Дългото чакане след трансфер 56

• 65 241
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Шайни, направо не знам какво да кажа Cry Силни прегръдки!

# 691
Шайни, съжалявам.  Cry

# 692
  • София
Shyny поплачи си, това помага знам  и събери кораж за друг опит Cry
Много силно те прегръщам  Hug

# 693
Благодаря Ви момичета!Съжалявам, че оспамих темата.Кураж...доста трябва след моя кофти опит,но няма да се откажа...поне още веднъж!

# 694
Ех, Шайни,,,,  Sad

Не спамиш, нали е и за това темата , да си споделяме !
Много съжалявам...  Hug
То борба ли е да я опишеш...  Rolling Eyes
Дано имаш успех следващия път , не се отчайвай !  bouquet

# 695
Шейни, браво , че си упорита. Аз бих опитвала до дупка, докато намирам пари за целта

# 696
Момичета, може ли някоя от вас да ми каже колко пари и излезе замразения трансфер, колко време след опита го направихте, взимахте ли някакви лекарства преди трансфера? Много станаха въпросите , но след още един отрицателен тест днес се чух с док и утре съм на кръвен, но нямам големи надежди да е + така че явно ми предстои ЗЕТ

# 697
  • пазарджик
Зет на мен ми излезе общо 900 лв всичко.Преди трансфера бях на естрофем и утрогестан,в самия ден на трансфера имах и лепило.

# 698
Шайни, много тежко... дано се съвземеш по-скоро и следващият опит да е успешен до края Hug

Десита, зависи в коя клиника си.
В моята ЗЕТ е 600лв. Но слагат и лепило в повечето случаи и да речем може да направят някоя и друга биопсия или диагностично хистеро, или друго изследване, за да се потърси проблемът.

# 699
  • София
desita11 Моят ЗЕТ излезе 665 лв., като имам поставено лепило. Нямам предишен трансфер, защото бях с хипер стимулация, месецът преди ЗЕТ бях на Регулон, след това на Естрофем и Утрогестан.

# 700
Благодаря за отговорите самият трансфер в моята клиника е 300лв, но явно като сложиш изследвания и лекарства цената малко се вдига

# 701
Леле, какви са тези ниски цени за ЗЕТ  Shocked
В нашата клиника е 1500 лв.  Rolling Eyes
Преди трансфера бях на Естрофем /локлно и вагинално/, по 4 лепенки Климара на 5 дни, фраксипарин 0.4, Преднизолон Ф, утрогестан и Дуфастон, а 4 дни преди трансфера започнах антибиотик - Доксициклин на 12часа.
Отделно вечер пиех АП и Прегнакеър.

# 702
В моята клиника ЗЕТ-а по ценоразпис също е 300лв.

# 703
  • пазарджик
Жанче ти си в Селена нали-а там цените на страшни.Аз от там след 2 неуспешни опита-1 на свеж трансфер,2 Зет се махнах и изобщо не съжалявам.Дано поне тези който са започнали процедури там имат повече късмет. baby_neutral

# 704
Дани, там съм и за момента съм много доволна от д-ра си и от отношението на всички момичета в клиниката, независимо дали в инвитро, регистратура или лаборатория. Всички са усмихнати, услужливи и приветливи.
Това също ми е много важно, след като разбрах как са се отнесли в Щерев с наши близки приятели.
Иначе цените са...без коментар и подобие  Confused

Общи условия

Активация на акаунт