Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 230

• 97 439
  • 739
  •   1
Отговори
# 660

Цвети Hug много хубава шапката на Сю. Peace А и колко й отива- думи нямам.

Изглежда я е подбрала да е в унисон с цвета на очите на Джес  hahaha Joy

# 661
  • Русе
Канти  Wink ама много сини тез негови очи бе... така привличат погледа, че може и да пропусне човек нещо  ooooh!

А нашата и спортува в синята гама  Simple Smile

... и пак в синьо  Wink

# 662
Цвети  Hug много спортува Сю, бе. И после - била отслабнала hahaha

Изглежда серията свърши Rolling Eyes Много интересна беше и наситена с много събития Peace
Малей, за малко да загубим Тахсин бей вследствие на задавяне  hahaha Joy
В крайна сметка Джес разбра защо Сю се държи така и кой  е виновника  Whistling И й  натри носа Peace

# 663
  • Русе
Вярно, наситена серия беше - много неща се изясняват малко по малко, но... и Сю доста неща разкри. Усети камерата в гаража, капана, който Джес готви и дори накрая го чу да говори с Ръфат за смъртта на баща си. Много заплетено става  ooooh! - с разкриването на нещо, излизат и нови въпроси.

А пък и ми харесаха много сцените на ревност и на Сю, и на Джес  Simple Smile - тези двамата колкото и да отричат, вече са тръгнали един към друг.  Simple Smile

# 664
Канти HugЦвети Hug,започнали сте с коментарите! Laughing И много снимки в синьо! Wink

Сю е голяма детективка!Освен камерата в гаража видя и другата в Нишанташъ,пред дома им!Разкри Ръфат! Peace

Повтарям някои,но бях си ги намерила да ги пусна и ми харесаха! Laughing

Сю беше много доволна,че Джес и Бану не са в една стая!Ама и Бану не се остави на сутринта,спретна представление в стаята му! Peace

# 665
  • Русе

Цитат
Первые в тренде ТТ!!!!!!

И Джес май ревнува  Wink - https://twitter.com/brc_tbrcm/status/804432467364954112

# 666
Злати, Цвети Hug Hug

Скрит текст:

Цитат
Первые в тренде ТТ!!!!!!

И Джес май ревнува  Wink - https://twitter.com/brc_tbrcm/status/804432467364954112

Цвети Peace започна да му се пробива бронята

# 667
Канти Hug,тъкмо видях гифчето в ТТ-танца на радостта! Laughing newsm10

Цитат
пресса..
Гедже тоже беспокоит вопрос: Сюхан прослушала Джесура?

Детевтивката ни гледа записите от камерата... Joy

# 668
Много ми хареса епизода!  newsm44 Браво на екипа!  newsm10
Малко неща разбрах - много говорят, но не ми беше скучно!  Peace
Наистина много ми хареса!  Peace
Дали последната сцена не беше представление за нея, специално приготвено от Джес и екс полицая?  newsm78 На такова ми приличаше, ама не знам, като не разбирам нито дума и гледам само картинки!  ooooh!
А за рейтингите - ще се разбере утре. Тези междинни извадки само подлъгват!  Naughty
И аз  да се порадвам!  Joy

А със синята шапка Сю беше трепач!  Heart Eyes

# 669

Детевтивката ни гледа записите от камерата... Joy

Злати  Hug

Детективката наша  Laughing

Линка Hug аз имаше моменти, когато се и хилих - на задавянето на Тахсин бей, на Сю в гаража  hahaha

# 670
Като не разбирам много от езика, се забавлявах, докато гледах. Понеже Сю още не са я разплакали, а и другите  се държат, не мога да кажа как ще плачат в ДК - с едно или с двете очи Wink Тази вечер Адалет плака с двете, а Мехрибан(?) с едното. Ама и двете бяха убедителни thumbsup  Затова пък почти всички намигаха и най-вече Джес  - предимно, ако не и само  с лявото око.  Да не са ги подбирали чрез намигване smile3503 В повечко ми дойде Peace

Тахсим бей почти не намигна, но пък, както Канти отбеляза, щяха да го затрият от задавяне.  Съжалявам, ама няма как да подмина жълтиците и асоциацията ми с една друга жълтица Peace Тук се задави само Таксим бей, докато в Аси бая хора едва преглътнаха.
Май Еджето не го е обикнала, докато го е сътворявала Wink Краските около него стават все по-черни и то прекалено бързо.

Но и около Хасан изникват някои сенки - все пак той е бил фалшификаторът, а приятелят му - крадец.  И май има някаква драма около женитбата му с Фиген.

