Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 230

• 97 441
  • 739
  •   1
Отговори
# 480

Цитат
В този епизод дори Кавънч много ми хареса, признавам си, за първи път!  Mr. Green Но сега вече той се разигра, вече потреперват устните, има мимика, не се разожда просто да показва бицепси! Браво!  Peace

ПП Линка Hug,най-после и на теб да ти хареса Къванч! Joy Joy

# 481
  • Сливен
                           Привет, Запленине и дръзки дружки! Hug

Изгледах серията с интерес. Имам чувството, че всяка следваща забързва темпото. Дано е така! Peace

# 482
Няма ли фрагман?  newsm78

Опасна е тая Туба, бе, как хубаво игра!  Heart Eyes
Актьорът, дето игра Корхан също много ми хареса, всичките бяха страхотни!  Peace
В този епизод дори Кавънч много ми хареса, признавам си, за първи път!  Mr. Green Но сега вече той се разигра, вече потреперват устните, има мимика, не се разожда просто да показва бицепси! Браво!  Peace
Леле, Сюхан май се влюби!  Joy Joy Joy
Щом започнах да харесвам Джесур...  Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy Линка  Hug разсмя ме искрено  Laughing Наистина ли до сега Киво ти показа само бицепси, без мимика, без потреперване на устните  newsm78 Ти май само Туба си гледала до този момент, щом сега чак го забеляза как играе Laughing Нейсе, важното е, че вече го видя  Peace
Много ми харесаха двамата , страхотни са един до друг  Heart Eyes Ще е гореща любов, предчувствам  Peace

Привет на всички други момичета, благодаря ви за коментарите!  bouquet
Боби  Hug newsm10 smile3521
Лека!  Hug

Последна редакция: чт, 24 ное 2016, 23:08 от queen_fenka

# 483
Сега пак проверих, няма фрагман... Така е, когато ми е интересно, никога не  ми задоволяват интереса, аман, бе... Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Лека нощ!  Hug

# 484
  • Русе
Фенче, Боби  Hug

Фрагман така и не ни пуснаха  Sad

Цитат
фаны поздравляют Тамера и Эркана за классную игру)))

А щом и Линка  Simple Smile вече усети блуса  Wink - можем и да спим.  Peace

Пък утре да видим и рейтинга какво ще каже  Wink

Лека нощ!  Hug

# 485
Боби HugФенче Hug

Да пусна песента....

Mehmet Güreli - Kimse Bilmez

https://youtu.be/PHo5U9Rios0

smile3524

# 486
Боби HugФенче Hug

Да пусна песента....

Злати Hug с тази песен ме върна в темата.

Цвети, Линка,Фенче, Боби Hug Hug Hug Hug
епизода беше много интересен, наситен със събития и поврати Peace Освен Туба и Киво , и играта на Еркан Авчъ и Тамер Левент заслужават заслужени адмирации
Излиза, че Корхан е знаел за случилото се преди години в семейството им.  yes

Ето няколко гифчета от мен от тазвечершния епизод. Първото е от романтик момента на фона на песента сложена от Злати Peace

Лека нощ!

Последна редакция: пт, 25 ное 2016, 01:31 от kanti

# 487
Здравейте Hug
Момичета HugБлагодаря ви за всичко.
Злати HugБлагодаря ти за песента
Канти Hug за гифчетата.

Желая ви днес да си позволите разкоша да не общувате с неприятни хора! Добро утрооооо и усмихнат ден....

Интересна серия ,напрежение и много обрати.
Много силна игра на  Еркан Авчъ и Тамер Левент заслужават адмирации smile3501
Излиза, че Корхан е знаел за случилото се преди години в семейството им.
Туба и Кавънч  добра игра ,получава им се. smile3501

От темата на сериала
Това е превода на част от песента.
Цитат
Никой не знае   Kimse Bilmez

Облакът премина, сълзите останаха по тревата
В такъв ден не се ли пие вино с цвят на роза?
Вятър духа на разсъмване, разкъсва полите на розата
Сърцето на слявея пърха, докато гледа розата.
Тези небеса обсипани със звезди,
Кога започнаха да се въртят?
Никой не знае, никой не знае...

Туба много изненадана , но и Кавънч не по малко от нея  ,явно не очакващ така да се развият нещата.

# 488
  • Русе
Добро утро!  Hug

Да ни е хубав денят, да ни се съберат и доста неща за гледане - след такава серия... хич и не се съмнявам в това. Сега остава и с превод да се запознаем и разберем това, което не успяхме на първо гледане.  Simple Smile

Скрит текст:
Боби HugФенче Hug

Да пусна песента....

Злати Hug с тази песен ме върна в темата.

Цвети, Линка,Фенче, Боби Hug Hug Hug Hug
епизода беше много интересен, наситен със събития и поврати Peace Освен Туба и Киво , и играта на Еркан Авчъ и Тамер Левент заслужават заслужени адмирации
Излиза, че Корхан е знаел за случилото се преди години в семейството им.  yes
Ето няколко гифчета от мен от тазвечершния епизод. Първото е от романтик момента на фона на песента сложена от Злати Peace

Скрит текст:
Лека нощ!

Канти  Hug прелест са и гифчетата и... героите ни.  Simple Smile

Вичи  Hug по-голямата изненада за Сю е... залавянето на човека на Джес, целувка...  Wink тя вече  очакваше в началото на серията, та когато се случи бързо се окопити и дори сама продължи след прекъсването  Simple Smile

Цитат

# 489
Добро утро! Hug Hug Hug

Канти Hug,макар и в късен час си направила гифчета от романтичните моменти от новия епизод! bouquet

Вичи HugЦвети Hug

Епизодът отново беше интересен,имаше си от всичко! LaughingРомантика,болници,полиция,накрая и целувка,макар Джес да е направи по принуда,Сю я продължи! Laughing

Епизодът вече е преведен на руски ез.! Peace

ДиК - 3 серия, рус. суб.
https://vk.com/kivanctuba

Приятен ден,момичета! bouquet
-------------------------------------------------------

Да вмъкна рейтинга! newsm10  Снощи имаше мачове от Лига Европа! Peace

TOTAL
 1 FENERBAHCE-ZORYA LUHANSK UEFA AVRUPA LIGI KARSILASMASI TRT 1 18:52 21:04 7,96 20,16
2 CESUR VE GUZEL STAR TV 20:45 23:17 7,51 17,54
3 VATANIM SENSIN KANAL D 20:51 23:22 6,21 14,71

AB
 1 VATANIM SENSIN KANAL D 20:51 23:22 9,00 23,16
2 CESUR VE GUZEL STAR TV 20:45 23:17 8,61 22,05
3 FENERBAHCE-ZORYA LUHANSK UEFA AVRUPA LIGI KARSILASMASI TRT 1 18:52 21:04 8,15 24,49

20+ABC1
 1 CESUR VE GUZEL STAR TV 20:45 23:17 9,04 20,86
2 FENERBAHCE-ZORYA LUHANSK UEFA AVRUPA LIGI KARSILASMASI TRT 1 18:52 21:04 8,27 22,56
3 VATANIM SENSIN KANAL D 20:51 23:22 8,23 19,13

Последна редакция: пт, 25 ное 2016, 09:22 от Zlatina3

# 490
Добро утро и от мен!  Hug

Рейтингът е добър, като се има в предвид, че расте, което е важно!  Laughing
Никой не очакваше, че сериалът ще набира скорост и ще става по-добър! Е, поне аз не очаквах!  Joy Joy Joy
Все още имам забележки. Химията много не ми харесва - Джесур е студен, въпреки, че имаше моменти, където малко се постопля... Mr. Green
Надявам се, че с напредване на действието ще се подобрява и енергетиката, все пак сме едва на 3 епизод. Simple Smile
Но определено става по-интересно, макар че имаше моменти на доскучаване - няма как, начинът на писане на госпожа СЦ е такъв, мисля, че няма да се промени.
За съжаление, Цвети  Hug, все още не усещам блуса, но има значителен напредък в това отношение!  Laughing
Епизодът беше най-интересния до сега и предполагам, че следващия ще има още по-висок рейтинг! Дори съм убедена!  Sunglasses Харесва ми, че екстремалните моменти се решават лежерно и не изкуствено. Хареса ми играта на Киво, за Туба изобщо не говоря!  Heart Eyes Самия факт, че започвам да харесвам Джесур говори!  Laughing
Отивам да гледам на руски, че снощи изчетох превода на Лили  Hug след епизода, и малко ми се губи кога и къде, а после ще си го изгледам и на български, живот и здраве!  Rolling Eyes
Този път и в Сомера сме преди ОВ!  Mr. Green

Приятен ден на всички!  Hug
Чакаме фрагман!  Crossing Arms

ПП И в социалните мрежи сме първи! Браво!  Hug

Последна редакция: пт, 25 ное 2016, 09:47 от Lina_4

# 491
  Бързам да ви кажа добро утро Hug, хубав ден и приятно гледане на серията с руски превод. Hug
Да отхвърля тръстика и аз да го изгледам. Praynig Иначе се наложи да гледам повторението с превода на Лили, за който огромно й благодаря! bouquet

За социалните рейтинги няма смисъл да ги слагаме, ама да не ми е само празнословен постът.

Тойгар е туитнал преди осем часа негово изпълнение на фрагмент от музиката към сериала:

https://twitter.com/toygarisikli/status/801939923221811201

Хубав да ви е черният петък! bouquet

# 492

Цитат
ОТЗЫВЫ
Известный блогер и кинокритик tokyophonline на странице в Twitter прокоментировал :
Третья серия сериала " Смелый и Красивая" замечательная. Туба очень хорошо играла, так быстро и естественно умеет изменить чувства и эмоции. Это была очень хорошая игра. Моё уважение и любовь всей команде. А также техническому персоналу : оператору, фотографу и тем, кто занимается освещением (пишет tokyophonline)

Перевод : David Vilia
https://vk.com/clubtuba507

# 493

Очаквания фрагман идва днес!  Laughing
Молят ЕЙ да представят сериала на ЕММИ, а тя е отговорила

Цитат
А это Эдже Йоренч обещает в Твиттере съемки Кыванча и Тубы для журнала
Joy Joy Joy

Нощес хаштага на ДК е бил в трендовете на:
Цитат
Хэштег #kimcesur #CesurVeGüzel в тренде Турции, Саудовской Аравии, Германии, США, Алжира, Египта и Ирака!!!
За всички други как да е, ама в тренда на САЩ!  Shocked
Тези нямат ли по-сериозни проблеми и по-интересни филми и сериали?! Shocked
https://twitter.com/arduc_kia/status/801918700421021696

И една новина за Джансел
Цитат
Джансель возвращается на экраны с новым сериалом! Сериал называется "Эльван", от продюсерской компании Endemol Shine
Партнершей Джанселя стала Эдже Услу.
До этого Эдже снималась в сериале "Черная роза / Karagul" в роли Эбру

Тази снимка нова ли е, нещо не си я спомням?  newsm78

Дано някой да ме цитира, защото видях, че ни четат!  Joy Joy Joy
Както дявола евангелието... и няма да се учудя, ако ни съкратят темата с един пост!  Mr. Green

# 494
Здравейте , момичета в петък

Черен петък, ама на мен  ми е почти бял Heart Eyes /просто днес тръстиката ми понамаля Whistling/

Цвети Hug, Вичи Hug, Линка Hug,  Злати  Hug, Саби  Hug
Прекрасно настроение създаде снощния епизод на ДК у мен. Имаше си от всичко - и крими, и начало на възраждане на чувства, и комик елементи, и хвърляне на светлина на част от миналото на двете семейства yes
Благодаря за превода на руски на епизода, но понеже времето ми е ограничено ще го изгледам направо на с български субтитри
Много се радвам, че рейтинга на сериала върви нагоре. Изглежда, че и на турските зрители им е омръзнало от черни драми Peace

Очаквания фрагман идва днес!  Laughing
Молят ЕЙ да представят сериала на ЕММИ, а тя е отговорила

Цитат
А это Эдже Йоренч обещает в Твиттере съемки Кыванча и Тубы для журнала
Joy Joy Joy

Нощес хаштага на ДК е бил в трендовете на:
Цитат
Хэштег #kimcesur #CesurVeGüzel в тренде Турции, Саудовской Аравии, Германии, США, Алжира, Египта и Ирака!!!
За всички други как да е, ама в тренда на САЩ!  Shocked
Тези нямат ли по-сериозни проблеми и по-интересни филми и сериали?! Shocked
https://twitter.com/arduc_kia/status/801918700421021696

И една новина за Джансел
Цитат
Джансель возвращается на экраны с новым сериалом! Сериал называется "Эльван", от продюсерской компании Endemol Shine
Партнершей Джанселя стала Эдже Услу.
До этого Эдже снималась в сериале "Черная роза / Karagul" в роли Эбру

Тази снимка нова ли е, нещо не си я спомням?  newsm78

Дано някой да ме цитира, защото видях, че ни четат!  Joy Joy Joy
Както дявола евангелието... и няма да се учудя, ако ни съкратят темата с един пост!  Mr. Green

Линка
Heart Eyes нали знаерш, че приятел в нужда се познава. Сега ви оставям и докато се прибера се надявам да имаме фрагман за 4 еп Praynig
Колкото до тази снимка на Туба - и за мен е нова Peace
Интересно, но турските сериали продължават да печелят все повече фенове по света. Една приятелка, която живее в Полша, преди 10-тина дни беше тук и аз й казах, че гледам нов турски сериал с Туба. Тя е много далеч от такива филми. И отговорът й беше:"а турските сериали сега са много на мода" Sunglasses
Така, че изглежда, че и в САЩ е така Whistling

Последна редакция: пт, 25 ное 2016, 13:36 от kanti

Общи условия

Активация на акаунт