Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 230

• 97 441
  • 739
  •   1
Отговори
# 495

Очаквания фрагман идва днес!  Laughing
Молят ЕЙ да представят сериала на ЕММИ, а тя е отговорила

Цитат
А это Эдже Йоренч обещает в Твиттере съемки Кыванча и Тубы для журнала
Joy Joy Joy

Нощес хаштага на ДК е бил в трендовете на:
Цитат
Хэштег #kimcesur #CesurVeGüzel в тренде Турции, Саудовской Аравии, Германии, США, Алжира, Египта и Ирака!!!
За всички други как да е, ама в тренда на САЩ!  Shocked
Тези нямат ли по-сериозни проблеми и по-интересни филми и сериали?! Shocked
https://twitter.com/arduc_kia/status/801918700421021696

И една новина за Джансел
Цитат
Джансель возвращается на экраны с новым сериалом! Сериал называется "Эльван", от продюсерской компании Endemol Shine
Партнершей Джанселя стала Эдже Услу.
До этого Эдже снималась в сериале "Черная роза / Karagul" в роли Эбру

Тази снимка нова ли е, нещо не си я спомням?  newsm78

Дано някой да ме цитира, защото видях, че ни четат!  Joy Joy Joy
Както дявола евангелието... и няма да се учудя, ако ни съкратят темата с един пост!  Mr. Green

Чак Ранини е писала с подробности. Явно го е гледала. Но гугипреводачът си е на същото ниво и дълъг и смислен текст как да преведе? Tired

http://www.ranini.tv/haber/20896/1/cesur-ve-guzel-zirveyi-birakmiyor

И Башак Ерай пусна нещо, ама хич не разбирам - Туба ли е пуснала тези думи? newsm78 Само волейбол различавам.

Скрит текст:
başak eray @bskery_  26 min.
Tuba için sözlükte yapılan dün ki yorum #TubaBuyukustun 👌

http://www.posta.com.tr/cesur-ve-guzel-in-3-bolumune-bu-sahne-da … du-haberi-1244900

Ай , тази рускиня ме удари в земята. ooooh! Аз сал един шоколад съм приготвила. Embarassed

П.П. Сюхан в детството с майка си:

Последна редакция: пт, 25 ное 2016, 13:48 от sabina_m

# 496
Канти  Hug Сабинка  Hug Благодаря!   bouquet  bouquet
Сабинка  Hug и аз видях да ретуитват това
Скрит текст:
но не разбрах какво пише, никой още не го е превел. Но все ще има превод.  Peace
На статиите от пресата превод вече направиха.  Peace
Цитат
#KivancTatlitug #TubaBuyukustun
#CesurVeGuzel #kivanctuba
Джесур и Красавица удержали высоту!!!!!
Новый проект Ай Япим "Джесур и Красавица" с Киванчем Татлытуг и Тубой Бюйюкюстюн в главных ролях, вчера вечером на канале Стар, в третий раз приковал зрителей к экрану.
В группе Тотал сериал стал вторым с рейтингом 7,51 и 17,54% долей просмотра. В группе АВ, сериал стал вторым с рейтингом 8,61 и долей просмотра 22,05%. И наконец, в группе АВС сериал стал первым с рейтингом 9,04 и 20,86% долей просмотров.
Также "Джесур и Красавица" покорили и социальные сети . Сериал с тегом #kimcesur продержался в тренде, много часов. Зрители, очень высоко оценили успешную игру Тубы Бюйюкюстюн.
пресса..

Буря #CesurVeGuzel!!!!!!!!
Социальные сети, говорили только, о сериале "Джесур и Красавица"!
Сцену сближения Джесура и Сюхан, смотрели, замерев дыхание!
https://vk.com/kivanctuba

пп

https://twitter.com/raninitv/status/802123431638605824

Ранини публикува извадката от социалните медии.
Любимата ми сцена от снощния епизод!  Hug

