Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 230

• 97 439
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
Линка, love001  и аз много се радвам за Туба,за всичките и постижения през тези години.Голямо вълнение беше около Аси ,след това в Пленителката, какви ли не постове пишехме,а бяхме толерантни едни към други.Нямаше такива злобни коментарии по адрес на актьорите в другите теми. Наистина съм радостна,че съм фенка на това момиче/за мен тя е момиче въпреки,че е съпруга и майка.
Тъй като харесвам и Къванч съм сигурна,че тук ще се закотвя,а и сериала ми харесва много.За мен една от най-важните причини да гледам даден сериал е когато двамата главни ми допаднат визуално.В последните проекти на Туба,само да не обидя някой,предварително се извинявам,но не ми хващаха окото патньорите ѝ.
Чета и за Онур,радвам се и за него,надявам се м/у тях всичко да бъде добре имат много красиви момичета.Да са им живи и здрави.
vdleri Вичона, Cveti67  newsm10 благодаря ви много!

# 601
Роси Hug,добре дошла! Hug Hug И аз съм от тези,които очакваха тандема Туба/Къванч с интерес! Laughing
Скрит текст:
Аз съм Злати,за по-кратко! Wink Пиша от 3г. във форума,но доста време бях на балкона и съм чела темите за Аси и ПС! Laughing

Вичи Hug,благодаря! Hug Hug bouquet

Лили HugРинка Hug,благодаря за резюмето! bouquet bouquet

# 602
Привет, момичета!  Hug Hug Hug
Благодаря ви за всичко споделено!  bouquet Много се радвам, че започвате да усещате играта на Киво и тези, които до сега не са го гледали  Peace
Много хубава Туба във фотосесията  Peace
Роси  Hug и аз загледах турски сериали само и единствено заради Киво още от Перла Heart Eyes Дори допреди година гледах единствено неговите  hahaha
Да подкрепим нашата невероятно красива двойка
https://www.poltio.com/qf/83182/sizce-ekranin-en-iyi-cifti-hangisi

# 603
  • Русе
Злати, Фенче  Hug

Ама хубава ни е двойката  Wink и клипове ще има...  Peace

# 604
Здравейте, Запленени Дружки

Днес при нас си поваля снежец както трябва. Достатъчно, че да ни обърка трафика Sick/'дето и без това си е зле/
Скрит текст:
сутринта чаках автобуса само 45 минути Mr. Green #Cussing out
А иначе си беше зимна приказка

Снегът вали и всяка снежинка си е на мястото.
Дзен- будистка поговорка

Благодаря ви Линка  Hug, Цвети  Hug, Злати Hug, Вичи  Hug, Сабинка  Hug, Надин  Hug, Баги Hug, Фенче Hug за всичко споделено с нас
Роси  Hug добре дошла отново. /И аз като Злати Peace по времето на Пленителката бях само чукча читател Laughing/
Благодаря на Лили  bouquetи Ринка  bouquet за превода на резюмето и 2 трейлър

Вчера и днес много нови снимки от реала, рекалма във Вог, резюме и снимки от предстоящия 4 еп са се появили.  Peace Много обичам така newsm68 Само, че сега се чудя от къде да започна  smile3502

Привет сладурки Hug Водя ви едни малки сладурки Hug

Диди, малки малки, ама вече не толкова малки. Да са живи и здрави, растат си близначките, а и ние с тях. Още година, две и цяло десетилетие запленени заедно  newsm47  

Онур е пуснал снимката с: Хайде отговор: "Защо вървим  в тъмното?"(превод гуги) Какво ли е искал да каже newsm78 Както винаги, разчитането на снимката и отговорът остават за нас, любопитните.

Баги Peace права си, че Онур отново е пуснал снимката с въпросителната за нас - какво е искал да каже??? Наистина двете сладурани може би недоволстват от това, че трябва рано-рано да ходят на училище/детска градина Peace  Но и мама, и татко работят. (А и другите деца, чийто родители са на работа също ходят по това време на училище.) И няма как да е иначе. И за двамата сегашния момент е важен за кариерата им.  Peace Хубаво е, че са двечки и си правят компания yes
Като гледам снимката на Майчето хич не й е приятно в момента да я снимат и е направила физиономия да покаже това. А Топрачето се усмихва през зъбки на фотката от тати Heart Eyes