И още нещо - бабата и дядото да нямат общо с приюта newsm78 Смело е да се твърди от единия сантимент на Тахсин бей по портрета и  тръпчинките на брадичките на Тахсин и Хасан, ама и това се среща по романи, филми и дизита Thinking Ако не някаква роднинска връзка, то поне нещо, което е вгорчило живота на Тахсин в приюта и което го е накарало да стане рицар за Адалет и за още доста дечица през годините.  

Бащата на Джес нали беше умрял от инфаркт, сега се оказа, че е убит newsm78
И още нещо - Тахсин бей уж нищо не оставя на случайността, а е изпуснал дирите на семейството на Джес newsm78

И накрая  #Cussing out За Джес естествено Wink Наблюдавах го - не забелязах угризение заради Сю. Много се забавлява, играейки си с нея, нищо че  някакво уважение се прокрадва у него от бързите й и точни реакции. Единственото в негова полза бе, че  Naughty адвокатката за евтините й номерца. Предполагам ще му излезе през носа ехидничкото му самодоволство на самонадеян "сваляч-атлет".  Както стана с Йелмаз от ПЛ.  Нали и той стартира така.

А забравих Сю. Канти, вярно много я карат да тича, ама и често я слагат на софра Wink Не знам формата ли искат да й поддържат или да разтичва странни спортни екипи. Кой спортува с дълга вееща се дреха, наподобяваща шлифер без ръкави newsm78 Тя си е почти като спирачен парашут.  
Не ги разбирам много дизайнерските работи и висшата мода, която демонстрират отвреме навреме в ДК Embarassed  

Не знам как беше при вас тюбето тази вечер. Много го похвалихте.  При мене обаче почти през цялото време картината беше размазана, а и се опитваше да спира Whistling

Преди да ви пожелая спокойни и сладки сънища, да потанцувам и аз:

# 671
Баги Hug вярно, че имаше такива абсурдизми като този спортен екип на Сю, ама може дизайнерът по костюмите да е  решил така, защото   навън е захладняло, че да не настине Сю Laughing Е, в къщата, когато посрещна Джес с официалната съблазнителна рокля, имаше кавалер до нея, който я заметна, така че да не настине Whistling Но серията като цяло много ми хареса и на моменти искренно се забавлявах  Peace

А тюбето си беше прилично- запецна само 2-3 пъти. Линка направи  и един срив  след около 1ч 30 мин, та трябваше да го презаредя

Ето още няколко гифчета от мен  smile3502

Лека нощ!

Последна редакция: пт, 02 дек 2016, 01:20 от kanti

# 672
  • AMS

Благодаря за интересните постове тази вечер!!!

# 673
Здравейте  Hug
Момичета Hug Благодаря ви за всичко споделено,за стоп кадрите,
за всичко.
Хареса  ми серията,започнаха да ни се изясняват някои неща,други са в мъгла
 С превода ще си изясним нещата.

Наистина е хубаво,когато сутрин се събудиш и осъзнаеш,че предстои да изживееш поредния прекрасен ден!
Добро утро!

Докато при Джес ,независимо,че при него бронята се пропуква,стои най вече да отмъсти за семейството.
Цитат
Предполагам ще му излезе през носа ехидничкото му самодоволство на самонадеян "сваляч-атлет".
Баги Hug  Хареса ми. newsm10

То при Джахиде,Хюлия и  Бюлент стоят алчността и богатството.
 Джес и Бюлент уж мъже силни ,правят се на мачовци, с огромно его, а ще отмъщават  използвайки СЮ ,която  хем е умна ,хем красива и накрая богата,дали ще успеят newsm78,ще видим.

# 674
  • Русе
Добро утро!  Hug

Страхотна вечер беше снощи, а днес ни чака навярно ден с много инфо и преводи около епизода и може би и още нещо  Wink - обичам изненади.  Simple Smile

Вичи  Hug вярно е отмъстителите Джес и Бюлент са решили да използват невинната Сю за да си върнат на баща и, но...  Wink нито тя ще им се даде лесно, нито те самите са толкова безгрешни, че да успеят ( и те си имат слаби места, та... все някоя сметка ще им се обърка - къде от чувства, къде от съучастници)

Канти, Баги  Hug мен ме разсмяха и моментите с реакциите на Джес след появата на Бюлент на вечерята и близостта с него, която Сю показваше. Хареса ми как Киво изигра тези сцени.

Линка  Hug не мисля, че чутото накрая от Сю беше представление, тези двамата бяха на такова място, че едва ли са я видели да идва, ама... за по-сигурно ще разберем по-нататък.

Хубав ден желая на всички!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт