Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога трябва да започна да се подготвям за бебето и да пазарувам необходимите неща?
Какви са основните неща, от които се нуждае бебето?
Какви са препоръките за подготовка за изписването на бебето през зимата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога трябва да започна да се подготвям за бебето и да пазарувам необходимите неща?
Форумите предлагат различни мнения и стратегии за подготовка за бебе. Някои бъдещи майки започват да пазаруват в петия месец, като създават списъци, проучват марки и модели, посещават магазини и актуализират списъците си. Други избират да започнат по-късно, например в края на осмия месец. Има и такива, които предпочитат да изчакат до средата на седмия месец, за да започнат пазаруването.
-
Какви са основните неща, от които се нуждае бебето?
Основните неща, от които се нуждае бебето, включват кошара, количка, дрехи, одеяла/хавлии за повиване и пелени. Освен това ще ви трябват козметика като бебешки шампоан и крем за тяло, шишета или биберони за хранене и стерилизатор за поддържане на хигиена. Може да искате също така да помислите за други аксесоари като играчки, дрънкалки и успокояващи предмети.
-
Какви са препоръките за подготовка за изписването на бебето през зимата?
-
Какви са препоръките за закупуване на бебешки дрехи?
-
Кои са най-добрите места за закупуване на бебешки артикули в България?
. Можеш да попиваш водата след къпане с тензухена пелена или лятото да я сложиш на количката да не влизат мухи и комари върху бебето. Бархетната можеш да му подлагаш под главата, ако се лигави или повърне малко, да не цапа леглото (или дивана, или друго). Или да му увиеш леко ръчичките, за да не ги размахва и да заспи по-лесно.
много по-спокойно е така.
аз съм си набавила така по няколко от вид. На Next и HM са страхотни и всидчко го има в сайтовете!
вече нямам търпение да се видим!
но пак търча мъжа ми по магазините и аптеките