Хубава фотосесия на работещото ни момиче за Вог днес с е появила. Линка Hug мерси за видеото и преводите от руските дружки  bouquet . И на мен всичките снимки като композиция не са ми съвсем тамам. Но Туба е прекрасна yes
Браво на Туба!!! На фона на все повече забрадена Турция, тя си показва, че мястото и е в Европа Peace Чакам си истинските хубави снимки, защото показаните са преснимани със светкавица и тя е оставила цели петна по гланцираната хартия на списанието.  Mr. Green
Скрит текст:
Линка Hug, очите са различни само по тоналност, но еднакви по цвят. Така ти се струва, защото са различно осветени двете страни на лицето, приказка цяла! Grinning
Надин smile3521 newsm10 с това съм 100% съгласна
Сега очаквам и превода на български на статията от списанието. Доколкото разбрах утре списанието ще се появи официално  Rolling Eyes

Колкото до новия епизод, който предстои сме заинтригувани достатъчно. Изглежда, че Сю и Джес ще започнат да си правят номера. И съм сигурна, че много ще се забвляваме от това, като ги гледаме как се дразнят като котка и мишка Whistling

Скрит текст:
Здравейте Hug

За споделените снимки, инфо и преводи Hug Hug Hug

Повтарям, не цитирам, защото много ми хареса в люлката с чаша. Не е в унисон с първия снежен ден, но е чудесно предложение за релакс насред работната седмица Laughing

Май сесията е правена и на сета на ДК.

Не знам кой се грижи за гардероба на Сю, а и уж дизито ни изглеждаше съвсем европейско, ама тази сива рокля от копринено кадифе ми е ориенталско безвкусна - стои ми като плажна рокля или бельо, въпреки материята. ooooh!

Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Цитат
💓 Новая статья из турецкой прессы 💓

В четверг вечером на экраны вышла 3 серия "Джесура и красавицы". Этой серией они показали, что их успех и первенство - не случайность.

С самого начала хочу сказать, что ребенок Бану настолько сильно похож на Джесура, будто Бану скрывала годами от Джесура правду. Прежде, чем выйти замуж, у Бану и Джесура были несерьезные отношения, которые нельзя назвать любовью, но думаю, что Бану настроена на продолжение.У меня нет цели искать во всем подозрения, как Сюхан, но когда смотришь на поведение и поступки Бану, то не подумаешь, что отношения, пережитые 10 лет назад, остались в прошлом. В частности, то, что Бану развелась, то, что ребенок Бану - копия Джесура и то, что у Бану все еще есть надежда, заставляет меня так думать. Мы ведь не думаем, что в процессе слежки за Джесуром, целью Сюхан было всего лишь - узнать правду о его истинном лице? Подсознательно она хотела узнать, есть ли у Джесура с кем-то отношения и ее комментарии в этой сцене были именно из-за этого. Таким образом, узнав о том, что Джесур не женат и у него нет детей, ей стало легче на душе, хоть она и пыталась скрыть это.

Я не считаю этичным то, что Джесур, говоря о том, что собирается забрать у Тахсина его сокровище, подразумевает под этим сокровищем Сюхан. История мести Джесура должна развиваться вокруг Тахсина Корлудага, а не вокруг Сюхан, которая не имеет никакого отношения к событиям, которые произошли много лет назад. Более того, когда Тахсин Корлудуг забрал жизнь отца Джесура, Сюхан даже еще не родилась. Чтобы Джесур не считался неправым в этой ситуации, ему следует делать правильные шаги. И то, что в конце серии, когда он пытался украсть картины, и, дабы спасти того человека, поцеловал Сюхан, заставляет думать, что он пытается использовать Сюхан, как некую броню, как только оказывается в трудном положении, и с моральной точки зрения я считаю это неправильным. Меня беспокоит то, что с чувствами Сюхан играют и есть возможность того, что ее обманывают.

Вторая сторона сериала, которая заслуживает внимания, это хорошо построенный конфликт между Тахсином Корлудагом и Михрибан. То, как Тахсин прислал Михрибан свадебное платье, в котором он ее бросил в день свадьбы, как Михрибан сожгла это платье перед домом Адалет, то, как Адалет пожаловалась на Михрибан в полицию, а Сюхан пыталась спасти Михрибан - все это как история полноценной серии отдельного сериала. К этому же, та сцена, в которой Сюхан доходит до точки кипения и говорит по праву. Эта сцена в исполнении Тубы Бюйюкюстюн была самой напряженной сценой серии. "Мне надоело тебя защищать перед всеми, папа. Почему все тебя так ненавидят, папа?" Ее голос злой, но измученный. Она хочет закричать, но заставляет свой голос дрожать. Она уставшая от этой ситуации, но, в то же время, разъяренная. Да, все это про те две реплики в исполнении Тубы.

Туба Бюйюкстюн настолько хорошо передала все чувства в этой сцене, что не знаешь, какое из этих чувств можно взять за основное. Cамые хитовые сцены Сюхан за первые три серии выходят из рук Тубы словно ключевые сцены из фрагмента к фильму. Хоть романтическая сцена в серии и была построена вокруг Джесура и Сюхан, мне в память врезалась именно Сюхан. Спасибо большое Тубе Бюйюкюстюн за то, что она согласилась на эту роль и снова появилась перед нами. Тебе не надо 20 минут... Ты и за 20 секунд снова достигнешь "Эмми".

Если мы перейдем к романтике Джесура и Сюхан... Каждый раз, когда Сюхан сама себя загоняет в ловушку, так и хочется сказать "Дочка, не обманывайся!". А потом я начинаю думать, на самом ли деле Джесур играет, или же он, пытаясь играть, хочет заполучить Сюхан?
Мы узнали еще об одном хобби Сюхан, которая создает ароматы и дизайн парфюмерии. Она еще и делает ликер. Когда Сюхан угощала Джесура вишневым ликером собственного приготовления, то я подумал, какая же она заботливая. Не каждая главная героиня такая. К сожалению, сейчас в сериалах основные действия исходят от исполнителей главных мужских ролей и только после этого чувства главной героини смягчаются. Но в "Джесуре и красавице" Сюхан со своими особенностями выходит на первый план. Например, в этой серии мы погрузились в детство обоих, оба персонажа раскрыли свою душу.

Вернуть картины, которые принадлежали семье Джесура, было изначальным решение в его плане мести. И что с того, что Сюхан в последний момент вернулась домой и дела запутались? Джесуру надо было отвлечь внимание Сюхан, дабы спасти своего человека. Но то, что он поцеловал для этого Сюхан, создало у меня впечатление того, что Джесур ни одному человеку не придает значение с моральной точки зрения на пути своей мести. Это нормально, что персонаж не идеальный, что он совершает ошибки и готовится почва для того, что он будет испытывать муки совести. Но все же расстраивает вероятность того, что Сюхан будет больно.К тому же, насколько я поняла по фрагменту к следующей серии, этот поцелуй заставить Сюхан подозревать еще больше. Сюхан через неделю проберется в другую комнату Джесура. Посмотрим
https://vk.com/tuba_bustun
Явно играта с гласа, която и ние толкова харесваме, не е останала незабележима за критиците.  Peace
Не знам от каква лъжлива скромност ние избягваме да хвалим нашето момиче, ама добре, че все пак има критици, които не са толкова скромни!  Mr. Green

Скрит текст:
И една интересна статия за фестивала в Дубай.
http://www.arabtimesonline.com/news/diff-present-strong-line-ara … t-oscar-hopefuls/
Статията е на англ.
Оказва се, че не е само рекламата на часовниците IWC е причина Туба да бъде на фестивала. Между другото, една от наградите на фестивала е от  IWC и е в размер на 100 000 $.
В подкрепа на невероятната работа на УНИЦЕФ за един свят, в който всяко дете има равен шанс в живота и да отбележат 70-ата годишнина на Организацията на обединените нации, DIFF ще скрининг на УНИЦЕФ кратък филм напред на всеки бряг Screening фокусиране върху децата, които са засегнати от Сирийската криза. Серията, озаглавена "В своя глас: стремежите на децата на Сирия на фона на несигурно бъдеще", предлага възможност за децата да говорят за своите мечти и амбиции, с акцент върху значението на образованието./Превода е на гуги/
Разгледайте статията. Има интересни неща, като нови технологии в кино възпроизвеждането - виртуална реалност, възстановяване на класически кино произведения, прожекции на най-новите, кандидатстващи за Оскар, киноленти... Peace

И накрая - идва фрагман!  Joy

Линка, това за какво ти е в този форум? Може да ми го обясниш на лични. Peace

Сабинка, не разбрах какво ти е обяснила Линка, но не виждам нищо в поста й, което да не е за този форум, за тази тема или поне за мене да не представлява интерес - нито отзивите в пресата за играта на Туба, нито информация за кинофестивала в Дубай Peace Ако има нещо друго, сори.

Баги Peace на мен в началото ми заприлича на нощница ooooh! Но тази официална рокля и боти... #Crazy

И не мога да ги разбера тези дизайнери и отговорници по костюмите+ режисьор и т.н. В това хладно време всички облечени с по 2-3 дрехи -пуловер, сако и т.н, Сю е в летни одежди ooooh!

Фенче гласувах, ама много сме назад от първата двойка Sad

Хайде стига толкова, че се олях Joy

Да сложа  Сю и Джес от престоящия 4 еп

ПП.Цвети Hug да се надяваме клиповете да са все така хубави каквито бяха за Пленителката и КРА

Последна редакция: вт, 29 ное 2016, 22:57 от kanti

# 605
Роси, добре си се появила Hug

Аз, като Фенчето, следя само Туба. За мене всеки партньор е добре дошъл. Визията естествено е важна за дизитата, но аз ги приемам всякакви, стига да са убедителни на екрана. Поведението им в соц. пространство също не е без значение за мене - няма как при участие в такъв форум да се абстрахирам. Харесват ми актьори без комплекси, с реална представа за себе си и без прекомерно самочувствие и звездеене. Къвънч ми изглежда такъв, ако се окаже  лоялен и не с къса памет  thumbsup 

Цитат
За стария Корлудаг и аз имам някакви съмнения. Вярно лош е, всички го мразят, разкрива ни се малко по малко черното му минало, но... това, което Сю разказва за него как се е отнасял към децата си ( тези посещения през седмицата, когато са далеч от дома и забавленията, които им е устройвал...) го показват и в по-различна светлина. Адалет също го обича и е с него от години... защо? Може би все пак той има и сърце, но го крие зад тази сурова стена, която си е изградил. И дори още нещо си мисля, дали това завладяване на чужда самоличност от негова страна не е пак плод на отмъщение?  newsm78

И друго... - за това какво знае Джесур аз още преди да започне сериала писах, че е възможно неговата истина да не е истинската, тоест той или не е бил роден, или е бил малък когато са се развили някои събития и неговите спомени едва ли са му натрупали омразата към  Корлудаг. Други са му разказвали, а колко са били коректни или пък и те може да са били заблудени, та... вярвам, че всичко това ще ни се разкрива постепенно и ще разберем

Тахсин е израснал в приют и е нормално да разбира  децата в подобни заведения. Чудя се защо се е съгласил децата му да растат в пансион newsm78 Но Цвети е права, че той не е само деспота, за когото всички го мислят. Имаше една реплика, отправена към Адалет от сорта "ако им простя, ще го сметнат за слабост".  Явно, той е достатъчно силен да понася омразата на хората и да не се опитва да ги убеждава. Много дребнотемни, жалки и безнадежни са в неговите очи.
Те са свикнали да си създават митове и легенди - герои или демони, Вярват, в което им се иска и което не ги кара да мислят. За жалост и в живота е така ooooh!
Вече писах, че около него има тайни - не криминалните, заради които искат да го линчуват, а свързани с произхода му.

За мене ми е малко съмниелен бащата на Джес - прекалено голяма табелка "жертва-мъченик" са му окачили, че и на семейството му Whistling Някак си нереален или непригоден ми се вижда Thinking В добавка майката на Джес - тя на работа в чужбина, той се връща да си търси работа. Като толкова са се обичали, защо не са се подкрепяли, а са се разделили newsm78 
А тези думи ми подсилват  newsm78  за истинността на историята.

А   историята, с която е израсъл Джес няма как да е точната и цялата. Май около него няма читав човек,  който да му я допълни. Майката е изиграла ключова роля при създаването й.   Сцената, която си спомни Джес (на снимката) съвсем не я показва като слаба и лабилна жена. Кога е загубила връзка с действителността? Явно не веднага след смъртта на съпруга й.

Линка, за сълзите в очите на Джес аз имам две обяснения, които не се изключват:
1 много тежко  е да гледаш близък, живеещ в друг свят, не се свиква;
2 за нуждите на сценария - Джес трябва да е герой, въпреки отмъщението Засега по всякакъв начин ни го внушават, както и че отмъщението е справедливо, ама много Crossing Arms 

И още нещо зад ореола на Джес - споделянето на интимни подробности. Хич не ми е мъжко и кавалерско поведение Stop Но май си е характерно за героите в турските дизита - освен сълзелеенето по мъжките лица и мъжкото споделяне на нечие рамо, без значение дали са мъжкари.  Нямат ли вяра сценаристките на героите си и на актьорите, че ще останат не съвсем разбрани, та трябва да ни го казват в пряк текст.  И Оджата, и Йо бяха такива, сега и Джес ooooh!

Силно се надявам, че  маските ще се пропукат. Черното и бялото е класика, ама с бонбонено розово... Stop

А за "излишната скромност" - то и непрекъснатото възклицаване не прави някого по-талантлив и красив Peace Да го правят тези, които чувстват, че трябва да запълват липси Mr. Green Ние да оставим предимно фактите да говорят, а те не са малко!

Нещо красиво, в очакване на истинските снимки от новата сесия:

ПП Канти Hug Де да беше снежец.  А колажът ти, като дзен-снежинките, се отправя към мястото си Wink

Последна редакция: вт, 29 ное 2016, 23:35 от Bagi

# 606
  • AMS
Благодаря ви за интересните постове!!! Hug Hug Hug
Аз приключих с трети епизод на Дръзки и Красиви
и сега чакам новия да ми разбие схемата  Wink

# 607
Дива Hug Май ще си сменя подписа, ама люлката много голяма Wink

Клип на Ети thumbsup Май е съвсем топъл.

Това май са задкадри newsm78 Звездната дрешка ми прилича на халат:

А това изглежда са още думи на Туба за Вог:
"...Идеалите, които осветяваха пътя ми и ми вдъхваха отвреме навреме кураж  да посрещам с радост живота са добронамереност, красота, истина..,"

Последна редакция: ср, 30 ное 2016, 00:16 от Bagi

# 608
  • AMS

Баги,  Hug ето в намален мащаб и бонус  Wink >>>

# 609
Баги Hug много хубав клип на Ети  bouquet си донесла

Ще сложа отново снимката с думите на Туба, която Цвети Hug ни е донесла и ти си превела

"...Идеалите, които осветяваха пътя ми и ми вдъхваха отвреме навреме кураж  да посрещам с радост живота са добронамереност, красота, истина..,"

Прекрасни думи на Туба, казани за Вог  thumbsup Виждаме, че има и припокриване с това, което  прави  в  и в живота yes Не само я вдъхновяват, но и тя ги материализира в живота си Peace

Дива Hug тъкмо осъразмерих гифчето ти за Баги, ама ти си много чевръста  Flutter

Колкото до размислите ви тази вечер за виновността на Тахсин бей за съдбата на Джесур - Роси, Цвети, Баги Peace Peace Peace и аз преди няколко дни писах, че надали ще е толкова черен, колкото ни го показват. Когато нещо ми набиват в очите, този факт започва да ме прави подозритена и да си мисля, че "совите не са това което са " yes Има искри на човещина в него - с децата в приюта,  искренната обич от Адалие, както и  обичта на Сю Peace Така, че очаквам от там да се появи нещо -/факт, лице/ което не подозираме в момента.

Има още няколко истории за жени от книгата на Владимир Яковлев "Пожелах и успях". Слагам ви още две, които ме впечатлиха Peace
Скрит текст:
Джанет Мъри-Уейклин, която покрива маратонската дистанция всеки ден
Сидни, Австралия   64г Да покрива маратонската дистанция всеки ден

Джанет Мъри-Уейклин е на 64 години, а съпругът `и Алън Мъри – на 66. Всеки ден през
цялата 2013 те покриват маратонската дистанция от 42 км. Те имат намерение да
пробягат 365 маратона или 15 330 км за една година. Защо? За да разкажат по този
начин за щастието от здравословния начин на живот.

Когато Джанет Мъри-Уейклин навършва на 51,
маратонското бягане `и спасява живота. Лекарите `и
откриват рак на гърдата с метастази в лимфните възли
и `и казват, че дори при агресивна химиотерапия `и
остава да живее не повече от половин година. На
Джанет Мъри-Уейклин тази перспектива изобщо
не `и харесала. Тъкмо `и се родил внук и тя се готвела
да живее много дълго. Затова взела стратегическо
решение – да не умира. По принцип Джанет Мъри-
Уейклин от младежка възраст живеела изключително
здравословно: спортувала, била вегетарианка и
избягвала вредните навици. Но веднъж, докато
боядисвала една лодка, паднала и се поляла
от главата до краката с много отровна боя.
- Боята ми влезе в носа, в устата, в ушите,
струва ми се, че дори погълнах малко от нея -
спомня си тя. – След това не можех да я отмия
цели три месеца.
Според нея тази злополука и отравянето
на организма е причината за нейната
болест. За изчистване на токсините тя си
„предписала“ сауна, медитации, суровоядство
и положително мислене.
- С часове си представях как ще общувам
с внука си, когато порасне, как ще отида на
сватбата му, как ще видя правнуците си –
разказва тя.
Отделна и много важна част от лечебната
програма било ежедневното бягане на дълги
разстояния.
- Докато бягам, се чувствам свободна като в
детството – обяснява тя.
За да получава колкото може повече полезни
вещества, Мъри-Уейклин започва да пие по
четири чаши сок от моркови дневно.
- За половин година сигурно съм погълнала
няколко камиона с моркови – казва тя. – Дори
кожата ми придоби морковен цвят. Но това не
ме притесняваше. Бях жива и бягах!
След половин година (тоест тогава, когато
би трябвало да умре) поредните медицински
изследвания показват, че в тялото `и вече няма
никакви ракови клетки.
Днес, след 13 години, Джанет Мъри-Уейклин,
която сега живее в Австралия, решава да
пробяга „маратона на маратоните“ – всеки ден
в продължение на една година да преодолява
маратонската дистанция. Заедно с нея бяга и
нейният съпруг Алън Мъри, който я подкрепя
във всичко, включително и в тренировките.
За една година двамата успяват да обиколят
целия континент по бреговата линия.
- Нашата основна цел е да популяризираме
сред хората по цял свят мисълта за
отговорното отношение към собственото
здраве и към здравето на нашата планета -
обясняват те.
Двамата бягат практически боси – по-точно,
със специални меки маратонки „с пръсти“.
- Тези обувки предпазват краката от камъни
и остри предмети, но усещанията на практика
са такива, сякаш бягаме боси. Това е възможно
най-естественото бягане - обяснява Мъри-
Уейклин. Диетата на маратонците се състои от
пресни плодове и зеленчуци, най-вече банани.
Те изяждат по двайсет банана дневно.
Дори за такива физически подготвени хора
като съпрузите Мъри ежедневните маратони
са тежко изпитание. На въпроса как се справят
с натоварването и не им ли се иска понякога
да захвърлят всичко и да се върнат у дома, те
отговарят: „Трябва да се движим постепенно,
крачка по крачка, тогава всякакви цели са
постижими.“

