" Джерен Ала
Колко по-добър може да бъде този актьор ?
Аз с удоволствие изгледах Дръзки и красиви миналия четвъртък. Беше ми ужасно приятно да видя Къванч Татлъту в ролята на Джесур, в когото вече се влюбих , само гледайки анонсите. От най-добрите актьори, музиката и пейзажа може да бъде само Къванч Татлъту, на когото с цялата си любов посвещавам днешната статия. Миналия четвъртък се състоя премиерата на сериала " Дръзки и красиви" с Къванч Татлъту и Туба Буюкустун в главните роли. Сериала зае второ място в рейтинговите таблици.
Къванч Татлъту - това е революция в Турция
Явявайки се като едни от турските хора, ние винаги се стремим да се развиваме, това е наш принцип. В нашето турско общество се формираха определени стереотипи. Като пример, ние израснахме, мислейки и знаейки, че не трябва да се удивляваме на "закръглени" жени и чернички мъже. На всеки се харесват жени с красиви бедра, а мъжът трябва да бъде мачо с тъмни вежди. В Турция има много такива примери . Например Кадир Инанир и Кенан Имизаръоулу. И аз се отнасях също така към тях. Безумно красивите тъмни вежди на Кадир Инанир са известни на всеки, а увеличаващите се ноздри на Кенан, когато е ядосан в тях мога да потъна дори аз / явно се оказват привлекателни за всяка жена. Но, аз винаги съм търсила нещо друго ... Такива, като Джунейт Акън, Едиз Хун, Изет Гюнай. Аз търсех нужния ми мъж. През 2002 година на подиума се спусна ангел. Притегателно - симпатичния и просто красавец Къванч Татлъту победи в "Best Model of Turkey", а по- късно и в "Best Model of the World".
През 2005 година той започна своята кариера с такива сериали като "Сребро" и "Менекше и Халил ", но истинския вкус на славата , той позна благодарение на "Забранена любов" Това беше рискована работа. Сериал за забраненото винаги привлича , но да се снима нещо подобно в нашата страна по онова време не беше много разумно. Екранизацията по романа на Ушъклъгъл беше направена много разумно, за да бъде разбрана от публиката.Като пример - чернокожия работник Бешир от книгата беше показан на зрителите като смугъл, симпатичен мъж. Но, най- главното беше това, че родния племенник Бехлюл беше показан като мнооого далечен родственик на Аднан . Бехлюл Хазнедар ... Притежателят на женските сърца, шегаджията, невярващ в любовта, егоистичния Бехлюл ... Никой друг, освен Къванч не би могъл да се справи с тази роля. Никои сини очи не гледат с такъв дълбок поглед. Може ли да бъде цветът на устните на някой друг мъж такъв светъл, като мекото месо на сьомга ? Как той изглежда толкова мъжествено, като притежава всички изящни черти на лицето, които трябва да има само у жените ? Как младата и красива девойка, живееща в един дом с такъв мъж, може да остане вярна на своя съпруг ? Много са тези, които мислят като мен и именно заради това всички гледаха тази забранена любов в сериала. Нека да не се лъжем , нима вие никога не сте си мечтали да бъдете макар и за секунда снаха в дома на Бехлюл Хазнедар ?
Къванч Татлъту привлича жените от всяка възраст
"Езел " го гледах, без да спирам. Събирахме се да гледаме у дома с приятели. Беше интересно да гледаме интригите, играта на героите. Бях привлечена от тези персонажи, които обичаха, убиваха, лъжеха, че бяха толкова смели! Една от сериите гледахме заедно с една 60 годишна жена. Знаехме, че Къванч снима там, за нас не беше изненада. Но, защо и двете зяпнахме с отворена уста от възторг ? Защо замълчахме и просто гледахме глупаво в една точка ? После се погледнахме една друга и си казахме " Аз съм добре " Тогава бях на 27, а тя на 60. Да, Къванч Татлъту привлича всички жени, независимо на каква възраст са.
Кузей гордо стоеше дори пред самия Падишах
Това бяха най-успешните времена за Великолепния век. Борбата беше голяма. Никой не можеше да устои пред Падишаха. Всички го гледаха, дори и ние у дома. Същата вечер аз исках да гледам друг сериал, но моята майка беше голяма поклонница на ВВ. Казах и, че има такъв сериал"Кузей Гюней" Помолих я да погледаме поне повторението на предишната серия до започването на новата. Започнахме да гледаме и изведнъж забелязахме, че сме на половината от новата серия. Понякога ми беше трудно да гледам враждата между двамата братя , които се биеха не само един срещу друг, но и срещу целия свят. Героят на Къванч като, че ли получаваше удоволствие от проблемите. Татлъту там беше много слаб, но съвсем не неприятен. Той играеше смело, но чувствително момче , каквито има във всяко второ семейство. Той беше "чувствителен разбойник" като в песента на Селчук Урал. Говореше много смело, изражението на лицето му беше като на разбойник. Дори ми се струва, че този стил на говорене не го е забравил и до този момент. Струва ми се, че той много обикна Кузей. И моята майка го обикна. Даже гледаше повторението на сериала
със същото вълнение, все едно го гледа за пръв път и говореше :"Ах, Кузей, мое красиво момче, не тъгувай ...
Къванч също е човек. Не всеки негов проект е длъжен да завършва с успех
Не искам да опечалявам нашите дами, но и при Къванч има някои черни точки в кариерата. В края на краищата, той също е човек. Не всеки негов проект е длъжен да завърши с успех. За мен, "Курт Сеит и Шура" беше хубав сериал. Да го видя в исторически образ, сред снега в този зелен мундир беше превъзходно. За съжаление, всеки един проект на екрана зависи от рейтинга.
Колко по-добър може да бъде този актьор ?
Минаха две години след КСШ. Ние се затъжихме по Къванч. Измениха името на неговия герой, външния му вид. Мислех си за всичко това и изведнъж видях първите анонси на "Дръзки и красиви" Почувствах се замаяна, очите ми се разшириха, а сърцето ми започна бързо да бие. Къванч този път стана Джесур. Струва ми се, че режисьора просто е искал да покаже :" Гледайте, Къванч може да бъде и пълна противоположност на Бехлюл".Той е силен, богат, самоуверен, уважаван от всеки, добър човек на име Джесур. Човек, който се е заклел да стане лош, за да отмъсти за живота на баща си. Но, той не може да бъде лош, колкото и да му се иска това. "Нима може мъж да е толкова красив, колкото е той ?" Този въпрос зададох на самата себе си. С възрастта неговата красота стана още по-изразителна, актьорският му талант е още по-добър. Всяко едно негово действие, мимика, поглед и движение ги предава с такава лекота. Целият актьорски състав, история и пейзаж преминават на втори, ненужен план , когато гледам Джесур. Още повече, че не само аз мисля така. Всички си губят ума по Къванч, това е някаква заразна болест. Самите ние ставаме свидели на това, че Къванч Татлъту отвори нова епоха в Турция, с него започна и прогреса, а думите му завършват всяко едно действие."
Миси

Имах чувството, че гледам някакъв танц
Не ми харесва в този сериал нито Ръза, нито Четин ... Чаги що - годе, най-добре играе Арас за сега. Това са ми наблюденията.
В КС поне всички играят като за световно, всички!

Ами, какво да кажа, тази жена, не разбрах каква е, журналистка най-вероятно много хубаво го е казала, може ли да има по-красив мъж от Киво, ами не и аз мисля така и за другите и впечатления съм едно към едно 
, Снежка