Последна редакция: пт, 25 ное 2016, 14:21 от Lina_4

# 497
Здравейте Hug

Едно падане обърка сметките на Джес,какви ще са последиците newsm78 newsm78

Цитат
"Смелый и Красивая" Туба Буюкустун и Кыванч Татлытуг — УРАГАН 💥
Вчера вечером сериал "Смелый и Красивая" в очередной раз стал самым популярным сериалом в социальных медиа пишет gazetemag.com.
Вчера вечером Туба и Кыванч успешно сыграли, получив самую высокую оценку. Их совмесные сцены захватывали дух во время просмотра. 24 ноября третья серия по - прежнему завлекла зрителей к экранам. В категории АВС1 - серия заняла первое место. В остальных рейтингах второе и то после футбола. В соц. медиа сериал самый обсуждаемый. Вчера в течении длительного времени в Twitter была мощная поддержка сериала с #тегом #kimcesur. Сериал попал в тренд на много часов. Джесур и Сюхан — романтический ужин, откровенные разговоры, действительно впечатляют. Сериал "Смелый и Красивая" каждый четверг на Star TV в 20:00 (пишет журналист)

Перевод : David Vilia

# 498
Привет! Hug Hug Hug

Цитат
Тази снимка нова ли е, нещо не си я спомням?  newsm78
Линка Hug,снимката е нова, Саби Hug я пусна вчера след обяд! Peace

Канти HugСаби HugВичи Hug

В 17ч.,наше 16ч.,очакваме фрагмана! Peace

Цитат
Новости о рейтингах нашего сериала продолжают поступать.) Теперь из Чили.

🐎Sühan_Kordulag 🐎 ‏@SuhanCesur_Cl 13h13 hours ago
Somos tendencia en Chile!! Que genial #Kimcesur!! #CesurVeGuzel

Мы в тренде Чили!( 2-ое место.) Какие гениальные тег и сам сериал
https://vk.com/kivanctuba

# 499

http://www.dizikiyafet.com/cesur-guzel-3-bolum-kiyafetleri/suhan … kahverengi-yelek/

Хубав ден желая на всички! Peace Hug
 Не съм изгледала още епизода с руски превод, но пък снощи бях плътно до монитора Shocked Няма да ви казвам дали ми хареса, само ще отбележа, че за първи път на живо гледане, не си нареждах пасианси в едното ъгълче Mr. Green Достатъчно ви говори, нали? Wink

2 в 1 - КПА и ДК  

# 500
                                                     Cesur ve Güzel 4. Bölüm Fragman

https://youtu.be/aZJ57oGtSls

# 501
  Привет Hug

Фрагман

Ринка HugБлагодаря ти.

# 502
  • Ruse, Bulgaria
Смели и Красиви 4.Епизод Трейлър - Бг Субтитри

# 503
Здравейте Hug
Синан HugБлагодаря ти.

На Сю ще  започнат да излизат искрици от очите,както се кани  на Джес.
Започва голямото изнудване кой кого,Джахиде - Бюлент или той нея.
Който е по умен ,ще надцака другия. newsm78

# 504
Синан,благодаря! bouquet

Кадри от фрага! Peace

# 505
Здравейте Hug

Аз, се оказва, че съм като драгата турска зрителка - хем харесвам и драми, хем и снощния епизод newsm53

Успях да погледна началото и края и малко с превод, но това, което видях ми хареса. И действие имаше, и драма, и малко пародия (поне така схванах кражбата - кой умник ще тръгне из пущинака с тубус, камо ли пък полицай и умен отмъстител Mr. Green), и красиви кадри, и игра. Всички, дори епизодичният доктор беше удоволствие да гледам.
Най-накрая разбрах защо Къвънч е популярен. Не е само физика и красиво лице. Разигра се и започнах да го усещам без подсказки.

Все още не мога да разбера какво е точно заглавието на дизито или по-точно каква е идеята на СЦ - Дръзки и красиви или Дързък и красива newsm78 Върпос на интерпретация на преводача. От видяното досега и във фрагмана на 4ти еп за мене е първото - Сю не е просто красавица, но и не по-малко дръзка. Много се радвам, че всички смятат Сю за "дъщерята на Тахсин". Тя го знае, но не й пука. Използва разумно тази привилегия и върви по своя път твърдо и решително. Но е и нежна, съпричастна и състрадателна.

Чудя се  какво е превърнало Тахсин в такъв неумолим, жесток и циничен човек newsm78 Дали има някъде свое семейство newsm78 За някакъв приют май стана дума, ама дали е така, като го изгледам ще разбера.

