Къванч Татлъту в новия сериал "Cesur ve Güzel"/ минали проекти и партньори/- 54

• 75 814
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
Ето го и 3 фрагман!!!

Ухааа ... тази серия обещава да е повече от интересна  Peace
и с превод от Лили  Heart Eyes Hug newsm51
https://www.videoclip.bg/watch/636776_drzki-i-krasivi-cesur-ve-g … d-3-treilr-bg-sub

и аз благодаря bouquet bouquet
интересно става Peace
значи историята, която разказва Тахсин на масата не била вярна newsm78

Фенче Heart Eyes, ти какво се чудеше в предния ти пост newsm78

иии къде изчезнаха всички момичета newsm78 Confused Crossing Arms

седмичен рейтинг,
все така да сме в дестятката Praynig

от Башак
https://www.instagram.com/p/BNB7r1eBfRs/?taken-by=basakdizer

Последна редакция: пн, 21 ное 2016, 19:01 от Airra

# 616
Айре  Heart Eyes ами не е вярна естествено, не разбра ли от думите на Джесур, че Тахсин разказва историята на неговото семейство ? Нали едва издържа да не го хване за гушата и заради това излезе навън ...

Хубаво йенге  Heart Eyes
Много интересно става, дай боже, да сме и по-напред тази седмица  Praynig Сега ми е любопитно, дали и Сюхан не играе някаква игричка с Джес  newsm78 И да се надлъгват взаимно, докато не осъзнаят, че са лудо влюбени  Joy Joy Joy Защото съдейки по неговия поглед той все още изобщо не е влюбен, а озлобен, но за нея вече взех да се чудя  hahaha
Страхотен Еркан ... ама аз очаквах да е лош, а той си е един мухльо и добряк, който много обича жена си ooooh! Поне за сега ...

Мислех, че майката на Джес е в чужбина, ама май не е  newsm78 И както предполагах, явно е в някакво лечебно заведение ...

Последна редакция: пн, 21 ное 2016, 19:48 от queen_fenka

# 617
аааа тия семейните истории и тайни не мога да ги вдена Crossing Arms
Тахсин за какво разправяше, че тези картини са копия на оригиналите, нарисувани от бащата на Джес и той е продал оригиналите??
майката й личеше , че нещо май не е добре психически newsm78
като заприказва така на френски Laughing ама явно си е в Турция Peace
за това кога ще се случи любовта, може само да гадаем Crazy

Ерканчу няма грешка, много е добър!!

лека от мен Hug

# 618
Айре  Heart Eyes сега ще ти обясня - всичко, което е направил Тахсин е мислел да го направи баща му на Джес ... той е споделил с него в казармата как смята да плати дълговете, да си задели капитал и да купи земята, на която сега се намира Корлудаа - това е било едно бунище преди, Хасан е мислел да построи някакъв мост, който после Тахсин е направил и така е свързал това място явно с Истанбул  newsm78 Поне с такова впечатление останах, че е много близо до Истанбул  Peace Всичко ще се разбере, търпение  Laughing
Дали ще го хване  newsm78

Лека вечер!  Hug

Ринка  Hug обеща и изпълни обещанието си, евалла!  newsm51 Репортажа с Киво  Heart Eyes
https://www.videoclip.bg/watch/636879_drzki-i-krasivi-cesur-ve-g … nch-tatltu-bg-sub

Последна редакция: пн, 21 ное 2016, 21:24 от queen_fenka

# 619
  • Бургас
Айре  Heart Eyes сега ще ти обясня - всичко, което е направил Тахсин е мислел да го направи баща му на Джес ... той е споделил с него в казармата как смята да плати дълговете, да си задели капитал и да купи земята, на която сега се намира Корлудаа - това е било едно бунище преди, Хасан е мислел да построи някакъв мост, който после Тахсин е направил и така е свързал това място явно с Истанбул  newsm78 Поне с такова впечатление останах, че е много близо до Истанбул  Peace Всичко ще се разбере, търпение  Laughing
Дали ще го хване  newsm78

Лека вечер!  Hug

Ринка  Hug обеща и изпълни обещанието си, евалла!  newsm51 Репортажа с Киво  Heart Eyes
https://www.videoclip.bg/watch/636879_drzki-i-krasivi-cesur-ve-g … nch-tatltu-bg-sub

Браво за репортажа! Благодаря за певода! Прекрасен Кево! Прекрасен! Страхотен тембър, сериозен и много откровен! Ох!!! Тешекюююююр!

