Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 230

• 97 442
  • 739
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте Hug
Момичета HugБлагодаря ви за всичко споделено.

Цитат
Интересно е изказването на Туба, абсолютно не стандартно като нея самата!  Laughing
Тя е директна и искрена, никога не се налага да обяснява какво иска да каже. Значи е казала това, което иска!  Laughing
Когато е четяла СЦ пред очите й е била една Сюхан, каквато я описват в анонса - добра, добронамерена и т.н. Но когато е започнала да я създава, вътрешната логика на образа подсказвала и изграждала друга Сюхан, не толкова добра, не толкова мека и отстъпчива. На преден план излиза Сюхан - борец, твърд характер, решителна, довеждаща нещата до край... Какви са другите черти предстои да ги открием в хода на действието.
Линка Hug newsm10
Защо  Сю  трябва да бъде добронамерена към всички ,нека да бъде  с твърд характер, да поставя всички на мястото ,а и ми се струва ,че в най скоро време ще започнем да виждаме една различна Сю.Това ,
че Джес и е спасилживота,не значи ,че ще му позволи да се драчи безкрайно с нея,всяко гостоприемство  си има своите граници.
Сътрудничеството на Туба с Ферзан бей  си дава своите резултати,виждаме една друга Туба и нейната различна игра. newsm10
 Но това не се забелязва, а в момента проблем № 1 за журналистите е косата,  късата пострижка на Туба,дрехите с които я обличат ,проблемната и кожа  и също така колко пари ще получава и колко е получила-сериозен проблем  нали Joy Joy Joy

Пристигнаха.

# 376
Здравейте, дръзки и запленени  Hug Hug Hug

Позачезнах малко доброволно, но ви чета и си допълвам колекциите с красотите, които слагате и редовно чета всичко което откривате  - инфо, интервюта, епизоди, фрагмани, преводи.... Благодаря ви newsm20

Линка, довери се на преценките си thumbsup Кой какво пише, си е негово усещане, не е нужно да сме уни! Макар че и аз виждам нещата като тебе.
За мене ДК е една красиво изпипана книга с картинки, отвсякъде изпипама, но  с малко текст. То и фактът, че няма много коментари, а повече илюстративен материал говори за видяното досега. Да, всички истински сме запленени и заслепени - както прочетох някъде, искрено и без ирония, че "ДК трябва да се гледа със слънчеви очила заради ослепителния блясък".
Ама само красота не ми стига. Ако си спомняте какво каза Туба в предаването на иракчанката - истински красив е човек (или каквото и да е друго), ако те кара да се обърнеш, т.е. да те предизвиква, заинтригува. Засега заинтригуването ми е много бавно Embarassed Както казва Линка, драматургията ми е малко, енергетиката, както казват в Любящие сердца - също.
СЦ сякаш има цялото време на света, та ни подава по някоя кукичка ooooh! Да, ама дори и при комшиите нещата се променят, вече не  е времето на Мелодия на сърцето, на Аси и т.н., в които поне 10на епизода бяха въвеждащи и досадно мудни. 
Личи си, че е била на изток и на запад.  Подсилила си е мудността  на повествованието в Индия ooooh! Жалко, че не е хванала динамиката на запада. Поне външно е изчистила сценария от битовизми и ориенталски дух. На моменти улавям и хумор, който ми напомня на английския.
Тахсим бей в това отношение  ми стана любимец - блед, но все пак вариант на д-р Хаус!
При Сю е доста по-слабо заложена ироничността, но я има и то по-скоро като отиграване - една тънка и кратка усмивчица на отегченото й от монотонния живот лице.
При Джес иронията идва от ролята  му на арогантен отмъстител - за зрителите може и да се получава игра на думи, но за героите не е. От ситуацията е. Така че неговото не се брои.
За Джес - той е в центъра на всичко, не само защото той инициира историята на ДК и е ГГ. Имам усещането (за причините мога да предполагам), че всички усилия на всички са хвърлени, че и прехвърлени Crossing Arms,  да ни бъде показан като героя на бял кон, като Супермен, като Робин Худ или който и да е легендарен герой, станал легенда и нарицателно. Неслучайно в заставката язди бял кон, а не Назлъ, началната песен е за Супермен, че и с Робин Худ го оприличаваше някой. И малкият Джес са го избрали с ангелско лице, чак нереален, скайпният разговор и той ooooh! - коя е тази майка, която е вдъхнала толкова нежност и топлота и едновремено му е внушила толкова силно желание за мъст Rolling Eyes Натрапчиво ни набиват образа на добрия герой с голямо Сърце.  Да, ама не Wink Просто няма добър отмъстител.  Имам чувството, че и КТ е малко объркан от крайните състояния на героя си прекомерно добър и не по-малко отмъсттелен без нюанси.
Дано му развият образа, да размият тези контрасти и героят да претърпи метаморфоза. Ако превъзмогне отмъщението, ок. Ще руши и след това ще спасява. Обичайно за сапунка. Интересно би ми било, ако тръгне в обратна посока - да деградира. Да, няма да се хареса на зрителките, но пък може да се получи много по-интересен и логичен образ. А СЦ го може - в МС успя да създаде един пълнокръвен такъв герой. Вярно, там беше по роман-класика.

