Къванч Татлъту в новия сериал "Cesur ve Güzel"/ минали проекти и партньори/- 54

• 75 816
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
Ето и превода на статията  Peace

" Джерен Ала

Колко по-добър може да бъде този актьор ?
Аз с удоволствие изгледах Дръзки и красиви миналия четвъртък. Беше ми ужасно приятно да видя Къванч Татлъту в ролята на Джесур, в когото вече се влюбих , само гледайки анонсите. От най-добрите актьори, музиката и пейзажа може да бъде само Къванч Татлъту, на когото с цялата си любов посвещавам днешната статия. Миналия четвъртък се състоя премиерата на сериала " Дръзки и красиви" с Къванч Татлъту и Туба Буюкустун в главните роли. Сериала зае второ място в рейтинговите таблици.

Къванч Татлъту - това е революция в Турция
Явявайки се като едни от турските хора, ние винаги се стремим да се развиваме, това е наш принцип. В нашето турско общество се формираха определени стереотипи. Като пример, ние израснахме, мислейки и знаейки, че не трябва да се удивляваме на "закръглени" жени и чернички мъже. На всеки се харесват жени с красиви бедра, а мъжът трябва да бъде мачо с тъмни вежди. В Турция има много такива примери . Например Кадир Инанир и Кенан Имизаръоулу. И аз се отнасях също така към тях. Безумно красивите тъмни вежди на Кадир Инанир са известни на всеки, а увеличаващите се ноздри на Кенан, когато е ядосан в тях мога да потъна дори аз / явно се оказват привлекателни за всяка жена. Но, аз винаги съм търсила нещо друго ... Такива, като Джунейт Акън, Едиз Хун, Изет Гюнай. Аз търсех нужния ми мъж. През 2002 година на подиума се спусна ангел. Притегателно - симпатичния и просто красавец Къванч Татлъту победи в "Best Model of Turkey", а по- късно и в "Best Model of the World".
През 2005 година той започна своята кариера с такива сериали като "Сребро" и "Менекше и Халил ", но истинския вкус на славата , той позна благодарение на "Забранена любов" Това беше рискована работа. Сериал за забраненото винаги привлича , но да се снима нещо подобно в нашата страна по онова време не беше много разумно. Екранизацията по романа на Ушъклъгъл беше направена много разумно, за да бъде разбрана от публиката.Като пример - чернокожия работник Бешир от книгата беше показан на зрителите като смугъл, симпатичен мъж. Но, най- главното беше това, че родния племенник Бехлюл беше показан като мнооого далечен родственик на Аднан . Бехлюл Хазнедар ... Притежателят  на женските сърца, шегаджията, невярващ в любовта, егоистичния Бехлюл ... Никой друг, освен Къванч не би могъл да се справи с тази роля. Никои сини очи не гледат с такъв дълбок поглед. Може ли да бъде цветът на устните на някой друг мъж такъв светъл, като мекото месо на сьомга ? Как той изглежда толкова мъжествено, като притежава всички изящни черти на лицето, които трябва да има само у жените ? Как младата и красива девойка, живееща в един дом с такъв мъж, може да остане вярна на своя съпруг ? Много са тези, които мислят като мен и именно заради това всички гледаха тази забранена любов в сериала. Нека да не се лъжем , нима вие никога не сте си мечтали да бъдете макар и за секунда снаха в дома на Бехлюл Хазнедар ?
Къванч Татлъту привлича жените от всяка възраст
"Езел " го гледах, без да спирам. Събирахме се да гледаме у дома с приятели. Беше интересно да гледаме интригите, играта на героите. Бях привлечена от тези персонажи, които обичаха, убиваха, лъжеха, че бяха толкова смели! Една от сериите гледахме заедно с една 60 годишна жена. Знаехме, че Къванч снима там, за нас не беше изненада. Но, защо и двете зяпнахме с отворена уста от възторг ? Защо замълчахме и просто гледахме глупаво в една точка ? После се погледнахме една друга и си казахме " Аз съм добре " Тогава бях на 27, а тя на 60. Да, Къванч Татлъту привлича всички жени, независимо на каква възраст са.

Кузей гордо стоеше дори пред самия Падишах
Това бяха най-успешните времена за Великолепния век. Борбата беше голяма. Никой не можеше да устои пред Падишаха. Всички го гледаха, дори и ние у дома. Същата вечер аз исках да гледам друг сериал, но моята майка беше голяма поклонница на ВВ. Казах и, че има такъв сериал"Кузей Гюней" Помолих я да погледаме поне повторението на предишната серия до започването на новата. Започнахме да гледаме и изведнъж забелязахме, че сме на половината от новата серия. Понякога ми беше трудно да гледам враждата между двамата братя , които се биеха не само един срещу друг, но и срещу целия свят. Героят на Къванч като, че ли получаваше удоволствие от проблемите. Татлъту там беше много слаб, но съвсем не неприятен. Той играеше смело, но чувствително момче , каквито има във всяко второ семейство. Той беше "чувствителен разбойник" като в песента на Селчук Урал. Говореше много смело, изражението на лицето му беше като на разбойник. Дори ми се струва, че този стил на говорене не го е забравил и до този момент. Струва ми се, че той много обикна Кузей. И моята майка го обикна. Даже гледаше повторението на сериала
със същото вълнение, все едно го гледа за пръв път и говореше :"Ах, Кузей, мое красиво момче, не тъгувай ...

Къванч също е човек. Не всеки негов проект е длъжен да завършва с успех
Не искам да опечалявам нашите дами, но и при Къванч има някои черни точки в кариерата. В края на краищата, той също е човек. Не всеки негов проект е длъжен да завърши с успех. За мен, "Курт Сеит и Шура" беше хубав сериал. Да го видя в исторически образ, сред снега в този зелен мундир беше превъзходно. За съжаление, всеки един проект на екрана зависи от рейтинга.

Минаха две години след КСШ. Ние се затъжихме по Къванч. Измениха името на неговия герой, външния му вид. Мислех си за всичко това и изведнъж видях първите анонси на "Дръзки и красиви" Почувствах се замаяна, очите ми се разшириха, а сърцето ми започна бързо да бие. Къванч този път стана Джесур. Струва ми се, че режисьора просто е искал да покаже :" Гледайте, Къванч може да бъде и пълна противоположност на Бехлюл".Той е силен, богат, самоуверен, уважаван от всеки, добър човек на име Джесур. Човек, който се е заклел да стане лош, за да отмъсти за живота на баща си. Но, той не може да бъде лош, колкото и да му се иска това. "Нима може мъж да е толкова красив, колкото е той ?" Този въпрос зададох на самата себе си. С възрастта неговата красота стана още по-изразителна, актьорският му талант е още по-добър. Всяко едно негово действие, мимика, поглед и движение ги предава с такава лекота. Целият актьорски състав, история и пейзаж преминават на втори, ненужен план , когато гледам Джесур. Още повече, че не само аз мисля така. Всички си губят ума по Къванч, това е някаква заразна болест. Самите ние ставаме свидели на това, че Къванч Татлъту отвори нова епоха в Турция, с него започна и прогреса, а думите му завършват всяко едно действие."

Миси  Heart Eyes Hug
Скрит текст:
Последните серии на Вътре и КС не съм ги гледала още, но и аз съм на твоето мнение, специално за последните серии. Вече започва наистина да ми е смешно, толкова са ми преекспонирани някои неща, че се чудя до кога ще си губя времето с него ... На мен пък най-смешно ми стана, когато двата братя се биха, после извадиха пищаците и всеки опря неговия в главата на другия ... смяла съм се с глас  hahaha Имах чувството, че гледам някакъв танц  Joy Joy Joy Не ми харесва в този сериал нито Ръза, нито Четин ... Чаги що - годе, най-добре играе Арас за сега. Това са ми наблюденията.  Peace В КС поне всички играят като за световно, всички!

Последна редакция: сб, 19 ное 2016, 21:09 от queen_fenka

# 586
Фенче Heart Eyes благодаря bouquet  bouquet, утре ще го чета с кафето Wink
Диде bouquet
Дива Hug

в Романтичното село става все по-интересно Mr. Green

от мен лека Hug

# 587
Айре  Heart Eyes  Joy Joy Joy добре!  Peace Само да кажа, че напълно споделям мнението на тази дама  Peace
благодаря на всички за всичко! Не мога вече да ви изреждам, да не объркам нещо, но всички ви  Hug Hug Hug Hug
Дива  Hug теб не мога да те сбъркам! Имаш лайк от мен  Peace
Цитат
Кыванч Татлытуг: раскрывает душу зрителя

