В кой месец започнахте да подготвяте дома за бебчо?

• 20 492
  • 144
  •   1
Отговори
# 90
Мисля скоро да сглобява кошарите,скоро сглобява един шкаф и се вдигна прах и миришеше после на дърво в стаята а не мисля,че ще е много добре всичко в стаята да ми е почистено и подредено и пак да се вдигат прахоляци...това като го чуя да не сглобяваме кошари за да не се прашат и се изприщвам баба ми все го повтаря  Laughing

# 91
Точно си мислех ако ги сглобим началото на 7ми месец, за да се отмирисват и да си наредя поне покъпките в скрина че са много (без да ги разопаковам още) и да покрием леглото и скрина с големи чаршафи. Дали няма да е ок така? Не би трябвало да се напрашат уж

# 92
И да се напрашат ще се изчистят,предпочитам така аз пред това да мирише на дърво а и матраците няма да ги разопаковам най-вероятно което е главното да не събира прах

# 93
Аз също! Ще оставя просто нещата в кутиите и пликовете дет съм ги купувала. И вече по-натам ще разопаковам.  Нищо няма да им има, пък мебели се честят и мият от прах бързо.

# 94
Тъй като ще ни е за първи път. Може ли някой, ако има време разбира се, да даде идеи за списък с това което трябва да се купи, че като се замисля са много неща и да не пропуснем нещо.  Flushed

# 95
Ще ти го пратя маят на лично Wink

# 96
Katerina пусни го и тук,ако може.  bouquet

# 97
Той е много конкретен поред моите нужди и предпочитания и за това не искам да го пускам защото си зависи от обстоятелствата, предпочитанията и така Simple Smile пуснах ти го на лично да го погледнеш за пример.

# 98
Има в интернет много списъци избираш един и си го поправяш както прецениш,има много неща които са излишни..

# 99
Абсолютно! А и всяка мама има различни потребности, зависи от финансите, от времето , от самото жилище и тн. Всеки си съставя най- подходящия за него списък.

# 100
  • Бургас
И да се напрашат ще се изчистят,предпочитам така аз пред това да мирише на дърво а и матраците няма да ги разопаковам най-вероятно което е главното да не събира прах
Е, ако матракът стои в найлона, няма проблем да се сглоби кошарата. Все пак дървото лесно се почиства.
На мен ми е странно колко толкова ще миришат тези кошари и скринове, че ще ги проветрявате с месеци  Rolling Eyes

# 101
И аз не знам но навсякъде казват че миризмата на нови мебели е много вредна и не трябва да се оставя детето докато не се отмирише

# 102
miss july мирише си то  Laughing Нашия скрин седя 1 ден в гаража , после го качихме в спалнята и вече 3 седмици се усеща особено вътре в чекмеджетата.На кошарката може и по малко време да и трябва Simple Smile

# 103
  • Бургас
miss july мирише си то  Laughing Нашия скрин седя 1 ден в гаража , после го качихме в спалнята и вече 3 седмици се усеща особено вътре в чекмеджетата.На кошарката може и по малко време да и трябва Simple Smile
Тази година обзавеждах апартамент и нито една от мебелите не е миришела. Сигурно зависи от самата мебел.

# 104
Някой по-запознат може ли да обясни тези бархетни и тензухени пелени за какво се използват?

Общи условия

Активация на акаунт