В кой месец започнахте да подготвяте дома за бебчо?

• 20 493
  • 144
  •   1
Отговори
# 105
  • Sofia
Някой по-запознат може ли да обясни тези бархетни и тензухени пелени за какво се използват?
За каквото си искаш Simple Smile. Можеш да попиваш водата след къпане с тензухена пелена или лятото да я сложиш на количката да не влизат мухи и комари върху бебето. Бархетната можеш да му подлагаш под главата, ако се лигави или повърне малко, да не цапа леглото (или дивана, или друго). Или да му увиеш леко ръчичките, за да не ги размахва и да заспи по-лесно.

# 106
За бъдещите мами дет им предстои това. Съветвам ви да почнете от рано, защото изобщо не става за 2-3 дена.. иняче в началото на 7ми месец съм иии всичко до най-малката подробност вече е купено!  Складирах всичко по кашоните и торбите и чака да стане края на 8ми за да се подреди.  Party много по-спокойно е така.

# 107
Ние с теб май заедно вървим Simple Smile и аз съм началото на 7ми и вече почти всичко ми е готово само с дрехите не съм напълно подготвена,че за две е трудно да се пазари все не намирам по два размера от едни и същи дрешки

# 108
Ние с теб май заедно вървим Simple Smile и аз съм началото на 7ми и вече почти всичко ми е готово само с дрехите не съм напълно подготвена,че за две е трудно да се пазари все не намирам по два размера от едни и същи дрешки
пазарувай от интернет Wink аз съм си набавила така по няколко от вид. На Next и HM са страхотни и всидчко го има в сайтовете!

# 109
Другата седмица вече влизам 45 дена преди раждане и не можах да се стърпя ( както и предполагах) Laughing и всичко ми е готово.Намерих списък от нета и както по него,така и по памет и всичко е готово от багаж за родилното,до дрешки за бебо иии....  #Crazy вече нямам търпение да се видим!  preggo

# 110
то и аз уж бях готова с всичко Crazy но пак търча мъжа ми по магазините и аптеките Joy
Купете си хубава топла пижама и халат за вас!
Аз понякога се мотая цялл ден по пижама hahaha

# 111
хаххаха по ровод халата- тъкмо съм си поръчала за коледен родарък пижама и дебел халат пахахха. и аз съм готова с всичко останаха ми някви неща от аптеката дет се взимат за 2мин.

# 112
  • София
Аз пък в четвъртък влизам 45 дни преди термина ида си кажа честно не съм взимала нищо,освен ремонта на стаята.а вие откъде си купихте халатите ,колко струват и задължително ли е да се носи халат в болницата а не например хавлия за баня?

# 113
то и аз уж бях готова с всичко Crazy но пак търча мъжа ми по магазините и аптеките Joy
Купете си хубава топла пижама и халат за вас!
Аз понякога се мотая цялл ден по пижама hahaha

И аз се мотая доста време по пижамка в къщи,но съм се заредила и с нея,че все ме гонят полярни мечета.хихих А,за купуването...сигурно ще изкочи още нещичко,че се оказах с ГД , бебо ще е по-голям и не се знае какво ще се иска още...  Simple Smile

# 114
  • София
За самото раждане, може и да не е чак толкова хубава пижамата, понеже и без това по всяка вероятност ще се омаже и накрая ще е брак (поне при мен така стана) Mr. Green Бях се запасила с дълга топла жилетка и удобни домашни рокли за през деня, понеже постоянно търчах до кафето долу - я за минерална вода (в един момент ме караха да пия по три големи бутилки на ден), я за нещо за хапване, което не беше удобно да го правя по нощница и чехли. Но пък аз бях за секцио, а това изисква по-дълъг престой.

# 115
  • София
Не сме правили ремонт на дома, така че приготовленията бяха свързани само с покупки за мен и бебето. Още към края на пети месец бях приготвила списък и бях избрала по едрите неща като количка, кошара и матрак, които периодично проверявах дали са някъде намалени и имах готовност да ги купя във всеки един момент. Голямото разглеждане по магазините и пазаруване беше между седмия и осмия месец, за след това останаха малко неща. Към днешна дата мога да ви кажа, че това е едно от най - добрите решения, които съм взимала покрай бременността. От края на осмия месец до самото раждане почти на термин бях като слон, имах постоянни болки в кръста, краката ми се подуваха и въобще всички възможни " екстри ". Ходих само на нужните прегледи и на разходки в квартала.  Ако трябваше тогава да пазарувам, не виждам как щях да го направя или поне да го направя така, както ми е кеф - с обикаляне на повече магазини и избиране на готини неща. Не съм суеверна и не препоръчвам на никого да чака последния момент, особено за по скъпите покупки, които понякога са свързани и с поръчки и дълго чакане на доставка

# 116
  • Пловдив
В края на петия-началото на шестия месец се възползвахме от предколедните намаления и купихме количка и легълце. Ремонтирахме детската стая в края на лятото и за сега леглото е там, за да не ни пречи, но ще го преместим след раждането в спалнята.  Сега съм в седми месец и започнахме списък за покупките. Набелязала съм си някои неща онлайн, други искам първо да видя в реален магазин. Ще изчакам още малко (да премине снежната вълна) и ще се активизирам.

# 117
Вие кога изпрахте дрешките,подредихте ги цаедно с другите неща и сглобихте легълцето?

# 118
След като сглобихте леглото с какво го почиствате, някъде бях чела с малко оцет и вода без никакви препарати. Ваничката също да се мине с малко оцет , за да се почисти.

# 119
За почистването на мебелите в детската стая знам от почистваща фирма че не се чисти с препарати,можело със спирт за горене който се изпарява и не мирише,преди да си дойдем с бебета ще кажа да ми изчисти майка така а после смятам с вода легълцата само ..

Общи условия

Активация на акаунт