Он снял с себя военную форму сериала "Курт Сеит и Шура", но не выбросил из себя душу военного. Его возвращение было на камуфляжном джипе, в военной куртке. Стилем сериала "Смельчак и красавица" занимается Башак Дизер. Мы все ещё не забыли куртку из сериала "Кузей Гюней", но я уверен, что только курткой Джесура не ограничится и мы будем следить за более современным гардеробом. Печаль Кузея и жестокость Секиза сделали из Джесура вьетнамского ветерана из американских фильмов. Если он присоединится к шоу "Survivor" ("Последний герой"), то он однозначно получит первенство. Ни с кем не ругаясь, он построит свой дом, в таком смысле. В том, как он самоуверенно ведёт себя с Сюхан, есть, конечно же, следы от Бехлюля. Его история мести начинается немного в розовых оттенках. Это идёт на пользу экрану, раскрывает душу зрителя. Его дерзкое поведение со всеми, его пробуждения голым, и сцены в душе, как бонус. Мы скучали.

Цитат
Войны Звезд Экрана 2016
Кыванч Татлытуг
С тех пор как "Гюмюш" и "Запретная любовь" закончились, я ждал довольно долго подобного. "Кузей Гуней" и "Курт Сеит и Шура" были хороши, хотя последний и не оценили в рейтингах, что правда, никоим образом не повлияло на то, что Татлытуг уже свершившаяся мировая звезда и его имя это определенный знак качества. Стоит признать, его игру любим мы все! Не играй он так хорошо, он бы не получил столько внимания. Последние две серии наглядно демонстрируют, что рейтинг ползет вверх, хотя мы и знаем, что у Татлытуга невероятная верная женская аудитория, это все равно показатель.
Гламур и интриги пера, автора "Запретной Любви" Здже Йоренч вступают в силу, я доволен ее работой, а "недоступным Храбрым принцем на белом коне" довольна вся женская половина аудитории, чему в свидетели их стук сердец.
Туба Бюйюкюстюн
Ее проекты являются бесспорным лидером мировых продаж в последние годы. Очень вкусный результат и на внутреннем рынке, если и не "20 минут" то "Черные деньги и любовь" оценили по достоинству, ну а заграницей хорошие продажи показали оба проекта. Отличная пластика игры улучшает подачу материала. Сюхан в исполнении Бюйюкюстюн теперь мой любимый персонаж, это уже очевидно. Улучшение игры я приписываю сотрудничеству с Озпетеком. По сравнению с другими работами, в новой роли, язык тела более расслабленный, что ярче показывает оттенки характера, делает его правдоподобным.
Конечно же в четверг вечером на канале Стар вы сможете насладится дуэтом Тубы и Кыванча Татлытуга, безупречность гармонии которого, так же нужно отметить...
Внимание, перевод не профессиональный, возможны огрехи.

https://vk.com/kivanctuba?w=wall-123508620_8366

Последна редакция: сб, 19 ное 2016, 21:38 от queen_fenka

# 588

Фенче Heart Eyes много , ама много ти благодаря за превода.Огромно удоволствие беше за мен да го
чета бавно и да осмислям  , че всичко което е казано за Киво е абсолютна истина!

" Къванч Татлъту отвори нова епоха в Турция, с него започна и прогреса,

И мокри са хубави!

# 589
Себи  Heart Eyes smile3521 smile3521 Всичко си е самата истина, да, всяка дума!
А на мен най-много ми хареса това, че на подиума през 2002 се спуснал Ангел  Laughing Никога не ми е хрумвало да го оприличавам баш на ангел .... Ама наистина си е такъв в лицето на 19 годишна възраст, а и по-късно като Мехмет Heart Eyes ... както не гледах никакви сериали, еле па турски, само заради това негово лице прогледах, че и не спирам  hahaha Но, ако беше само красив, сигурно отдавна щях да съм го забравила вече  newsm78

Лека от мен!  Hug Hug Hug

Добро утро!  Hug Hug Hug

Тази ми се струва, че ще пили нечии нерви  Laughing На нас ли, на Сю ли, не знам  Joy Joy Joy

Последна редакция: нд, 20 ное 2016, 08:48 от queen_fenka

# 590
Добро утро! Hug Hug Hug

Скрит текст:

ФенчеHug благодаря.  bouquet Не е само красота, има и талант, който развива все повече  и повече.  Peace

Приятен ден! bouquet

# 591
Добрутроо Hug

Фенче Heart Eyes, прочетох статията-Прекрасна newsm10

и аз съм съгласна с всичко написано!!

