Безплатни ехографски прегледи на щитовидната жлеза

• 6 463
  • 33
  •   1
Отговори
# 15
Моя " запазен " час излиза като свободен ,освен това след няколко опити да запиша час на 23.11 ме записва същия час на 22.11.Та сега не знам имам ли час и за кога е?Не виждам и телефони на докторите,за да попитам.

# 16
Днес системата вече дава, че моят час не е свободен.

# 17
Днес системата вече дава, че моят час не е свободен.
Да, и при мен, но дали аз съм успяла да си запиша час или някой друг не се знае.

# 18
Аз исках да се запиша за 30.11. , но после в "моите запазени часове", виждам, че съм записана за часа, който желая, но на 28.11, а на тази дата докторката работи по друго време. Сега ще си погледна и пощата, да видя дали там има някаква информация.

# 19
Fortuna, при мен е същото, но с друга дата. В пощата не съм получила нищо. Намерих телефон на единия от посочените МЦ и се обадих на регистратурата от там ми казаха, че за този д-р няма никакви свободни часове от много отдавна до края на годината. А като споменах за кампанията и за записването на часове онлайн, ми отговориха, че няма такова нещо.

# 20
RosMar, точно така е и при мен. Записах час за 30.11, 15ч. , но излиза, че съм записала за 28.11 , 15ч. , А тогава докторката е от 9 до 12. Става въпрос за МЦ срещу автогарата във Варна (виждам, че и ти си от Варна). На пощата нямам никакво съобщение. Благодаря ти за информацията, явно не са съгласувани нещата, щом има такива разминавания.

# 21
Ще намеря номер на телефон на доктора, който е посочен за нашия град, за да го питам дали наистина ще има такива прегледи?

# 22
  • гр. София
Моят час също седи свободен.  Shocked Сутринта го записах.....  ooooh!

# 23
Отказах часа си , след като прочетох поста на RosMar.  Rolling Eyes
Fortuna, при мен е същото, но с друга дата. В пощата не съм получила нищо. Намерих телефон на единия от посочените МЦ и се обадих на регистратурата от там ми казаха, че за този д-р няма никакви свободни часове от много отдавна до края на годината. А като споменах за кампанията и за записването на часове онлайн, ми отговориха, че няма такова нещо.

# 24
  • гр. София

Вече е зает, но дали от мен.....  newsm78 не е ясно май.... ooooh!

# 25
  • Бургас
Аз не успях, докато се чудех, защото съм от Бургас дали ми се ходи до Варна...и то хоп и няма никакви свободни часове Cry Cry

# 26
Ами, вместо да даваш пари за пътни, дай ги за преглед.  Simple Smile
20 лв. струва при нас ехографията на щитовидна жлеза, не вярвам в Бургас да е много по-скъпо.

# 27
  • гр. София

Вече е зает, но дали от мен.....  newsm78 не е ясно май.... ooooh!
Да дам отчет. Днес бях на преглед от 15,30ч. Бях само аз за този час, но за 15,00ч бяха три жени. Добре, че ставаше бързо. Доволна съм. Не бях ходила на подобен преглед, а пък вече съм на години, на които е редно да се следи щитовидната жлеза. 

# 28
Leila ти къде ходи  bouquet

# 29
  • Бургас
Ами, вместо да даваш пари за пътни, дай ги за преглед.  Simple Smile
20 лв. струва при нас ехографията на щитовидна жлеза, не вярвам в Бургас да е много по-скъпо.

Да да:), но исках и да се поразходя:)))))))

Общи условия

Активация на акаунт