# 620
Благодаря за фрага, превода му и за репортажа. bouquet Хубав фрагман, още по-интересно става. Wink Hug Не очаквам да го хване, рано е, Джесур ще се измъкне.  Wink Къванч много добре предава емоциите си, само как се промени физиономията му за секунди, затова се разбира всичко, което иска да ни каже и без думи.  Peace На Туба това й куца, затова, поне за мен, е трудно да разбера чувствата й, особено без реплики. Peace

# 621
   Брей, Джесур крадец ли го дава!?!?  На собствената си картина!   Laughing Дано да е добре сценарийно мотивирано. Но Еджето доста си почина, доста си походи по света и у тях си, събра емоции, може и да направи нещо, което  до края да остане на ниво.

До четвъртък дали ще има още една подсказка?

Много ми хареса Башак в любимия ми бял цвят!

# 622
и аз да благодаря и тук bouquet bouquet
Тони Hug, страхотен ни е любимеца Heart Eyes Heart Eyes, ама ти пиши по честичко Wink
Снеже Hug Peace
Орси Hug
ще има подсказка за цялата серия, някъде утре или вдругиден Peace

newsm10 smile3503

първа аз го казах Mr. Green

# 623
Тони  Hug Снежи  Hug newsm10 smile3521 smile3521 Страхотно ни е момчето, да!  Heart Eyes И нищо да не разбираш какво говори в сериала, никога не можеш да сбъркаш какво чувства  Peace

Joy Joy Joy Joy
Цитат
Следователь Сюханова!

Орси  Hug и аз се надявам на същото, за сега е супер Еджуля  Laughing
Айре  Heart Eyes вярно е, ти първа го каза! Peace  Скорпи такъв!  Laughing
Снежи  Hug забравих да ти зафаля гащите, суперски са!  bouquet

Последна редакция: пн, 21 ное 2016, 22:40 от queen_fenka

# 624
Снежи  Hug забравих да ти зафаля гащите, суперски са!  bouquet

Wink Hug bouquet

АйрреHug аз не си спомням! Whistling Rolling Eyes Mr. Green

# 625
Снежи  Hug забравих да ти зафаля гащите, суперски са!  bouquet

Wink Hug bouquet

Айрре,  Hug аз не си спомням! Whistling Rolling Eyes Mr. Green

утре ще ти потърся цитат Wink Mr. Green

ама Фену Heart Eyes всичко помни hahaha

ммм и аз сега ти видях гащурите!!! Heart Eyes Heart Eyes

# 626
Помня, я  hahaha
Лека, дружки!  Heart Eyes Hug

# 627

Погледах още веднъж интервюто на Къванч с превода. Много гладка и хубава мисъл има в изказа му. Облечена в приятния му глас.

Фен, една от снимките при която се сещам за Секиз е от 1,47 минута до 1,45 във видеото. Маниера с устните. Другата е от снимките с пригладената назад коса. Но не ми се връща назад да я търся. Днес едва ви изчетох, изгледах и серията. Разбира се, че ще има моменти на подобие - все пак е един и същи човек в двете роли. Колкото и различен да е. Джесур е много мъжествен. Както писах вече - момчето си отиде.  Коментарите, които чета на руски, къде с превод, къде не, са много точни.  

# 628

Орси  Hug може и да си права ... и двата образа са на мъжкари  Peace А и брадата  Laughing
Момчето си отиде още след Кузей ... сега е супер секси мъж в разцвета на силите си  Heart Eyes Но, ако се обръсне и подстриже, може отново да ни изненада с младежкия си вид и закачлива усмивка Laughing
За хубав сън  bouquet
https://vk.com/kivancoyku?z=video226662172_456239297%2F5010eaca7 … pl_wall_-62215399

Последна редакция: пн, 21 ное 2016, 22:50 от queen_fenka

# 629

Ето тази:

Дали до брадата или излъчването, не знам.

В КСШ не се сетих да пиша, че момчето си отива. Не ми е идвало от вътре. Нищо, че го даваше пак зрял мъж тогава.  Но тук вече е категорично.

Всъщност мене и не ме завладя особено КСШ. Въпреки страхотната игра.

И от мен лека.

Общи условия

Активация на акаунт