ имаме, аз не гледам, но имам колеги, които силно ще възроптаят, ако ни вземат ТВ-то. Така че много си зависи какво работи човек.

# 274
И на нас са ни спирали ФБ по едно време, но БГ Мама, ни-ко-га! Grinning Heart Eyes bouquet

# 275
Все си мисля, че ограниченията най-вее провокират изобретателността. Rolling Eyes
Ако ми забраняр Фейса или Мамата на работа - ннали мога да влизам през нета на телефона си? newsm78

П.С - работя за себе си и когато и откъдето ако искам влизам където поискам. Нали си е за моя сметка всичко. Crossing Arms

# 276
  • Куциндрел
И на нас са ни спирали ФБ по едно време, но БГ Мама, ни-ко-га! Grinning Heart Eyes bouquet
tooth tooth tooth
Едно време една колежка ме предупреждаваше да внимавам какво пиша в бг-мама, че да не баннат IP адреса на офиса. hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт