и аз много се радвам за Туба,за всичките и постижения през тези години.Голямо вълнение беше около Аси ,след това в Пленителката, какви ли не постове пишехме,а бяхме толерантни едни към други.Нямаше такива злобни коментарии по адрес на актьорите в другите теми. Наистина съм радостна,че съм фенка на това момиче/за мен тя е момиче въпреки,че е съпруга и майка.Тъй като харесвам и Къванч съм сигурна,че тук ще се закотвя,а и сериала ми харесва много.За мен една от най-важните причини да гледам даден сериал е когато двамата главни ми допаднат визуално.В последните проекти на Туба,само да не обидя някой,предварително се извинявам,но не ми хващаха окото патньорите ѝ.
Чета и за Онур,радвам се и за него,надявам се м/у тях всичко да бъде добре имат много красиви момичета.Да са им живи и здрави.
vdleri Вичона, Cveti67
благодаря ви много!
,добре дошла!
Пиша от 3г. във форума,но доста време бях на балкона и съм чела темите за Аси и ПС! 

Дори допреди година гледах единствено неговите 

/'дето и без това си е зле/
Само, че сега се чудя от къде да започна 

Както винаги, разчитането на снимката и отговорът остават за нас, любопитните.

В добавка майката на Джес - тя на работа в чужбина, той се връща да си търси работа. Като толкова са се обичали, защо не са се подкрепяли, а са се разделили 
Но май си е характерно за героите в турските дизита - освен сълзелеенето по мъжките лица и мъжкото споделяне на нечие рамо, без значение дали са мъжкари. Нямат ли вяра сценаристките на героите си и на актьорите, че ще останат не съвсем разбрани, та трябва да ни го казват в пряк текст. И Оджата, и Йо бяха такива, сега и Джес