Оказа се, както преполагах, че майката наистина живее в миналото, а Джес помагана Бану в тежък момент за детето й. Много сладки и естествени бяха и Туба, и Къвъвнч с момченцето.

Нали си попълвам колекциите, правя си стопкадри само с Туба, нищо лично към партньорите Peace

Момиченцата наистина са  две - малките Ширин и Сю.

Благодаря ви момичета, че не оставяте такива като мене в неведение Hug
Злати  Hug  за превода на песента.

Синан за фргамана Hug

bouquet bouquet bouquet за превода на фрагмана.

Последна редакция: пт, 25 ное 2016, 18:36 от Bagi

# 506
Малко ме нямаше, но се завърнах!  Laughing
И Баги  Hug се предаде... Joy Joy Joy
Че ще го гледаме това дизи е ясно, но взе че и ни заинтригува вече!  Joy Joy Joy
Благодаря за фрагмана и превода му!  bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet
Интересен фрагман!  newsm78
Особено съм заинтригувана от тези моменти...

Бану не се отказва да спечели Д. - вечеря пред камината, романтика, приятелски закачки... Mr. Green

Опитват се да убият още някой, ли?  newsm78 Кой, кого, защо?  newsm78
Дали Бюлент не си подписа смъртната присъда?  newsm78

Нашето момиче ползва тактиката на врага - хем говори с него, за да е сигурна, че е далеч, хем нахлува в склада му... newsm78 или... newsm78
Надин  Hug щом не ми се искаше да спра да гледам, за да чета превода, значи е било интересно!  Иначе и аз играя пасианс (играх и на първи и на втори епизод!  Joy Joy Joy)

# 507
Линка, не аз съм се предала, а историята се забърза и задълбочи newsm47  Нещата взеха да стават и героите спряха да висят или по-скоро да лежат на подсказките. Аз пък започнах да ги разбирам, не защото са ми го подшушнали, а защото го виждам и усещам.  Пак е добре само  един епизод реклама, втори - разгрявка. Можеше да е по-дълго Wink

И още малко за ДК.

Очертава се Джес да е по-уязвим, а Сю - по-малко жертва, отколкото се предполагаше. Доволна съм.  Наздраве, макар и горчиво Wink

Вече съм по-спокойна - интересни двойки ще гледаме: Сю-Джес, братът и снахата, суругатната майка и Бюлент, Тахсин и Адалет, Тахсин и ексгоденисцата, Тахсин и Сю (като ги гледам и двамата, голяма колизия ще настане) .... и въобще Тахсин и всеки един от останалите.
Ширин и Кадир не са интересни засега. Обслужващ персонал в букналния и преносния смисъл. Ако нещо не ни е ясно, те го казват или показват на ГГ, че и на нас. Малко дразнещо. Дизивариант на опера-буфа Stop  
Икономите са безлична двойка. Салих е като дебнещ булдог, май не случайно са го подбрали като визия Wink

Толкова от видяното от 3ти епизод.

Последна редакция: пт, 25 ное 2016, 19:46 от Bagi

# 508
  • Русе
Здравейте момичета!  Hug

Тези дни и аз съм от тези с тръстиката  Wink, ама и не мога да подмина темата и сериалът, който вече под кожата ми  Simple Smile

Благодаря  bouquet на всички за инфо, картинки, преводи и особено за фрагмана към 4-та серия.

Очаква ни пак интересен епизод.

Момичето ни не се предава - кани се да ''махне'' маската от лицето на Джесур  Peace

Ама и как играят тези двамата... - много ми харесват. На това гифче много ми допада и отиграването на Киво - https://twitter.com/BilgeTBFC/status/802217714907541504
Толкова уверен в себе си, тръгна към целувката, като средство за отвличане на внимание, но... самият той остана поразен явно от собственото си усещане.  Wink Никак няма да му е лесно да довърши планираното, права е Бану като му казва някои неща, нали го харесва, та и осъзнава преди Джес на къде отива той и че това със Сю е опасна за него игра.

Кой е този човек и кой му мисли злото? Прилича ми на по-възрастен мъж, ама...  newsm78

Цитат

Последна редакция: пт, 25 ное 2016, 22:23 от Cveti67

# 509

Общи условия

Активация на акаунт