Дългото чакане след трансфер 56

• 65 251
  • 737
  •   1
Отговори
# 30
Охххх момиченца като ви чета как удържате едни, а други почват с тестовете, аз сигурно ще се пръсна по всички шевове от нетърпение да видя станало ли е, не е ли станало. Уж съм корава, ама пусто му нетърпение като почна януари месец с всичките му неща и стигна до трансфера, как ще се устискам тези 14 дни не знам.
Сигурно ще ме изгонят тогава от в къщи, че ще стана като някой мърмореща разглезена баба.
Ще си намеря някой цветленце да си му късам листчетата - "станало е", "не е станало", има бебе", "няма бебе", "ще ме бъде", "няма да ме бъде" и т.н. и т.н. докато изпуша.  newsm78

От сега се виждам какъв идиот съм чакам да дойде януари, а като дойде януари ще чакам да дойде пък септември или октомври и ........................ един кръг и на края да гушкам бебе или пък бебенца и да си подпирам клепачите с кибритени клечки  Joy

# 31
Здравейте момичета бих се радвала ако някоя от вас ми обясни малко по-подробно за този имуновенин...някои казват,че нещата стават от него...други пък,че не й помага..то е ясно ,че няма 100%гаранция...но въпроса ми е щом всичко ми е окей по изследванията ...защо е нужна тази вливка (доктора каза. Че било хубаво да се направи след един/два отрицателни теста..И с какво би ми помогнала тя...Благодаря предварително!!

# 32
Момичета помагайте какво мога да пия за кашлица?Някав вирус ме мори 10 дни преди трансфера пих какво ли не.Но сега остана кашлицата и хрема.Хремата не е голям проблем,но кашлицата ме притеснява и незнам какво мога да пия?

# 33
Аз за следващия път мисля да поръчам една торба тестове от e-bay и без това си знам,че няма да чакам 14 дни. Mr. Green

# 34
Аз за следващия път мисля да поръчам една торба тестове от e-bay и без това си знам,че няма да чакам 14 дни. Mr. Green

Хахахаххаа Стефи и аз се включвам, поръчвай и на мен, че нещо съм скарана с този сайт и не му разбирам. Единственото да се спра е да ида някъде, където няма интернет, няма обхват, няма аптеки на близо и само да си седя, релаксирам и да се опитам да се разсея, че да спазя дните за тестовет.
Ще взема така да направя да ти кажа, че иначе тук в града всеки ден ще правя тестове като луда по няколко пъти. Ноооооо ще взема да забравя да купя тестове за там, че да не се стресирам.  Joy

# 35
Гале, сироп за кашлица Стодал си вземи - той е хомеопатичен.

# 36
Гале, сироп за кашлица Стодал си вземи - той е хомеопатичен.
аз си взех билков чай но пише,че има мащерка.Четох че мащерката предизвиква контракций и ме е страх да го пия.

# 37
Здравей, Iskra ще ти споделя и моят опит със имонувинина. Нямаше проблем и при мойте изследвания  при първия и втория опит не бях го слагала само интралипид. И на мене доки ми каза че било хубаво да го сложим и при третия опит го слагах и него резултатът беше положителен.

# 38
Съгласих се да я сложа защото до колкото съм чувала в кръвта ако нямаш проблем, то в лигавицата можело да има някви антитела. Та колко е вярно не знам.

# 39
аз си взех билков чай но пише,че има мащерка.Четох че мащерката предизвиква контракций и ме е страх да го пия.
От билките може само липа, лайка, шипка и джинджифил.

# 40
Благодаря много Анит 80 😘😘😘😘

# 41
  • Sofia
Не ми се искаше да открия темичката с отрицателен резултат, но какво да се прави. Моето чакане приключи с ЧХГ <0.1  Cry. Успех на останалите и дано вашите новини са положителни.

# 42
  • Димитровград
POOH съжалявам много, но горе главата. Другия опит ще е твоя. Нова година нов късмет Hug Hug Hug

# 43
Пухче, много съжалявам... Tired
Прегръщам те силно  Hug

# 44
 Здравейте борбени момичета след юнския ми неуспех скоро пак ще се присъединя към чакащите обаче имам въпрос към момичета минали през ЗЕТ  на кой ден от цикъла ви беше трансфера че днес се притесних като доки ми каза че трансфера ще ми е на 21 ден от цикъла макар да твърди че лигавицата ми се движи перфектно.Успех на всички чакащи и скоро да изпълним темата само с +++++ Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт