Дългото чакане след трансфер 56

• 65 244
  • 737
  •   1
Отговори
# 45
При мен ЗЕТ беше на 17 ден от МЦ.
Да не би да си с изместен имплантационен прозорец ?

# 46
При мен ЗЕТ беше на 17 ден от МЦ.
Да не би да си с изместен имплантационен прозорец ?

честно казано не знам не съм правила това изследване

# 47
Не знам защо на 21- ви ден тогава, но имай доверие на лекаря си Peace ,щом така е преценил, значи има защо.  Grinning
Пожелавам ти успех  Hug

# 48
Не знам защо на 21- ви ден тогава, но имай доверие на лекаря си Peace ,щом така е преценил, значи има защо.  Grinning
Пожелавам ти успех  Hug

Благодаря  bouquet

# 49
Здравейте борбени момичета след юнския ми неуспех скоро пак ще се присъединя към чакащите обаче имам въпрос към момичета минали през ЗЕТ  на кой ден от цикъла ви беше трансфера че днес се притесних като доки ми каза че трансфера ще ми е на 21 ден от цикъла макар да твърди че лигавицата ми се движи перфектно.Успех на всички чакащи и скоро да изпълним темата само с +++++ Praynig Praynig Praynig

И аз на 20-ти ден ще правя ЗЕТ и ми се струва късно. но док. каза, че потискаме овулация с Естрофема и я педизвикваме изкуствено с Утрогестана преди трансфера, така че нямало значение точно кой ден се пада- когато е готова лигавицата - тогава.

bouquet

# 50
Здравейте борбени момичета след юнския ми неуспех скоро пак ще се присъединя към чакащите обаче имам въпрос към момичета минали през ЗЕТ  на кой ден от цикъла ви беше трансфера че днес се притесних като доки ми каза че трансфера ще ми е на 21 ден от цикъла макар да твърди че лигавицата ми се движи перфектно.Успех на всички чакащи и скоро да изпълним темата само с +++++ Praynig Praynig Praynig

И аз на 20-ти ден ще правя ЗЕТ и ми се струва късно. но док. каза, че потискаме овулация с Естрофема и я педизвикваме изкуствено с Утрогестана преди трансфера, така че нямало значение точно кой ден се пада- когато е готова лигавицата - тогава.

bouquet

Значи да се успокоя че днес така се шашнах той и доки дълго и нашироко обясняваше ама аз явно какво чула какво не чула и все нещо неразбрала. bouquet Hug bouquet

# 51
но док. каза, че потискаме овулация с Естрофема и я педизвикваме изкуствено с Утрогестана преди трансфера, така че нямало значение точно кой ден се пада- когато е готова лигавицата - тогава.
Така е, но момичето пише, че лигавицата ѝ се движи перфектно...абе докторите си знаят  Hug

# 52
Не ми се искаше да открия темичката с отрицателен резултат, но какво да се прави. Моето чакане приключи с ЧХГ <0.1  Cry. Успех на останалите и дано вашите новини са положителни.
Много съжалявам, Пух!  Cry
Това кой опит ти е?
Знам какво е всичките ти надежди да рухнат. Преди година и аз го преживях.
 Бъди силна и продължавай да вярваш, че ще стане когато му е дошъл момента.
Аз тази година ходих на астролог, оказа се че мин. година когато сме правили опита, не е трябвало. Така, че явно има причина да не е станало и при теб този път! Прегръщам те bouquet

# 53
Много съжалявам Пухи. Sad Hug

Пити,и на мен ми казаха,че до края на годината не ми е благоприятен периода.Жалко,че късно го разбрах.

# 54
Не ми се искаше да открия темичката с отрицателен резултат, но какво да се прави. Моето чакане приключи с ЧХГ <0.1  Cry. Успех на останалите и дано вашите новини са положителни.
Много съжалявам, Пух!  Cry

Аз тази година ходих на астролог, оказа се че мин. година когато сме правили опита, не е трябвало. Така, че явно има причина да не е станало и при теб този път! Прегръщам те bouquet

Пух,
не се предавай !  bouquet

Пити,

И аз си проучвам сега хороскопа  Mr. Green, много е сложно, много интересно, вися пред компа и чета и излизат интересни неща. Но не съм ходила на стролог все оше.  bouquet

# 55
Пух напред мила, горе главата. Потъжи си ден два и давай с пълни сили събирай смелост, хъс и увереност и следващия път ще ти се случат нещата. Не знам какво е, моля се на Бог и да не ми се случи това, моля му се от първия път да ми се усмихне това щастие, но давам от моите малко силици и на теб сега да се вдигнеш и да живееш до следващия опит, които вярвай ще стане  Hug

Момиченца други да ви попитам и аз къде ги гледате тези астролози, къде да ида, или какво да търся, че да разбера януари месец ли да се пробвам или да отложа за февруари на рождения си ден  Laughing

# 56
И аз се консултирах за трансфера ми с астроложка, не уцели точно месеца, но каза,че ще е успешно тази година, с пухкав финал в 2017. Та аз сега съм в 7 месец и ще се роди, живот и здраве след нова година.
Казва се Маргарита Паскалева тел 08877272843.
Който желае може да се пробва!

# 57
И аз се консултирах за трансфера ми с астроложка, не уцели точно месеца, но каза,че ще е успешно тази година, с пухкав финал в 2017. Та аз сега съм в 7 месец и ще се роди, живот и здраве след нова година.
Казва се Маргарита Паскалева тел 08877272843.
Който желае може да се пробва!

Alja98 това за Сф ли е и може ли да изработи прогноза и да се плати с наложен платеж примерно, ако си запозната  newsm78

# 58
Аз пък грам не вярвам на астролози и тем подобните му гледачки и врачки. Не вярвам, че астролог може да ми каже успешен ли ще ми е трансфера или не и кога ще е такъв.
Виж в Бог вярвам - за мен всичко е Божа работа  Peace
И на доктора, разбира се.

# 59
  • Димитровград
ЖАНА тук наистина съм 100% с теб и мисленето ти. Някаква си астроложка не може да ми каже кога ще зачена. Бях се поддала и ходих по гледачки...какви ли не препоръки от тях изпълнявах...едната ме кара гореща тухла да заливам с литър прясно мляко и да седя отгоре, така съм щяла да забременея....няма да ви казвам каква димна завеса причиних в апартамента и файда никаква, абе мошеници. Сега единствено вярвам на Бог и доктора, който ще е напътстван от Бог. Само той знае дали ще стане или не и само той може да помогне това да се случи. Вярвайте безрезервно и чудото ще се случи. Аз съм пети ден след трансфер на пет дневни ембриончета и вярвам, че ще стане....не че не . Минават и лоши мисли, но се опитвам да ги пренебрегвам, защото Бог си знае работата!  baby_neutral baby_neutral baby_neutral Hug

Общи условия

Активация на акаунт