Тахсим бей-антипода. Самоироничен и безпощаден в преценката за себе си. Не самовлюбен и опиянен от истината си като младока Джец. Такъв го вижда и простолюдието. Без злобата, завистта и тесногръдието на хората - той е изградил комунизма в това затънтено село. Много би ми се искало СЦ да не забрави това в последствие. Покрай мнението на селяните и изоставената годеница(жалка в ненадживяното си оскърбление), ми се струва, че и приказката, разказана от бащата на Джес е доста попресолена и преувеличена в детските очи. Слабите и обидените обичат ролята си на жертва.
Сю засега е малко скучновата/предвидима на този етап, но в/у нея попадат и ще попадат ударите. Но в никакъв случай не безлична. Силен и твърд характер. Не се носи по течението, а се изправя в лице със събитията, не търпи протакането и молбите. Линка, не виждам лошо в изказването, че са я направили на глупачка. Тя не е, просто в такава ситуация попадна поради неведението си. Тепърва ще гледаме дисциплината в колоезденето на писта преследване - иска се дебнене, че и спиране. Ама и замирането в една поза  е интересно, ако човек се вгледа по-внимателно в състезателите. Нали сме спортна тема Wink

Това е, което видях в общи линии в 2та епизода. Това, че по темите в нашия форум или добро за нашите и само лошо за останалите не ми е по вкуса. Напротив, мисля че погледът от различни страни само може да обогати представите ни и да открои  +, иначе всичко се губи във възклицания или отричане. 

И един доста изтъркан цитат, ама дано "совите не са това, което са" Praynig

За романитката във фрагмана - да, сцените под дъжда са много романтични, стиховете също. Но си мисля, че в случая за Джес са само средство да вкара Сю в капана. Ако не е научила нещо м/увременно от преследването и не е започнала и нейната игра, то тя ще хлътне с двата крака. Така че истинската романтика я оставам за после, доста след еротиката Thinking

И продължението на фрагмана Wink:

И нещо от написаното за Туба, освен чисто мъжките оценки колко е красива. Някои са обърнали внимание и на играта, на таланта, произтичащи от същността й "Туба Буюкустун — она глубоко чувствует жизнь". Сещам се за кой ли път за оценката на Ю. Силвер - "тя играе с чувствата си и ако беше родена във Франция, щеше да стане световна звезда".

