Къванч Татлъту в новия сериал "Cesur ve Güzel"/ минали проекти и партньори/- 54

• 75 315
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
  • Бургас
и аз да благодаря и тук bouquet bouquet
Тони Hug, страхотен ни е любимеца Heart Eyes Heart Eyes, ама ти пиши по честичко Wink
Снеже Hug Peace
Орси Hug
ще има подсказка за цялата серия, някъде утре или вдругиден Peace

newsm10 smile3503

първа аз го казах Mr. Green

Hug Миличка, чета ви редовно, но пиша само когато имам какво да кажа! Grinning

# 631

Изгледах спокойно серията  и ми допаднаха и играта и динамиката на действието.

Когато Джес споделяше за  наглостта и престъплението  на Тахсин /-той разказваше  историята на живота , който открадна от нас/момента с искрено насълзените очи беше придружено с такова потрепване на устните , че ми се струва -единствен Киво може да го изиграе по този начин.

Стайлингът  на Джес  е супер!Подчертава и очите и тялото му.

Не можах да разбера какво свързва  майката на Бюлент  с Тахсин К newsm78

И всички помощнички в къщата ли карат FORD newsm78

Лека нощ Hug

# 632
Здравейте  bouquet bouquet

Мерси за хубавите нещица!

# 633

Добро утро и приятен ден Hug Hug Hug

# 634
Добро утрооо!  Hug Hug Hug

Тони  Hug ами с нетърпение чакаме да споделиш тогава  Peace Кога, ако не сега, когато си гледаме заедно сериала  Laughing
 Анджи  Hug страхотни гифчета, благодаря!  bouquet
Себи  Hug за споделеното  thumbsup  bouquet
Не случайно това момче ме държи с магията си толкова години ... не само му потрепваха устните, чак се задави от мъка, когато разказваше ... невероятен ... Кара те да му вярваш безпрекословно Heart Eyes
Майката на Бюлент е била изоставена от Тахсин на сватбата им, за това уж го мрази толкова. Но Джес разбра, че тя все още го обича, за това и каза, че ако Тахсин беше загинал при пожара, щеше да бъде разстроена най-много от всички. Михрибан е интересен образ, явно ще продължава да трови живота на бея , изоставените жени са най-опасни  Laughing Някой беше писал, че тя искала сродяване с Тахсин, за да си отмъсти. Не, тя каза, че не желае да се сродява със семейството на Тахсин, въпреки, че обича Сюхан. Интересно, а Бюлент от кого ли е, нищо все още не са дали за това кой е баща му ... Тепърва ще се разплита историята, нямам търпение. А иначе и на мен ми направи впечатление какъв джип кара Ширин  hahaha

Хареса ми тази песен, направили са подругите и хубав клип към нея  Peace
https://vk.com/kivancoyku?z=video226662172_456239296%2Ffd7e77030 … pl_wall_-62215399

# 635
Добрутроо Hug Hug
Себи bouquetза Киво Peace
е някои хора не разчитат мимиките му ooooh! а той е толкова изразителен и убедителен, без никакви преигравания, за разлика от някои бивши партньори на Туба Mr. Green

на мен и стайлинга на Туба ми допада, интересно я обличат с маркови дрехи, които подчертават фигурата й. И колежката на Башак не я облича, за сведение Peace
Башак в този сериал облича само Киво Mr. Green
Анджи bouquet
Фенче Heart Eyes тази песен е от Ашка нали?

хм не мисля, че Михрибан обича още плюещата кобра Laughing (така го е нарекла Селфи в другата тема Wink) само още я държи това, което й е причинил и си чака отмъщението. нали каза , че иска да го види с белезници. А Михрибан и на мен ми е много интересн образ и актрисата е много добра.

нещо интерерсно Grinning
Миси Heart Eyes следващия път, като отидеш в Станбула, със сигурност ще се снимаш с Киво Peace Wink

от музея на мадам Тюсо, който ще се открива в края на ноември

Последна редакция: вт, 22 ное 2016, 10:28 от Airra

# 636
Привет Hug Hug Hug Hug Hug

Мерси за преводите, снимките, гифчетата, коментарите ви bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet

Айра Heart Eyes Hug, и аз знам за музея, само да го откриват вече и съм там Laughing Ама не искам с восъчния Киво снимка само,  искам и с истинския, ще трябва да ходя в заведението им, ама как ще го накарам да се снимаме не знам newsm78 Simple Smile
Наистина ли ти харесва стайлинга на Туба newsm78

Фенче Heart Eyes Hug
Скрит текст:
Гледах Севдата....Не ми хареса тази серия, но Кемал обича Нихан като луд Heart Eyes Ето на това казвам аз безкрайна любов и нали се чудех как е възможно да обича една жена въпреки всичко, което му е причинила, ами това е Кемал....Навремето и на Езел се чудех за Ейшан....Обаче ми прави впечатление, че има тенденция в турските дизита с късане връзките с традициите, още в КГ ми направи впечатление, а и сега....Героите престъпват бащина, майчина воля и следват сърцето си, сега дали винаги са прави е отделен въпрос, но всеки си носи последиците...Не съм учудена и кой е обесил Озан, дано да е бил мъртъв вече преди това.....Но крайно време е всеки да си получи заслуженото....Пиши като го гледаш.....

Красотата ми той Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Хубав ден на всички Hug Hug Hug Hug Hug

# 637
Миси Heart Eyes, не всички тоалети ми харесват, ама като за турски сериал, не е зле Peace Wink
дънковата рокличка беше демоде Whistling
чорапките няма да ги коментирам Laughing Laughing
това ми харесва Peace

бордото също й отиваше Peace

това също й отива

блузата е хубава

якенцето ме кефи

да ти кажа, на мен повече ми се ходи тук Wink Crazy

https://www.instagram.com/roomandrumours/

от колкото да се снимам с восъчния Киво Peace

# 638
Айра Heart Eyes Hug, права си тя сега модата е малко ретро Simple Smile Но пък не са длъжни да я следват Simple Smile Тези широки 7/8 панталони с боти правят краката по-къси, трябва да имаш перфектна фигура да се обличаш така или да не ти пука Simple Smile Peace Познавам много такива хора Wink Ама тя и за това стилистката е виновна Peace Wink С дънки и кожени якета щеше да е по-добре, но кой ме пита мен....

Точно това имах предвид заведението им, но нали се сещаш, че дори и да го видя там няма как да искам да се снимам с него Wink Човека ще е отишъл с приятели да хапне и пийне, аз може ли да се снимаме, той не и трябва да се самоубия #2gunfire Помниш ли онзи от Синовете, който не пожела да се снимаме, още го помня Mr. Green

За тези клипчета ти казвах, които ги няма в профила на Башак, явно някой е направил снимка, когато го е пуснала

И един разсъблечен Киво за привличане на женска аудитория Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Wink

# 639
Айричка  Heart Eyes Hug Миси  Heart Eyes Hug гюнайдъъън! Макар, че вече станало обяд  Laughing
Айре  Heart Eyes ама много му е сполучлива восъчната фигура на Киво, браво!  Peace Само ми се щеше да е усмихнат  Laughing

Че при нас идваха някакви от Санкт Петербург ли бяха,не помня, но статуята на Фреди беше такава подигравка, че направо побеснях  #Cussing out Бяха го направили висок, колкото мен, с един голям задник, кестенява рехава косичка, а бе ужас направо  ooooh! ooooh! ooooh! Ядосах се и се снимах с Хитлер  Laughing той поне приличаше на себе си  Joy Joy Joy Joy
А Миси  Heart Eyes най-добре в заведението да отидеш, ако е там, няма да ти откаже снимка, сигурна съм  Peace Музея по-лесно ще го откриеш  Laughing ама да хванеш Киво в заведението май ще е по-трудна работа  newsm78 Човека работи, та се къса. Може би след края на сезона  Peace Аз лично, бих си го снимала само него, няма защо да развалям снимката, изобщо не съм фотогенична, за разлика от него  Laughing
Скрит текст:
Още не съм изгледала Севдата, нямам време ... с толкова сериали съм се забатачила, не зная кое по-напред. Вчера изгледах 9 серия на Вътре ... ами има някои неща, които са ми смешни, какво да направя  Laughing Особено с тази кола на Сарп - и никой не я забелязва в махалата,той си се разхожда най-спокойно, когато хората на Джелял го търсят, там, където се срещат в тези подземия се чува всяка крачка, как Сарп не чу, че Мерт го следва  newsm78 И други нещица, ама е нормално, във всеки сериал го има, неизбежно е. Иначе е интересен, ще го гледам май, от любопитство естествено, не за друго  Laughing
И мен не ме дразнят тоалетите на Сю ... някои и отиват много, други не толкова, тя няма идеална фигура, но за майка с две деца си е супер. Нищо не ме дразни за сега в сериала, всичко си е ОК  Peace

Последна редакция: вт, 22 ное 2016, 11:49 от queen_fenka

# 640
Здравейте

# 641
Айра Heart Eyes Hug, права си тя сега модата е малко ретро Simple Smile Но пък не са длъжни да я следват Simple Smile Тези широки 7/8 панталони с боти правят краката по-къси, трябва да имаш перфектна фигура да се обличаш така или да не ти пука Simple Smile Peace Познавам много такива хора Wink Ама тя и за това стилистката е виновна Peace Wink С дънки и кожени якета щеше да е по-добре, но кой ме пита мен....

Точно това имах предвид заведението им, но нали се сещаш, че дори и да го видя там няма как да искам да се снимам с него Wink Човека ще е отишъл с приятели да хапне и пийне, аз може ли да се снимаме, той не и трябва да се самоубия #2gunfire Помниш ли онзи от Синовете, който не пожела да се снимаме, още го помня Mr. Green

И един разсъблечен Киво за привличане на женска аудитория Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Wink

ох бееее, за самоубийство си е работата hahaha, а и ти имаш горчив опит Wink
ти само да имаш късмет да го свариш в заведението може да снимаш само него, както вика Фену Heart Eyes Wink
за дънките си права, ама това са подробности Peace

ами събличат го, ние какво да направим?? Whistling
кефим се на гледката естествено Crazy

а тук е изразил толкова хубаво емоцията-на хубавата изненада да види Сю почти гола Crazy Crazy
и тези пламъчета в очите са си толкова негови!!!! Heart Eyes

пак ме връща малко към Бехлюл Wink

Скрит текст:

Фенчее Heart Eyes, с Хитлер се снимала hahaha hahaha
и на мен ми се иска да бяха го направили усмихнат!!

Терзи bouquet
оо почват да ни пускат снимки Peace

# 642
   Браво бе, момичета, умора нямате!

Я да ви попитам, някоя знае ли къде е този ресторант, на коя улица. Много ми харесва. Много е шик, наистина. Гледам на снимката, че няма нито една с кърпа на главата там!  Laughing Един свеж оазис е този ресторант. Че и с тази зеленина.

Фенче, не бях чувала за фигурата на Фреди никакъв коментар. Не се сещам дали и снимка съм видяла. Но жалко, ако се е получило несполучливо. Той е голяма фигура в шоу елита, изразителен персонаж, фигура, вид, че би трябвало да могат да го пресъздадат. И Къванч не ми се нрави много как са го докарали. Виждала съм други фигури много сполучливо направени.

Много се коментира стайлинга на Туба. Мен не ме дразни. Е, писах за деколтето, че ме позачуди малко за семейна вечеря у дома, но не се увличам. Туба може да няма перфектната фигура, и то не защото е родила близначките, но на мен тя много ми допада. Тези дни си се сетих, че повече ми прилича на хубава италианка, отколкото на туркиня. Те имат сочна, земна хубост.  

Ще излизам след малко. До понеделник ще имам гости у дома и не знам, дали ще ви се вясвам много. Както се получи. Имате моите хубави чувства и пожелания за мир и любов!  Hug Hug Hug

Доколкото видях в съседна тема, стават точно две години от номинацията на Туба за наградата Емми:

Последна редакция: вт, 22 ное 2016, 12:52 от ORS/KRISI

# 643
хади на новите снимки Grinning

много изразителен!!

снахата е още хамиле Laughing Laughing

Орси, приятни и леки гости Hug
за ресторанта-може би г-ца Миси Heart Eyes ще отговори Wink
на мен изражението на Киво-като восъчна фигура не ми харесва Peace

Последна редакция: вт, 22 ное 2016, 14:16 от Airra

# 644
Привет на всички дръзки и красиви  Hug

успях да изгледам най-после втора серия, този път направо с българския превод,
хиляди благодарности на момичетата, които превеждат, за удоволствието и подаръка,
който ни правят всяка седмица да си гледаме любимците на бг.  bouquet  bouquet  bouquet

Лично на мен тази серия ми се стори малко по-мудна и скучничка, едва последните 15-20 минути
нещата се пораздвижиха и стана доста по-динамично, а финалът беше много интригуващ.
Виждам, че рейтингът се покачва, пожелавам им следващата седмица вече да са в челната петица.
Според мен успехът на сериала ще зависи основно от сценария, иначе Къванч и Туба се справят чудесно засега,
останалите от каста също са на ниво.
На Киво (в случая съм пристрастна, няма как), ролята му пасва идеално, играе с такава лекота и е
страхотно удоволствие да го гледаш. Относно визията му и на мен ми се иска да не е с толкова
голяма брада, въпреки че изглежда доста по-зрял и мъжествен, но признавам си, на мен любимата ми
визия и роля на Къванч е от любимия ми сериал (Кузей и Гюней). 

Туба е много сладка, като се прави на недостъпна и дистанцирана, а е все по-увлечена от Джесур,
ама не иска да си го признае милата ... Въобще в тази двойка има страхотен потенциал, дано
Еджето да не оплеска нещата, надявам се че ни очакват много интересни и вълнуващи моменти.

Приятен ден от мен на всички

Общи условия

Активация на акаунт