Защо сме във форума?

• 33 715
  • 276
  •   1
Отговори
# 255
  • Пловдив
Вашето е нищо, моят мъж беше изумен още преди 13 години, ама ИЗУМЕН, когато му намерих във форума информация за много специфична чертожна програма и съфорумка, която да му обясни как работи с нея (ей тука много учуден емотикон, ама не мога да го намеря в новата версия).

# 256
Моят мъж редовно, когато има двоумение по някакъв проблем, казва - жена, я цъкни да видим кво казва бг мама по въпроса  Laughing

# 257
  • Мадрид / София
Нормално е да ви излизат в Гугъл теми от Бг мама, тъй като търсачката по подразбиране избира сайтове, които посещаваме по-често на даден компютър.

# 258
Вашето е нищо, моят мъж беше изумен още преди 13 години, ама ИЗУМЕН, когато му намерих във форума информация за много специфична чертожна програма и съфорумка, която да му обясни как работи с нея (ей тука много учуден емотикон, ама не мога да го намеря в новата версия).

можеше и някое Аполо да сглобите  Laughing
като нищо ще изскочат чертежи

# 259

При търсене на нещо ми излизаше и този форум. Попрочитах. Намирах полезни неща.
След това се регистрирах, за да имам скромен принос, надявайки се с нещо да съм полезна.
Работата ми е обвързана с постоянна комуникация, лице в лице и очи в очи с различни хора.
Тук ми е тихото кътче.  Hug

Използвам случая да ти стисна ръката! Шапка ти сваляме - аз и семейството ми!

# 260
Едно е ясно и тази година ще съм във форума,благодаря на всички ,че ви има.

# 261
  • Варна
Тук съм , защото харесвам грима и ми е интересно да чета мнения, съвети и ревюта за него в "Красива мама".
Обичам да чета и "Клюкарник" главно заради темата със Селските пинизи и някой друга интересна дискусия.

# 262
Нямам деца и не мисля, че скоро ще имам, тук съм просто, за да чета различни гледни точки по някои теми и да се информирам. За съжаление не ми остава време да пиша често и не знам как има хора, които пишат цели романи и непрекъснато са във форума, но явно е въпрос на свободно време.

# 263
Като имаш деца и нямаш време да излизаш и да се занимаваш със себе си е нормално да висиш във форума повече. Първо заради инфото и второ като отдушник.
Преди да се заема с правенето на деца, регистрацията и писането тук са ми били пълен абсурд...

# 264
А някои сме късметлии да пишем в работно време. Simple Smile

# 265
  • 2860 км северно от Екватора
А някои сме късметлии да пишем в работно време. Simple Smile
Мечтая си за такава работа!

# 266
  • София
нищо лично, но никой работодател не си мечтае за такива служители.
които от своя страна имат куп изисквания към него...

# 267
Зависи от естеството на работата. Аз имам седмици без нищо и после още толкова, в които трябва да стоя до посред нощ.

За седмиците, в коитонямам рабита ми плащат, а и ми плащат за повечето време през останалите, но наистина такова е естеството на работа и няма как да се предвиди.

# 268
Щом човек успява да си свърши работата и да чете из нета, какъв е проблема? Или трябва да се симулира 100% ангажираност, по 8 часа на ден? Ами не всеки работи на поточна линия, в крайна сметка има си регламентирани почивки, а и някои хора не пушат  Rolling Eyes ...

# 269
нищо лично, но никой работодател не си мечтае за такива служители.
които от своя страна имат куп изисквания към него...

Така ли мислиш?
Нашият даже и ТВ ни е осигурил. Съвсем официално.
Естесвено, че никой не си е зарязал работата, за да гледа филм, но казвам, че не всички работодатели са такива, които забраняват всичко.

Общи условия

Активация на акаунт