Дългото чакане след трансфер 56

• 65 289
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
  • Димитровград
Честито и от мен. Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност и накрая двоен ревлив финал. Hug Hug Hug

# 76
И аз се консултирах за трансфера ми с астроложка, не уцели точно месеца, но каза,че ще е успешно тази година, с пухкав финал в 2017. Та аз сега съм в 7 месец и ще се роди, живот и здраве след нова година.
Казва се Маргарита Паскалева тел 08877272843.
Който желае може да се пробва!

Alja98 това за Сф ли е и може ли да изработи прогноза и да се плати с наложен платеж примерно, ако си запозната  newsm78

Аз даже платих по банка и ми изпрати прогнозата, може и по телефона

# 77
Благодаря ти  bouquet

# 78
  • София/Севлиево
Момичета и аз от нечакащите, но да пожелая успех на всички чакащи и честито на всички с положителните тестчета.Аз си броя месеците до моя трансфер-много мина,мъничко остана,та скоро и аз ще броя дни до теста...

# 79
Хайде и аз отново тук с две 5-дневни снежинки. Едната със забележки, но да се надяваме, че поне с другата всичко ще е наред. Доста ме притеснява факта, че трансфера ми беше на 27-ми ден, но все пак трябва да имаме доверие на лекарите. Нека дългото чакане започне "сега".

# 80
Успех, Ечелине,

а пък моята лигавица нещо не ми хареса на прегледа- 8мм. е обаче не ми изглежда трислойна , както на пресния трансфер.  newsm78
Тогава док. каза "супер лигавица! " , а сега нищо не каза.  Tired

# 81
Успех и на теб, Мая. 8мм не звучи много добре, но предполагам ще нарастне до трансфера и всичко ще мине супер. Важен е крайния резултат.
На мен пък днес 3 ембриончета не преживяха размразяването и се наложи още една порция да вадят.

# 82
Успех и на теб, Мая. 8мм не звучи много добре, но предполагам ще нарастне до трансфера и всичко ще мине супер. Важен е крайния резултат.
На мен пък днес 3 ембриончета не преживяха размразяването и се наложи още една порция да вадят.

Ечелина, жалко за ембриончетата.
На мен са ми замразили 4 на веднъж и ако всичките не оцелеят ще е много лошо

# 83
В коя клиника се случи това?

# 84

Стискам палци на следващата партида  Peace
Аз няма да имам други , ако тези не се размразят.

# 85
Здравейте момичета, стискам палци за всички чакащи, както и за предстоящите трансфери Peace
Моят опит приключи с абсолютно отрицателен тест Sad дори не е  имало опит за имплантация  Cry
Какво се е объркало, защо не се получи....много са въпросите ooooh!
Ще изчакам коментар от доктора и се надявам догодина третият опит да е успешен. Сега....просто имам нужда да си почина, от всичко, от лекарства, манипулациии, емоции!
Благодаря на всички за стиснатите палчета и подкрепата bouquet

# 86
# 87
  • Sofia
Здравейте момичета, стискам палци за всички чакащи, както и за предстоящите трансфери Peace
Моят опит приключи с абсолютно отрицателен тест Sad дори не е  имало опит за имплантация  Cry
Какво се е объркало, защо не се получи....много са въпросите ooooh!
Ще изчакам коментар от доктора и се надявам догодина третият опит да е успешен. Сега....просто имам нужда да си почина, от всичко, от лекарства, манипулациии, емоции!
Благодаря на всички за стиснатите палчета и подкрепата bouquet

И при мен така Ивка 😭. Искренно ти съчувствам  Hug Hug

# 88
  • Димитровград
Силно ви прегръщам момичета Hug Hug Hug
Нова година нов късмет Hug Hug Hug

# 89
  • Пловдив
От вчера влезнах в темата и доста изчетох. Не исках да влизам във форуми и да чета, но паниката ме обзе много бързо след трансфера. И мисля, че прочетеното ми помага да се справя, най-малкото като знам, че още няколко душички стоят като мен и трепетно чакат резултата, защото кой друг може да влезе в твоите обувки, нали Simple Smile Имам трансфер на два бластицита и два ми замразиха. Иначе, изкараха 13 яйцеклетки, но само това остана. До вчера имах болки в яйчниците, напрежение като пред цикъл, днес - 8 ден след трансфера, съм по-добре. Смятам да направя кръвен тест най-рано на 11 ден, но... кой знае дали ще издържа. Пожелавам Ви успех момичета, пожелавам си и на себе си. Записвам се тук, за да мога да почерпя сили от общата енергия.

Общи условия

Активация на акаунт