Дългото чакане след трансфер 56

• 65 255
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
Не ми се искаше да открия темичката с отрицателен резултат, но какво да се прави. Моето чакане приключи с ЧХГ <0.1  Cry. Успех на останалите и дано вашите новини са положителни.
Съжалявам Confused Hug

Здравейте борбени момичета след юнския ми неуспех скоро пак ще се присъединя към чакащите обаче имам въпрос към момичета минали през ЗЕТ  на кой ден от цикъла ви беше трансфера че днес се притесних като доки ми каза че трансфера ще ми е на 21 ден от цикъла макар да твърди че лигавицата ми се движи перфектно.Успех на всички чакащи и скоро да изпълним темата само с +++++ Praynig Praynig Praynig
  Последният път аз също бях с трансфер на 21-ви ден. По принцип е важна не само дебелината, но и структурата на лигавицата. Най-вече по нея преценяват на кой ден от МЦ да е трансфера. Моят беше успешен, така че хич не го мисли Wink

# 61
Астрологията няма нищо общо с гледачки.Астрологията е наука, а това което ти казват се вижда в софтуер.Не се варят неща и не се гледа на кафе Grinning Но всеки вярва в каквото си иска.
Аз също не вярвах преди да отида, но си промених мнението след като чух за себе си неща, които никой друг няма как да знае.
Ние правим опити от 3 години и в астрологическите ни карти не се виждат деца до сега. Случайност?!

# 62
Астрологията няма нищо общо с гледачки.Астрологията е наука, а това което ти казват се вижда в софтуер.Не се варят неща и не се гледа на кафе Grinning Но всеки вярва в каквото си иска.
Аз също не вярвах преди да отида, но си промених мнението след като чух за себе си неща, които никой друг няма как да знае.
Ние правим опити от 3 години и в астрологическите ни карти не се виждат деца до сега. Случайност?!

Точно така.
Астрологията е почти наука , която лежи на основите на астрономията с хиляди години традиция, най-вече в източните култури и Египет.
И казвам "почти" , защото все пак става дума за тълкуване на влиянието на планетите.
Показва тендеции- примерно при мъжа ми има някаво влияние, което показва липса на деца.
При мен се вижда тенденция на деца в късна възраст.
А вече аз дали ще правя инвитро не може да се види, но дали е благоприятна годината за такива действия може да се прогнозира. Дотам.  Peace

Е, който иска може и боб да му хвърлят, но двете неща нямат общо.

# 63
Е хайде сега, много добре знам какво е астрология, няма нужда да ми се обяснява.
Всеки има право и свобода да вярва и да прави каквото си поиска, аз изказах моето мнение  Peace

# 64
Аз също не вярвам в баячки, гледачки и всякакви, които могат да ти кажат какво ще стане. НО преживях една лека катастрофа и отидох да си лея куршум. Жената не знае нищо. Единствено ме пита имам ли деца и аз й казах, че нямам. Тя ми отговори не се притеснявай през октомври ще забременееш (както и стана). Аз също вярвам, че е Божа работа кога ще се получи и кога не.

# 65
Момичета, всеки един човек има свободната воля да вярва в каквото поиска. Аз като малка бях "влюбена" в певеца Бон Джоуви и в един вестник имаше статия за него с негова снимка, изрязах си я и си я носех със себе си винаги, като бях уверена, че ми дава сила. Когато получавах двойка (а това често се случваше до 7-ми клас) все си сядах и си се молех на тази изрезка от вестник да не ям бой от мама и тате като се приберат и научат, но пусто му и халюциниране ......... ядях си бойчеца и си ходех с насинено дупе.  Joy
До тук в кръга на шегата.
Аз вярвам в Бог, вярвам и в астролозите (поне така мисля) и много астролози са доказали, че не грешат, а само шарлатаните го правят това, но ние слагаме всички под един знаменател.
Утре ще звънна на въпросната дама да я поразпитам и да видим дали е печалбарство целта ѝ или ако е сносна сумата за заплащането ѝ ще се възползвам от това да надникна дали януари ще дойде и моето бебенце  bouquet

