ПП Линка
,най-после и на теб да ти хареса Къванч!

Линка
разсмя ме искрено
Ти май само Туба си гледала до този момент, щом сега чак го забеляза как играе 
Ще е гореща любов, предчувствам 

с тази песен ме върна в темата.

Освен Туба и Киво , и играта на Еркан Авчъ и Тамер Левент заслужават заслужени адмирации 

Благодаря ви за всичко.
Благодаря ти за песента
за гифчетата.

с тази песен ме върна в темата.

Освен Туба и Киво , и играта на Еркан Авчъ и Тамер Левент заслужават заслужени адмирации 

прелест са и гифчетата и... героите ни. 
по-голямата изненада за Сю е... залавянето на човека на Джес, целувка...
тя вече очакваше в началото на серията, та когато се случи бързо се окопити и дори сама продължи след прекъсването 

,макар и в късен час си направила гифчета от романтичните моменти от новия епизод! 
Цвети 

Снощи имаше мачове от Лига Европа! 

, все още не усещам блуса, но има значителен напредък в това отношение!
Харесва ми, че екстремалните моменти се решават лежерно и не изкуствено. Хареса ми играта на Киво, за Туба изобщо не говоря!
Самия факт, че започвам да харесвам Джесур говори!
след епизода, и малко ми се губи кога и къде, а после ще си го изгледам и на български, живот и здраве! 

, хубав ден и приятно гледане на серията с руски превод. 
Иначе се наложи да гледам повторението с превода на Лили, за който огромно й благодаря! 

/просто днес тръстиката ми понамаля
/
, Вичи
, Линка
, Злати
, Саби
Прекрасно настроение създаде снощния епизод на ДК у мен. Имаше си от всичко - и крими, и начало на възраждане на чувства, и комик елементи, и хвърляне на светлина на част от миналото на двете семейства 

нали знаерш, че приятел в нужда се познава. Сега ви оставям и докато се прибера се надявам да имаме фрагман за 4 еп 

Препоръчани теми