даже ще повторя последния абзац!!

Минаха две години след КСШ. Ние се затъжихме по Къванч. Измениха името на неговия герой, външния му вид. Мислех си за всичко това и изведнъж видях първите анонси на "Дръзки и красиви" Почувствах се замаяна, очите ми се разшириха, а сърцето ми започна бързо да бие. Къванч този път стана Джесур. Струва ми се, че режисьора просто е искал да покаже :" Гледайте, Къванч може да бъде и пълна противоположност на Бехлюл".Той е силен, богат, самоуверен, уважаван от всеки, добър човек на име Джесур. Човек, който се е заклел да стане лош, за да отмъсти за живота на баща си. Но, той не може да бъде лош, колкото и да му се иска това. "Нима може мъж да е толкова красив, колкото е той ?" Този въпрос зададох на самата себе си. С възрастта неговата красота стана още по-изразителна, актьорският му талант е още по-добър. Всяко едно негово действие, мимика, поглед и движение ги предава с такава лекота. Целият актьорски състав, история и пейзаж преминават на втори, ненужен план , когато гледам Джесур. Още повече, че не само аз мисля така. Всички си губят ума по Къванч, това е някаква заразна болест. Самите ние ставаме свидели на това, че Къванч Татлъту отвори нова епоха в Турция, с него започна и прогреса, а думите му завършват всяко едно действие."

Снеже Hug
Себи Hug, радвам се за мнението ти bouquet

Последна редакция: нд, 20 ное 2016, 10:11 от Airra

# 592
Привет Hug
Скрит текст:

Фенче Heart Eyes Hug, мерси за превода newsm51 Ами, какво да кажа, тази жена, не разбрах каква е, журналистка най-вероятно много хубаво го е казала, може ли да има по-красив мъж от Киво, ами не и аз мисля така и за другите и впечатления съм едно към едно Simple Smile
Скрит текст:
Наистина забравих когато Сарп и Мерт се биха, толкова беше театрален боя, че верно приличаше на танц Laughing Мен Давут ми е ок, но Джелял много ме дразни като започне да вика и да се ядосва, толкова се напъва, че става неестествено Simple Smile Но Рижака е много добро попълнение, има един смешен диалог между него и Мъника Laughing Добре да ти кажа, че хумора им е свеж, че само заради един Чачо не ми се гледа, като си имам вече Джес Wink Simple Smile Започвам КС....

Точно на тази снимка на Киво и Туба на масата, Туба ми харесва.

Светле
Скрит текст:
И аз не харесвам Мелек, нито на външност, нито като игра. Мерт в последната серия ми хареса иначе не съм му фен. Чачо в началото се раздаваше повече, сега ми се струва, че се пусна по инерция...Джелял е ужасен човек, хладнокръвен убиец, опитват се да покажат човешки черти в образа му, но ще се радвам когато го очистят. Как плакаха за него Мерт и Мелек когато разбраха, че е мъртъв, очаквам да видя как ще приемат това, когато разберат какво всъщност им е сторил....Засега ще гледам още, да видим до кога....

Забравих да пиша вчера, че тази адвокатката Бану не ми харесва...Има нещо в устата й което не  е ок, когато говори.

Айра Heart Eyes Hug wavey, Снежка Hug wavey

Хубав ден Hug

# 593
Миси Heart Eyes Hug
имаш 4 поста в рамките на 24 часа, ами направо си е постижение newsm18

вчера Ранини пуснаха една статия
Войната на звездите на екрана-2016

http://www.ranini.tv/ozel/20781/1/ekranda-yildiz-savaslari-2016

превода за Киво
Цитат
Кыванч Татлытуг
С тех пор как "Гюмюш" и "Запретная любовь" закончились, я ждал довольно долго подобного. "Кузей Гуней" и "Курт Сеит и Шура" были хороши, хотя последний и не оценили в рейтингах, что правда, никоим образом не повлияло на то, что Татлытуг уже свершившаяся мировая звезда и его имя это определенный знак качества. Стоит признать, его игру любим мы все! Не играй он так хорошо, он бы не получил столько внимания. Последние две серии наглядно демонстрируют, что рейтинг ползет вверх, хотя мы и знаем, что у Татлытуга невероятная, верная женская аудитория, это все равно показатель.
Гламур и интриги пера, автора "Запретной Любви" Здже Йоренч вступают в силу, я доволен ее работой, а "недоступным Храбрым принцем на белом коне" довольна вся женская половина аудитории, чему в свидетели их стук сердец.