# 66
  • Sofia
Не ми се искаше да открия темичката с отрицателен резултат, но какво да се прави. Моето чакане приключи с ЧХГ <0.1  Cry. Успех на останалите и дано вашите новини са положителни.
Много съжалявам, Пух!  Cry
Това кой опит ти е?
Знам какво е всичките ти надежди да рухнат. Преди година и аз го преживях.
 Бъди силна и продължавай да вярваш, че ще стане когато му е дошъл момента.
Аз тази година ходих на астролог, оказа се че мин. година когато сме правили опита, не е трябвало. Така, че явно има причина да не е станало и при теб този път! Прегръщам те bouquet

Пити първи опит ми е. Естествено че продължавам пак и благодаря на всички за подкрепата  Hug.

# 67
Пухче, знам че едно малко поражение няма да те откаже от борбата!И при нас ще изгрее слънцето,само малко почивка си даваме Simple Smile

# 68
Съжалявам Confused Hug

Здравейте борбени момичета след юнския ми неуспех скоро пак ще се присъединя към чакащите обаче имам въпрос към момичета минали през ЗЕТ  на кой ден от цикъла ви беше трансфера че днес се притесних като доки ми каза че трансфера ще ми е на 21 ден от цикъла макар да твърди че лигавицата ми се движи перфектно.Успех на всички чакащи и скоро да изпълним темата само с +++++ Praynig Praynig Praynig
  Последният път аз също бях с трансфер на 21-ви ден. По принцип е важна не само дебелината, но и структурата на лигавицата. Най-вече по нея преценяват на кой ден от МЦ да е трансфера. Моят беше успешен, така че хич не го мисли Wink

Благодаря Elektra.13 сега вече наистина се успокоих че е възможен трансфер и понеже трансфера ми за първи път ще е с донорска яйцеклетка съвсем се ошашках ама за пореден път се убеждавам каква сила и вяра вдъхват всички момичета тук в темата.Благодаря ви и от все сърце желая на всички само+++++ тестове Hug Praynig Hug

# 69
Ради, забравих да напиша - при първите ми два опита трансферите бяха на 16-ти и 17-ти ден от МЦ. Факт е, че те бяха неуспешни, а този, който беше на 21-ви ден - успешен. Всеки организъм е различен. Довери се на док и всичко ще е ОК Hug

# 70
Ради, забравих да напиша - при първите ми два опита трансферите бяха на 16-ти и 17-ти ден от МЦ. Факт е, че те бяха неуспешни, а този, който беше на 21-ви ден - успешен. Всеки организъм е различен. Довери се на док и всичко ще е ОК Hug

Благодаря мила  bouquet Hug bouquet

# 71
Аз да се похваля с две плодни сакчета, там където трябва да бъдат. Другата седмица се надявам да видя сърчицата и всичко да е наред.

Относно вярванията, всеки трябва да вярва в това което му дава сила, но момичета вярвайте задължително на лекаря си, ако не му вярвате го сменете и намерете такъв в чийто възможности имате пълно доверие. Моята лекарка примерно противно на всичко, което бях чела ми препоръча да направя втори опит веднага след първия, без почивка (заяви че такива били най-новите тенденции в АРТ процедурите), тъй като й имам доверие я послушах и резултата е положителен.

# 72
Тихичко честито  Simple Smile

# 73
Браво deleah. Hug
Честити ти две сакчета и после две тупкащи сърчица. Simple Smile
На мен също ми казаха месец два да си почина,но мисля след нова година да опитам пак.
Аз много си обичам лекаря и вярвам безрезервно в него.
Чувала съм за остатъчен ефект от стимулациите и понякога наистина е добре веднага да се направи втори опит.

# 74
Благодаря ви момичета, стискам палци на всички вас.

Общи условия

Активация на акаунт