В кой месец започнахте да подготвяте дома за бебчо?

• 20 493
  • 144
  •   1
Отговори
# 75
еее значи все пак щяха да се обадят, ако ги нямаше.  newsm44  ти към колко часа поръча от там?

# 76
Сутринта към 8-9 май като станах,но което бях харесала беше намалено от вчера и чаках просто да видя няма ли да има други хубави модели

# 77
Кошарата на Design baby,която преди е струвала 400лв до обяд беше 280.После случайно от 280 стана на 294 и пише,че старата цена е 420.  hahaha

# 78
Е то е ясно,че по такива намаления надуват цените  Laughing

# 79
aбсолютно! и аз това наблюдавах и за това си бях изкарала от преди 2седмици цените Grinning имаше много качване днес на доста артикули... зависеше от марката на продуктите..

# 80
  • София
В четвърти-пети месец започнахме малко по малко с покупките, след като вече бяхме сигурни в пола Simple Smile В края на шести бях приключила с всичко. В началото на седми бях готова с багажа за родилното - за всеки случай, да не би пък бебето да подрани Mr. Green Но си откарах една безкрайно спокойна и безпроблемна бременност до 5-6 дни преди термин, когато направихме секциото.

В осми-девети месец безкрайно много се гордеех със себе си, че съм приготвила всичко рано-рано. Бях качила над 20 кг и едвам се движех, не можех да си представя тепърва да обикалям сайтове и магазини, да излизам по жегите да пазарувам, да мъкна покупки, да се свивам да сглобявам кошари и колички, да пера и гладя един шкаф бебешки дрешки. Сигурно има енергични, ентусиазирани мами, които се справят с всичко това и в последния момент без проблем, но аз лично съм безумно щастлива, че не ми се наложи, предвид в какво състояние бях Praynig Peace

# 81
И аз така си поръчах всичко вече. Остават ми само дрехи, чаршафи и такъв тип неща. Обаче тях ще ги отправя към края на седми и ще разопаковам и другите неща тогава  Simple Smile

# 82
Момичета, в 6ти месец съм и започнахме пребоядисване на стаята и ламиниране. Поръчала съм си количката, креватчето, скрина, повивалник, матрак, стерилизатор,нагревател, биберони и шишета, сушилник,бебефон, 2залагалки, термос, четка за миене, ваничка със стойка, кочплект за хигиена с четка ножичка и тн. Оставила съм за 7-8ми месец само козметиката, препарати за почистване, дрехи и спално белио с одеялата и пелените.

# 83
  • Бургас
Когато бях в 3 тия месец купих комплект бодита и контейнери за кърма. Сега /в 6 тия месец/ си купих комплект помпа за кърма, стерилизатор и шише, два бебешки спални комплекта. Отделно сестра ми ми даде много бебешки неща, така че съм изпълнила половината списък за бебето. И количка ми е дала. В началото на годината ще купим кошара, матрак, скрин и още някои други дребни неща.
Не робувам на суеверия. Ако се случи нещо лошо /да не дава Господ/ то няма да е заради няколкото купени дрешки. Имам познати, уж интелигентни хора, а ги тресат такива суеверия и щели да купят неща за бебето едва след като се роди. Това да се лишиш от удоволствието да избираш и купуваш за детето и да трябва мъжа ти да търчи в последния момент да купува всичко за мен лично е лудост. Да не говорим , че във финансово отношение е кофти да дадеш на куп парите, отредени за бебето и отделно за раждането /ако е платено/.

# 84
И аз съм така! Сега съм в 6ти месец и пазар
увам усилено всяка седмица по няколко неща от списъка. Смятам до края на 7ми месец да съм купила всичко. Не искам никой друг да ми ги избира, а
и когато се роди достатъчно работа ще имам, за да търча нервна да пазарувам или пък да се върна вкъщи и да нямам нужните неща... искам максимално да си улесня трудния период и всичко да ми е подръка ппиготвено.

# 85
Ние сме почти готови с бебешката стая  Grinning В края на 6 съм аз Simple Smile чакам само матраците тези дни че да сглобява кошарите таткото и стаята е приключена.Днес мисля вече да излизам и за дрешки...

# 86
Кога смяташ да сглобявате мебелите? Аз си ги чакам тази седмица, но се чудя кога да ги сглобим защото не искам да събират прах само... на мен ми останаха дрешките,козметиката, одеалца, хавлии, пелени и 2-3 нещица. И аз смятам тези дни да отида и да ги купя.

# 87
ММ ще сглоби кошарата преди да се приберем от болницата.Няма смисъл да стои и да събира прах!  Naughty

# 88
ММ ще сглоби кошарата преди да се приберем от болницата.Няма смисъл да стои и да събира прах!  Naughty
Абе и аз нещо такова мислех , ама като знам скрина за дрехите как миришеше на дърво вече 3 седмици...май е по - добре поне 2 3 седмици преди термин да се сглоби за да се измирише миризмата на дърво Simple Smile

# 89
  • Бургас
Абе и аз нещо такова мислех , ама като знам скрина за дрехите как миришеше на дърво вече 3 седмици...май е по - добре поне 2 3 седмици преди термин да се сглоби за да се измирише миризмата на дърво Simple Smile
Скрина няма проблем да стои сглобен, но кошарата я сглобете по-нататък и я покрийте с нещо да не се праши. 

Общи условия

Активация на акаунт