Момичета
Благодаря ви за всичко споделено.

Тя е директна и искрена, никога не се налага да обяснява какво иска да каже. Значи е казала това, което иска! Laughing
Когато е четяла СЦ пред очите й е била една Сюхан, каквато я описват в анонса - добра, добронамерена и т.н. Но когато е започнала да я създава, вътрешната логика на образа подсказвала и изграждала друга Сюхан, не толкова добра, не толкова мека и отстъпчива. На преден план излиза Сюхан - борец, твърд характер, решителна, довеждаща нещата до край... Какви са другите черти предстои да ги открием в хода на действието.

Защо Сю трябва да бъде добронамерена към всички ,нека да бъде с твърд характер, да поставя всички на мястото ,а и ми се струва ,че в най скоро време ще започнем да виждаме една различна Сю.Това ,
че Джес и е спасилживота,не значи ,че ще му позволи да се драчи безкрайно с нея,всяко гостоприемство си има своите граници.
Сътрудничеството на Туба с Ферзан бей си дава своите резултати,виждаме една друга Туба и нейната различна игра.
Но това не се забелязва, а в момента проблем № 1 за журналистите е косата, късата пострижка на Туба,дрехите с които я обличат ,проблемната и кожа и също така колко пари ще получава и колко е получила-сериозен проблем нали

Пристигнаха.

Да, ама дори и при комшиите нещата се променят, вече не е времето на Мелодия на сърцето, на Аси и т.н., в които поне 10на епизода бяха въвеждащи и досадно мудни.
, да ни бъде показан като героя на бял кон, като Супермен, като Робин Худ или който и да е легендарен герой, станал легенда и нарицателно. Неслучайно в заставката язди бял кон, а не Назлъ, началната песен е за Супермен, че и с Робин Худ го оприличаваше някой. И малкият Джес са го избрали с ангелско лице, чак нереален, скайпният разговор и той
Просто няма добър отмъстител. Имам чувството, че и КТ е малко объркан от крайните състояния на героя си прекомерно добър и не по-малко отмъсттелен без нюанси. 

Пък и ми се струва малко неуместно паралелът м/у двете дизита. Засега гледам и двата. Идеите им са съвсем различни и нямат място за сравнение! Не знам ХЕ дали му е нужно триумфално завръщане на екран след ВВ, героят му обаче трябва да е с ореол заради патриотизма и възхвалата на турския дух. Случаят с КТ може би е по-друг - героят трябва да е с ореол заради завръщането на актьора 

Лили 

и аз за преведеният и на бг. епизод!