"Да се води здрав и активен начин
на живот на 60 години е също
толкова възможно, колкото и на
30. Старостта е състояние на ума.
Ако се страхувате от старостта и
се готвите за нея, непременно ще
остареете. Здравето и щастието са
личен избор на всеки"

Кити Пекет, която излезе от кутийката

Бостън,  САЩ   76г   Да кара сърф

Кити Пекет била идеална дъщеря, примерна съпруга, добра майка, сериозна
преподавателка, отговорна домакиня и калиграф на свободна практика. Както се
изразява самата тя, животът `и е предварително разчертан на „кутийки“ като лист от
ученическа тетрадка. Това продължило цели 50 години.

На 50-годишна възраст Кити Пекет стъпва на дъската
за сърфинг и се превръща в друг човек. Сега тази нова
Пекет е на 76 и се чувства свободна като никога досега.
Когато била на 50, Кити Пекет завела на плаж сина си,
който обичал да кара сърф. Докато децата се забавлявали
във водата, към нея се приближила непозната жена
и `и предложила да я научи на основните техники за
управляване на сърфа. Кити Пекет дълго отказвала
(сърфингът изобщо не се вмествал в „кутийката“ на
образцовата майка), но накрая се съгласила.
Пекет твърди, че мигът, в който за пръв
път се понесла на сърфа през морската пяна,
преобърнал живота `и.
От този ден нататък тя започнала да се
занимава активно със сърфинг. Всичко се
променило.
Кити Пекет престанала да се занимава с
калиграфия и започнала да рисува с маслени
бои. Придобила увереност в себе си, а
платната `и се изпълвали с багри и експресия.
Сякаш картините `и чакали половин век,
докато тя събере смелост да ги нарисува. И ето,
че дочакали.
Кити Пекет наистина трябвало да събере
смелост – океанът `и вдъхвал ужас и трябвало
непрекъснато да се бори със страха. Водела
си своеобразен дневник на тази битка под
формата на разноцветни надписи върху
каската. Тя още си пази тази каска. До думите
„Страх“, „Изплаших се“, „Срещу течението“,
„Притеснявах се“ стоят други думи – „Щастие“,
„Свобода“, „Животът започва на петдесет“.
Мъжът `и бил потресен. Съпругата му, която
дотогава дори не сядала зад волана без негово
позволение, започнала по цели дни да се губи
на плажа със сърфа и да показва картините си
на изложби. Той по никакъв начин не можел да
`и повлияе. „Кутийките“ се разпаднали на части.
Днес Пекет е на 76. Тя излиза със сърфа по
всяко време на годината, дори през зимата. И
понякога изплува от вълните направо върху
снега. Сега не се страхува от огромните вълни
– кара сърф дори при силна буря. Състезава се
предимно с мъже (в района няма други жени
сърфистки на нейната възраст) и често печели.
- Мъжете, с които се състезавам, твърдят,
че за тях сърфингът е борба със стихиите
и възможност да покажат силата си - казва
тя. – За мен не е така. Когато улавям
вълната, изпитвам най-вече мощно духовно
преживяване. Харесва ми да усещам океана,
въздуха, небето – за мен това в известен смисъл
е равносилно на влизане в храм.
Понякога Кити Пекет донася в ателието си
предмети, които събира по брега. Твърди, че
ги открива, защото никога не ходи по общите
пътеки, когато се разхожда.
- Стига само да свърнеш на половин метър от
пътеката, по която ходят всички, и откриваш
маса интересни неща! – твърди тя.
Сред находките `и има повреден капан за
раци: празна клетка, разбита от вълните.
Тази счупена клетка `и изглежда прекрасна
метафора за нейния живот.

"За нищо на света не бих искала да
се върна в младостта си.
Чак на 50 разбрах какво е
истинска свобода.
"

Лека нощ!

Последна редакция: ср, 30 ное 2016, 01:36 от kanti

# 610
Добро утро!  Hug

Превод на една от статиите във Вог
Цитат
#Статья #Vogue #TubaBüyüküstün
часть 1

Мы встретились в последние дни ноября в кафе на окраине города ранним утром. День репо Тубы Бюйюкюстюн: она с пользой использует оставшееся время от съемок в сериале "Смелый и Красивая" с Кыванчем Татлытугом, мы крадем время у близнецов Топрак и Майи. Полуденное солнце хорошо освещает ее лицо. Осень как будто наводит окончательную красоту, однако то же самое сказать про утро невозможно. Позирующая в легкой одежде на открытом воздухе Бюйюкюстюн, показывает наработанные профессиональные навыки: когда начинает работать камера, тут же прекращает дрожать от холода. В положении, когда прикованы взоры всех окружающих, выполняется съемка, хотя человеческий глаз сможет принять не тип предмета, определенно.
"Как это? В их глазах нет ручки на самом деле сейчас? Он должен сам управлять это ли было сказано глазом"
"Не только, руки очень красивые"
Вы догадываетесь, что заочно любимый предмет разговора ее волосы. В этой стране волосы Тубы Бюйюкюстюн, если мы утверждаем, сами по себе были карьерой и славились журналами, наша боль не проходит, если мы ругаемся.

часть 2

Между съемками снова в этом заведении делали новогоднюю съемку, "декор" другой команды падает на нашу законную часть. В полдень есть новогоднее меню с индейкой, и, интересно, в этот раз за столом одно место, один взгляд на ситуацию - не тема для обсуждения. Так давайте я открою тему: при таком стиле на съемках, обычно, в то время когда вся команда заседает за столом, модели, выполняющие свои задачи, сидят на диете, но Туба Бюйюкюстюн вымела содержимое своей тарелки, тарелки сидящего рядом менеджера и остановила свой взгляд на очень жирном отложенном куске индейки.
Любому в связи с этой ситуацией подсмеивающемуся поговорка "Аллах накажет".
У папы- инженера-электронщика и мамы - служащей банка, она единственная доченька, появившаяся на свет в Кадыкёе. Из-за того что отец и мать работали, начала ходить в садик. Потом была начальная школа в Гёзтепе, закончила среднюю школу и лицей İstanbul Özel Doğuş Okulları.
часть 3

Когда повзрослела - что будет в теме карьеры и инвентаризация богатого воображения: "Насколько мне известно, я хотела быть балериной, я хотела быть учителем, в детстве с какой профессией я ни знакомилась - хотела быть. Профессию меняла каждую неделю".
В лицее взяла в голову идею быть генным инженером, если выучить научную математику и появилась мысль для воплощения этой мечты ехать в Америку, но потом передумала. Результат? Mimar Sinan Güzel Sanatlar, выпускница факультета декорирования сцены и дизайн костюма.
"Впрочем рисунок был в моей жизни всегда", - объясняет она. Моя подруга, с которой вместе сидели за партой , готовилась поступать на факультет изобразительных искусств. Я услышала от нее Мимар Синан, пока сама не приняла решение туда поступать. Сначала я хотела индустрию дизайна, но потом когда я занималась рисунком, индустрия дизайна начала переходить в технику. Я хотела делать более творческие вещи. Рисунок, скульптура - мой выбор среди них. Они оба были хороши, поэтому я изучала их с большой любовью. Я изучала и рисунок, и скульптуру, и дизайн, и дизайн интерьера, и освещение, и связь человека с пространством. Ещё более широкая по обхвату вещь."
https://vk.com/eatb_haber

Хубава сряда на всички! Hug

# 611
Здравейте Hug
Момичета Hug от дневна и нощна смяна благодаря ви за всичко споделено.
Много хубава сесията на Туба за ВОГ. newsm10

Добро утро в сряда приятели,в последния ден на месец ноември! Simple Smile Simple Smile
Усвоявайте уроците си с радост и надежда, учете се от грешките си и обичайте живота въпреки всичко... Аз ви пожелавам позитивен и успешен ден!
Никога не спирайте да вярвате и да мечтаете.

Интервюто на Туба за Вог 4 част.Благодаря на момичетата за превода.

Линка HugБлагодаря ти за интервюто,слагам и 4-тата част
#Статья #Vogue #TubaBüyüküstün
Цитат
часть 4

Если вы говорите актерство, ничего на счету нет на тот момент. Начало актерской карьеры соответствует времени, когда был выдан диплом. Когда чтобы вытащить студенческие расходы время от времени снимается в рекламе, жизнь сталкивает с разработчиком проекта "Узоры из роз" Томрис Гиритлиоглу:
"У нас интересная история. Госпожа Томрис увидела меня в рекламе, позвала, чтобы познакомиться. Но у нее в руках была фотография девушки с длинными волосами, она ориентировалась на нее в своих поисках. Поискав девушку повсюду, она не смогла ее найти. В то время когда я познакомилась с госпожой Томрис, у меня были на тот момент короткие волосы. Она познакомилась со мной, но с другой стороны - в руках фото. Если я ее найду, между вами двумя сделаю предпочтение. "Ты знакома с ней, Туба". А потом выяснилось, что девушка, которую она искала, это была я! Потом Томрис-ханым заняла очень важное место в моей жизни, и сейчас так. "Узоры из роз" стал школой для меня, я получала образование.
Энгин Акюрек и Туба Бюйюкюстюн (новости)

По всякакъв начин ни запознават с многото вини на Тахсин бей,а може би нещата не са така както ни се представят и да не стане ,че заедно с Джес  да тръгнат  да търсят кой е фалшификатора и заедно да търсят виновника.
Тахсим бей харесва Джес и може би е искал синът му да е такъв.
Но Салих  е скрита лимонка,той слухти  и това не е напразно и той има някаква цел,а може би знае нещо повече. newsm78

Хубав ден,дами bouquet

# 612
  • Русе
Добро утро!  Hug

При нас много сняг няма, ама си е студено, но... като си имаме  Wink хубави емоции - кой ти мисли за студ  Simple Smile

Линка  Hug благодаря  bouquet за превода на статията от ВОГ - сега ще я прочета.  Peace

Вичи  Hug

А тази сутрин няма да пропусна и последният ни бивш партньор - добре са го лепнали към някои от излезлите вчера снимки на Туба  Wink

Баги  Hug като спомена за този момент -

Цитат

... аз също не съм наясно какво точно искат да ни кажат  newsm78 Кой е поискал отказ от наследство? Нали говори за дядото  Thinking би трябвало той да остави наследство  newsm78 Не го разбрах това  newsm78

# 613

Цитат
В халате и красивая

Съемки сериала "Смелый и Красивая", главные роли в котором исполняют Кыванч Татлытуг и Туба Бюйюкюстюн, вчера днем продолжились в Куручешме. В съемках, начавшихся рано утром, Кыванча не было, снимали Тубу Бюйюкюстюн и ее старшего брата по сериалу актера Эркана Авджи. Между съемками служащие проявляли заботу об одетой в халат Тубе Бюйюкюстюн, - прикрывали зонтиком, чтобы она не намокла. А Эркана Авджи дождь не беспокоил.
https://vk.com/eatb_haber
Цвети  Hug предполагам, че някой го е принудил със сила да се откаже от наследството и после го е самоубил. Или поне вероятно Джесур така мисли.
Предположение. Peace
Мразя ужасно много  отмъщенията и тази част от историята много ме напряга и не ми харесва. Но няма как. Това дават - това гледам. Embarassed

Последна редакция: ср, 30 ное 2016, 08:29 от Lina_4

# 614
Добро утро! Hug Hug Hug

Канти Hug,отново интересно четиво си заредила! newsm10

Баги HugДива Hug

Линка HugВичи Hug,благодаря за преводите! bouquet bouquet

Цвети:hug:

За бащата на Джес и аз съм на мнение,че може да са го принудили!Използва се често в сериалите!В Карасевда обесиха брата на гл.героиня,после  го обявиха,че сам го е направил. Peace

Цитат
пресса:sacitaslan
Оскорбительная атака на прессу!
По информации , от репортера Миллиет, Сечкина Сенвардар, во время съемок Тубы Бюйюкюстюн и Эркана Авжи, от представителей охраны сериала "Джесур и Красавица", последовала оскорбительная реакция, на репортеров, которые хотели их сфотографировать. Один из охранников, грубо закричал: Здесь съемки запрещены! Эркан Авжи, также выразил свой гнев, со словами: Берегитесь, иначе вас раздавят!

материал подготовлен:https://vk.com/kivanctuba
Е,и при нас снощи заваля сняг,но за кратко! Laughing Nature Snowman
Днес е Андреевден! Peace
Скрит текст:
Желая ви хубава сряда! bouquet

Общи условия

Активация на акаунт