ПП Линка, и аз като тебе гледам и свиквам, но искам повече и по-интересно. Това лошо ли е?!
Мислих по върпоса и затова и не писах, но все пак безкритично не значи позитивно, както и критично не значи хейтърско Peace

А за статията, която си цитирала - прехвърлих я отгоре. В ДК и ОВ само мъже ли играят newsm78 Пък и ми се струва малко неуместно паралелът м/у двете дизита.  Засега гледам и двата. Идеите им са съвсем различни и нямат място за сравнение! Не знам ХЕ дали му е нужно триумфално завръщане на екран след ВВ, героят му обаче трябва да е с ореол заради патриотизма и възхвалата на турския дух. Случаят с КТ  може би е по-друг - героят трябва да е с ореол заради завръщането на актьора  Thinking Догадки на прима виста. Може и да не съм права, не следя кариерите и проектите на други актьори Peace Ще погледаме и ще видим.

ПП1  Вичи thumbsup

Последна редакция: нд, 20 ное 2016, 16:21 от Bagi

# 377
Привет дами Hug

Баги HugЛинка HugЦвети Hug

"Дръзки и красиви" ("Cesur ve Guzel") - 2 епизод bg sub 

https://www.youtube.com/watch?v=6sNCD5TbcpM

https://www.videoclip.bg/watch/636385_drzki-i-krasivi-cesur-ve-g … st?playlist=10273

http://data-bg.net/index.php?page=torrent-details&id=bca1984 … 28c90659b106f3355

Благодаря на страхотните LiLiSy, Алекс и assianita!

Приятно гледане!  Hug

Ринка, smile3525 Лили smile3525 ,Алекс smile3525 ,assianita  smile3525
Благодаря ви момичета.

# 378

"Дръзки и красиви" ("Cesur ve Guzel") - 2 епизод bg sub 

https://www.youtube.com/watch?v=6sNCD5TbcpM

https://www.videoclip.bg/watch/636385_drzki-i-krasivi-cesur-ve-g … st?playlist=10273

http://data-bg.net/index.php?page=torrent-details&id=bca1984 … 28c90659b106f3355

Благодаря на страхотните LiLiSy, Алекс и assianita!

Приятно гледане!  Hug

Ринка, smile3525 Лили smile3525 ,Алекс smile3525 ,assianita  smile3525
Благодаря ви момичета.

И от мене благодарност към момичетата, отделили време и усилия да достигнат до нас дръзките и красивите  newsm51

Туба е пуснала в ИГ този клип на УНИЦЕФ. "Детето е дете" - надпис ли е или съвместно  newsm78

https://www.instagram.com/p/BNCTWHChFb8/

# 379

Благодаря за епизода на български!  newsm51
Ще го изгледам по-късно.  Peace

Баги  Hug лайкчето ти е от мен!  Peace

Приятна вечер на всички!  Hug

# 380
  • Русе
Благодаря  bouquet и аз за преведеният и на бг. епизод!  smile3525

Дори успях и да го изгледам вече и понеже уж си затвърдих разбраното, се оказа, че в тази иначе лежерна серия се появиха и много въпросителни, наред и някои разкрити нещица.

Основното, което ме интересува защо беше това следене -  Thinking в подкрепа на фалшивата семейна история на Джес  newsm78 ( семейният гроб на Ейлемоолу в близост до истинският), а после когато умницата Сю достигна и до жилището пак с тази фамилия и той беше изненадан да я види на вратата. Умишлено ли беше това  Thinking дали Сю трябваше да стигне до там или с откриването на този апартамент  тя обърка нечий план?  Thinking И какво ще стане сега, та да последва това, което виждаме във фрагмана,  Wink ако е истина всичко в него де.

Друго, което ме замисли е - кой е този затворник, при когото само Адалет ходи, но без той да я приема и защо тя е спокойна, че той е там?  newsm78

Интригата на снахата  Wink няма да успее заради това глупаво нейно общуване с бременната, освен ако не подкупи  Wink и доктора, за когото попита и да продължат с намисленото.

Да си призная на мен ми се видя прекалено дълга серията, някак си ми е трудно два часа да съм все 100% вътре в действието и пропусках доста, ама с гледането на разните варианти, понаваксах.  Simple Smile

Баги  Hug мисля, че клипът пуснат от Туба има връзка със събитията в Турция от тези дни ( във връзка с новия закон...)

А това какво е?  Shocked

# 381
Добро утро!  Hug

Днес съм малко заета, и ще ви видя чак довечера, но не мога да тръгна без да ви пожелая успешна седмица и приятен ден!  Hug
Предлагам ви да погледнете една интересна статия и се надявам да има превод.
https://rhaegarys.wordpress.com/2016/11/21/bir-daenerys-targarye … dag-cesurveguzel/

Хубав ден на всички!  Hug

# 382
Здравейте Hug
Момичета HugБлагодаря ви за всичко споделено.
Баги HugИмаш лайкче за поста ти. newsm10

Честит Празник !
Семейството е най-доброто училище,което може да даде познания за християнските добродетели,крепели години наред българският народ!Да отворим душите и сърцата си за добротата, за да бъдем благословени – ние, домът ни, семейството ни!Да Бъде !

Техсим-бей играч ,веднага усети потенциала на Джес и му предложи съвместна работа.Но ако усети какви са намеренията на Джес спрямо Сю и, че целта му е мъст,не знам дали ще си намери мястото около семейството.
А,може и бащата на Джес да не е предал точно какво се е случило и в детската глава да е зазвучало  нещо много страшно.
Михрибан  не може да прости  изоставането си пред олтара,но защо иска да се сродява  с Техсим бей ,или чрез Бюлент да им отмъсти,богатство ли я привлича newsm78 или злоба ,ще видим.
Аптекарката  не що не  и е чиста работата,защо ходи в затвора. newsm78
Сю беше най неочакваната  ,която се появи на вратата пред Джес.
И Сюхан не вярвам толкова бързо да се предаде на чувствата, тя е момиче с характер и то какъв.

Много ми е интересно, дали наистина Джес в 3 серия ще започне да осъществява плана си   newsm78 Защото е ясно, че все още за него това е план. А и думите на Бану са интересни - да не би наистина все пак той да започне да забравя за какво всъщност започна тази игра  newsm78
Цвети Hug по снимката дали Сю не е претърпяла  някаква злополука ,или нещо като отмъщение. newsm78

Последна редакция: пн, 21 ное 2016, 08:13 от vdleri Вичона

# 383
  • Русе
Добро утро и Честит празник!  Hug

Хубав да ни е денят и много успешна и интересна седмица да води.  Peace

Днес бил ден, според времето в който можем да гадаем и каква ще е следващата година ( ако вали или е слънчево), ама... при нас от вчера е едно...  ooooh! мъгливо, та каквото дойде.  Wink

Линка  Hug

И сега... във връзка със снимката, която сложих снощи -

Цитат

... понеже я намерих в ТТ, където се слагат неща за Туба и аз реших, че това е тя, както може би и този, който я е сложил, но... за да разбера какво е това попитах Гугъл и... оказа се, че не е - оказа се кадър от филм ( http://kinoguru.tv/film/uik-ehnd-vsekh-devushek-all-girls-weekend-2015/27570)

Скрит текст:

Явно в сложената поза героинята в него много прилича на Туба, ама... Вичи  Hug слава богу - не е тя, а това ме успокои  Simple Smile

# 384
Добро утро! Hug Hug Hug

Честит ни Ден на християнското семейство!!!Топлина и любов във всеки дом!!! Hug
Скрит текст:

Линка HugВичи HugЦвети Hug

Снощи се прибрах и успях да изгледам преведения епизод!Благодаря на екипа! newsm51
Игрите и интригите се заплитат все още!Да видим кой ще влезе в тях и кой ще се влюби, и няма да усети как е станало! Laughing

Приятен ден и щастлива нова седмица! bouquet

Последна редакция: пн, 21 ное 2016, 11:27 от Zlatina3

# 385

Честит Празник и хубав ден на всички желая! Peace Hug

Лакираните нокти на Онур продължават да се показват и с днешна дата Mr. Green Слагам материалче със снимки на децата, за тези, които сега се запознават с Туба:

https://magazinbloger.blogspot.bg/2016/11/onur-saylakn-ojeli-elleri.html

А някой са си направо отличници с материала  Mr. Green

И понеже поглеждам към Х- фактора в Англия, едно изпълнение избрах за темата Wink   

Lady in red   Emily Middlemas  | The X Factor UK 2016

# 386
Привет почти обедно! Hug Hug Hug

Надин Hug,за изпълнението! thumbsup

За сега това е пуснато,където проверявам! Peace

Цитат
22 наября в Анкаре будет открытие Юбилейной фотовыставки ЮНИСЕФ.
Туба Буюкустун будет также присутствовать пишет egitimajansi.com.
22 ноября Детский фонд ООН (ЮНИСЕФ) будет проводить специальную Юбилейную фотовыставку под названием "70 лет работы для каждого ребёнка". С 1946 года ЮНИСЕФ работает по защите прав детей в более чем 190 странах и много работы сделано для продвижения.
Церемония открытия выставки в Анкаре 19:30 в современном Арт- центре. На открытии будут присутствовать : Туба Буюкустун, Себастьян Рич, Джейлан Гюлер, Чокан Арам, а также представитель ЮНИСЕФ в Турции Филипп Дуамель (пишет журналист)

Перевод : David Vilia
https://vk.com/clubtuba507

От оператора на ДК-В Полонезкёй отличная погода!

От ИГhttps://www.instagram.com/p/BNEJ9LAg_mp/

# 387
Никой не е наминал! Peace

Да очакваме 3-ти фрагман!

Цитат
ПРЕССА
Турецкие актёры для Арабов самые любимые.

Стамбул,крупнейшая медиа - организация, журналист и продюссер на Ближнем Востоке Саваш Уруглу обьясняет : Что Ближний Восток Будет по- прежнему хотеть, чтобы их любимые турецкие знаменитости (Туба Буюкустун, Киванч Тутлытуг, Халит Эргенч, Кенан Имирзалиоглу, Мерием Узерли и другие) снимались в сериалах.
В некоторых арабских странах наворожденных детей называют именами турецких актёров (пишет журналист)

# 388
Привет Hug
 Новият трейлър в очакване.

Първият трей за 3 епизод е гледан над 1 милион пъти.   Peace
на 2 епизод малко не му достига до милион, но до четвъртък сигурно ще ги достигне.  Peace

# 389
Тъй като Вичи, не ми цитара втория пост,ще се самоцитирам! Peace

Никой не е наминал! Peace

Да очакваме 3-ти фрагман!

Цитат
ПРЕССА
Турецкие актёры для Арабов самые любимые.

Стамбул,крупнейшая медиа - организация, журналист и продюссер на Ближнем Востоке Саваш Уруглу обьясняет : Что Ближний Восток Будет по- прежнему хотеть, чтобы их любимые турецкие знаменитости (Туба Буюкустун, Киванч Тутлытуг, Халит Эргенч, Кенан Имирзалиоглу, Мерием Узерли и другие) снимались в сериалах.
В некоторых арабских странах наворожденных детей называют именами турецких актёров (пишет журналист)

