Цвети
много хубава шапката на Сю.
А и колко й отива- думи нямам.Изглежда я е подбрала да е в унисон с цвета на очите на Джес
- с разкриването на нещо, излизат и нови въпроси.
- тези двамата колкото и да отричат, вече са тръгнали един към друг. 

Цвети
,започнали сте с коментарите! 

- https://twitter.com/brc_tbrcm/status/804432467364954112

- https://twitter.com/brc_tbrcm/status/804432467364954112
започна да му се пробива бронята
Браво на екипа! 

На такова ми приличаше, ама не знам, като не разбирам нито дума и гледам само картинки! 

аз имаше моменти, когато се и хилих - на задавянето на Тахсин бей, на Сю в гаража
Тази вечер Адалет плака с двете, а Мехрибан(?) с едното. Ама и двете бяха убедителни
В повечко ми дойде 
Тук се задави само Таксим бей, докато в Аси бая хора едва преглътнаха.
Краските около него стават все по-черни и то прекалено бързо.
Смело е да се твърди от единия сантимент на Тахсин бей по портрета и тръпчинките на брадичките на Тахсин и Хасан, ама и това се среща по романи, филми и дизита
Ако не някаква роднинска връзка, то поне нещо, което е вгорчило живота на Тахсин в приюта и което го е накарало да стане рицар за Адалет и за още доста дечица през годините. 
За Джес естествено
Наблюдавах го - не забелязах угризение заради Сю. Много се забавлява, играейки си с нея, нищо че някакво уважение се прокрадва у него от бързите й и точни реакции. Единственото в негова полза бе, че
адвокатката за евтините й номерца. Предполагам ще му излезе през носа ехидничкото му самодоволство на самонадеян "сваляч-атлет". Както стана с Йелмаз от ПЛ. Нали и той стартира така.
Не знам формата ли искат да й поддържат или да разтичва странни спортни екипи. Кой спортува с дълга вееща се дреха, наподобяваща шлифер без ръкави
Тя си е почти като спирачен парашут.

вярно, че имаше такива абсурдизми като този спортен екип на Сю, ама може дизайнерът по костюмите да е решил така, защото навън е захладняло, че да не настине Сю
Но серията като цяло много ми хареса и на моменти искренно се забавлявах 

Благодаря ви за всичко споделено,за стоп кадрите,

Хареса ми. 
,ще видим.

- обичам изненади. 

вярно е отмъстителите Джес и Бюлент са решили да използват невинната Сю за да си върнат на баща и, но...
нито тя ще им се даде лесно, нито те самите са толкова безгрешни, че да успеят ( и те си имат слаби места, та... все някоя сметка ще им се обърка - къде от чувства, къде от съучастници)
мен ме разсмяха и моментите с реакциите на Джес след появата на Бюлент на вечерята и близостта с него, която Сю показваше. Хареса ми как Киво изигра тези сцени.
не мисля, че чутото накрая от Сю беше представление, тези двамата бяха на такова място, че едва ли са я видели да идва, ама... за по-сигурно ще разберем по-нататък.

Препоръчани теми