https://vk.com/kivanctuba?w=wall-123508620_8366

не мисля, че има някаква война м/у нашата двойка и Халит и Берг Peace

# 594
Миси Heart Eyes Hug

Мило Heart Eyes Hug, явно много ми се е събрало да се изкажа Joy Joy Joy Joy

# 595
Миси Heart Eyes Hug

Мило Heart Eyes Hug, явно много ми се е събрало да се изкажа Joy Joy Joy Joy
ами събира ти се цяло лято Laughing Laughing
давам ти задачка Wink-снощи Киво, Чачко и Касабалъ са били май в заведението на Башак,
да проучиш Joy Joy

като ви чета какво пишете за Ичердето-добре, че го спрях Peace

Последна редакция: нд, 20 ное 2016, 10:56 от Airra

# 596
не мисля, че има някаква война м/у нашата двойка и Халит и Берг Peace

Е, въпреки всичко екипите на двата сериала "воюват" за вниманието на зрителите, няма как.  Wink Ама нормално е - на никой от четиримата няма да му е приятно, ако сериалът им е с по-нисък рейтинг. И колкото да казват колко се разбират и дрън-дрън, предполагам, че им е хубаво като видят, че техният сериал е на 1-во място. Айде, да не се правят пък на прекалени светци. Mr. Green

При превода с гугъл на увода ми направи впечатление написаното, че към "войната" ще се включат Кенан Имирзалъолу, Берен Саат, Серенай Саръкая, Енгин Акюрек, Мурат Йълдъръм и Фахрие Евджен. Серенай я спрягат с Мурат... хм, Берен значи ще е с Кенан в такъв случай!? newsm78

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 597
Снеже  Hug Айре  Heart Eyes Миси  Heart Eyes Hug Hug Hug Hug
Много ни е хубаво и талантливо момчето, да!  Heart Eyes И ние се бяхме затъжили за него ... Има и други турски актьори, които ме кефят как играят, но никой не може да ми замени патрона, това е истината  Peace

Цитат
Сегодня в прессе говорят много, говорят о "Джесуре и Гузель"
"Фаворит сезона" такие заголовки
Миси  Heart Eyes Hug
Скрит текст:
Не знам ... Ръза отново си играе както той си знае, но някак не ми въздейства така, както в Езел ...  Или след добрия Али вече не мога да видя в него този стъклен поглед на убиец  newsm78 Четин Текиндор ми е харесвал винаги как играе, а в този сериал не мога да го приема и това е. Чачи си играе добре момчето,задобрява във всяка следваща роля, но в някои моменти го представят като супермен, което ми е прекалено. С тази добричка физиономия не може да ме убеди винаги, че е зъл, виж, в сцените, когато е тъжен е един път, умее да предава тези чувства. Арас ми харесва как играе. Мелек ... харесва ми на външен вид, играе си добре момичето, но не мога някак да ги видя като двойка двамата със Сарп, не знам, нещо ми липсва  newsm78 Но, ми харесва сериала де, динамичен и те държи в напрежение. Разбира се, че си има и изцепки, както във всяко дизи, нормално. И на мен най-много ми допада като игра Рижавия, много е добър . Сега ще гледам 9 серия, да видим какво ще споделя след това, може с нещо да ми променят мнението Laughing
Много са красиви и двамата в този репортаж.

Интересно ми е, дали наистина Джес в 3 серия ще започне да осъществява плана си  newsm78 Защото е ясно, че все още за него това е план. А и думите на Бану са интересни - да не би наистина все пак той да започне да забравя за какво всъщност започна тази игра  newsm78 Рано ми се струва, нещо отново ни подвеждат  newsm78 И Сюхан не вярвам толкова бързо да се предаде на чувствата, тя е момиче с характер и то какъв  Laughing Навярно сцената под дъжда и целувката ще е нечий сън  Joy Joy Joy напоследък доста често срещан похват в турските дизита  Mr. Green
 Бану не ми харесва особено, много дълго лице има галиба  newsm78 Ама става  Peace

Айре  Heart Eyes Ранини няма предвид война между актьорите, а между сериалите - този сезон наистина всички техни звезди се завърнаха на екран, предстои да започнат и други известни и любими да снимат, та за това ... А, Снежето е обяснила  Peace Естествено, че ще се радват, ако са първи, съвсем нормална реакция, не мисля, че някой от тях се прави на светец  Mr. GreenНо, пък е хубаво, че показват уважение към колегите  Peace

Последна редакция: нд, 20 ное 2016, 11:20 от queen_fenka

# 598
Айра Heart Eyes Hug, веднага проверих в мрежата, но ако не са ги отбелязали няма как да видим, а и те едва ли са се снимали с някой newsm78 Има една снимка отзад на която приличат, но не съм 100% сигурна дали са те, жената прилича на Башак, но другите newsm78
Скрит текст:

И от онзи ден не намерих откъде бяха снимките, излизат през някакви арабски страници в туитър Peace Явно някой го е снимал, ама къде, не става ясно newsm78

И аз мисля, че има конкуренция, просто запазват добрия тон на колегиалността Wink

Фенче Heart Eyes Hug
Скрит текст:
За Чачо и аз така мисля, не го приемам в сцените с насилие...Отдава му се повече да е добричък както казваш...
Забеляза ли, че снимките са обработени, но и на мен ми харесват Peace
И аз мисля, че може да е сън целувката, ако има такава, ние от КС си знаем Wink Simple Smile

# 599
Миска  Heart Eyes Hug аз говоря не за снимките точно, а за самия репортаж, много ми бяха красиви и двамата ... ей , така я искам Сю в сериала, за да ми харесва във всеки един момент  Peace А Киво си ми е готин всякак - и рошав, и зализан и мокър  Laughing
Цитат
пресса .. Sozcu
Взлетели ввысь!
На каналах Стар тв и Канал Д, каждый четверг происходит конкуренция между сериалами "Джесур и Красавица" и "Моя Родина-ты". Признаться, мне очень хотелось такой конкуренции. Можно сказать, мы наблюдаем за битвой титанов. С одной стороны Халит Эргенч и Бергюзар Корель..С другой стороны, Киванч Татлытуг и Туба Бюйюкюстюн. Со второй серии, сериала Айяпим, взлетел ввысь в рейтинговой таблице. На прошлой неделе, я такое предсказывал. Сценарий, "Джесур и Красавица", на самом деле, смотрибельней. Туба, в роли Сюхан и Киванч, в роли Джесура с ускорением опережают. В этом сезоне, 3 сериала на Стар тв, были отмечены успешным стартом.
материал подготовлен, для https://vk.com/kivanctuba

Цитат
Пресса..Vattan / Берна Лачин.

Наиболее интересная история в сериале "Джесур и Красавица".
На экранах, новый сериал с Киванчем Татлтытут и Тубой Бюйюкюстюн, повествует об истории большой любви и большой ненависти. Киванч, в этом проекте исполняет роль самоуверенного, достаточно дерзкого, хладнокровно идущего наперекор правилам, человека. Я восхищена, этим агрессивным, разъяренным готовым к крутым поворотам, характером. . Конечно, насколько бы нам не нравился такой тип людей, принимая во внимание его высокомерие, мы себя тормозим.
Между тем, я думаю что Тамер Левент, в этом году будет самым обсуждаемым актером. Самой обсуждаемой "плохой невесткой" станет Джахиде, в исполнении Сезин Акбашоглу.
К красоте Тубы Бюйюкюстюн, никаких претензий нет. Однако, мне кажется, короткая стрижка , ее еще более выделяет. Не знаю, то ли я очень люблю короткие стрижки, но Тубе Бюйюкюстюн она очень подходит именно к этой роли. По причине того, что в каждом нашем сериале, главная героиня обязательно с длинными волосами, я в 16 лет, приняла решение отрезать, свои волосы..после чего, выглядела как иностранка, среди своих. Мне очень пришелся по душе, смелый, разрушающий стереотипы, поступок, Тубы Бюйюкюстюн. Поскольку, за все время, нам очень надоели, длинноволосые главные героини. Таким образом, Туба преуспела и в красоте и в смелости.
материал подготовлен: https://vk.com/kivanctuba

Общи условия

Активация на акаунт