Пускам превод на статии на Ранини! Peace

http://www.ranini.tv/ozel/20788/1/neden-cesur-ve-guzel-izleyelim
т женщин, всех возрастов, Татлытуг.. с другой стороны самая известная Актриса Турции Бюйюкю
Цитат
пресса.. автор Севилай Гёркай.
Почему стоит смотреть сериал "Джесур и Красавица"?
На протяжении 18 месяцев компания Ай Япым держала нас в напряжении, готовился новый проект с Кыванчем Татлытугом и пресса неустанно об этом писала. По договору сценаристками нового сериала должны были стать Эйлем Джанполат и Сема Эргенекон, что и было закреплено официально. Имя нового проекта "Черное Белое" Кыванч Татлытуг предстанет в образе "плохого парня". Журналы на перебой стали пестрить заголовками, кто же будет составлять Кыванчу пару, за кем будет главная женская роль? И вот наконец то к концу года на этот вопрос пролили свет. В дуэте с Кыванчем будет Туба Бюйюкюстюн!
Но что нас ждало дальше? Кардинальные изменения проекта, отказ от предыдущего сценария и объявление о том, что экранизируют абсолютно другую историю. Новым сценаристом была названа Эдже Йоренч, актуальность каста к "Черно Белому" была немедленно пересмотрена режиссером проекта, Али Бильгином. Новый каст дал небольшое приветственное интервью, вслед за чем был выпущен первый тизер к сериалу и вот уже 10 ноября мы были прикованы к экранам, "Джесур ве Гузель" стартовал!
Уже по результатам выставки MIPKOM в Каннах, было понятно, новый сериал очень востребован. В целом, по итогам второй серии ясно, сериал набирает свою аудиторию и имеет устойчивый рост в рейтинге.
Для тех кто еще не знает, стоит ли смотреть самый амбициозны проект года, далее небольшая подборка.

Ценители мыльных опер, не должны пропустить этот проект.
Не секрет, что самыми зрелищными телепроектами, являются розовые мелодрамы, с привкусом мести. Американцы исследовали этот феномен..Погружаясь, в такие истории мы даем , каникулы своему здравому смыслу. Зрители предпочитают вырезки романтических моментов, из сериалов, чтобы получить удовольствие. Когда не нужно, беспокоиться пропустив серию, поскольку в следующих сериях им обязательно напомнят прежние события.

Парад Звезд.
В проекте "Джесур и Красавица" задействованы самые амбициозные актеры Турции. С одной стороны фавористюн. Когда эти два Актера, сошлись бок о бок на экране, от них повеяло невероятной энергетикой. Можно выразить словами этот тандем, как слияние двух Звезд.
В ролях также задействованы не менее маститые актеры Тамер Левент, Эркан Авчи, Сезен Акбашогулари и Нихан Бйюкагач.
Сила, слава, модные тенденции - все это имеется, в этой истории.
Как говорила Ранини, если вы устали от боли, нищеты и лишений на экранах, я предлагаю вам обязательно посмотреть этот сериал. Потому что все в этом сериале, от красивых пейзажей, до костюмов, вымышленных персонажей служит воплощением богатства и власти.
Выбранное место, для съемок "Джесур и Красавица" находящееся в Полонезкёй принадлежит знаменитой семье Симави. На 52 акрах земли расположенное поместье, поражает своей красотой и загадочностью. Как известно стилист этого проекта Башак Дизер. При ее консультации, были сделаны первые модные афиши.
Помимо этого, тенденция роста на телевидении, консервативных мачо, также имеет отношение к этой истории.

Многослойные обещания романтики и интрига.

Если не назвать историю очень глубокой, то многослойной она точно может считаться. Впереди история любви Джесура и Сюхан, которая сфокусируется на поражении мести, изза чувств любви. Бюлент, также планируется аутсайдерем в этой конкуренции.
Треугольник Тахсин-Аалет -Мехрибан, планирует держать на экранах, аудиторию 45+.
Милая история любви Кемаля с Ширин, рассчитана на аудиторию АВС..
Кроме того, в сериале интересны отношения злой снохи с братом, главной героини... Как дальше сложатся события с ее беременностью?..
В общем говоря, тематическая ось, в сериале достаточно сильно задана. В особняке Корлудаг, все становится интересным. Не только историей любви но и своими интригами.
материал подготовлен, для https://vk.com/kivanctuba

Последна редакция: пн, 21 ное 2016, 15:46 от Zlatina3

Общи условия

Активация на акаунт