Тони
, страхотен ни е любимеца
, ама ти пиши по честичко 
Снеже

Орси

ще има подсказка за цялата серия, някъде утре или вдругиден

първа аз го казах
Миличка, чета ви редовно, но пиша само когато имам какво да кажа!

, страхотен ни е любимеца
, ама ти пиши по честичко 

Миличка, чета ви редовно, но пиша само когато имам какво да кажа!

ами с нетърпение чакаме да споделиш тогава
Кога, ако не сега, когато си гледаме заедно сериала
страхотни гифчета, благодаря! 
за споделеното

за Киво 
а той е толкова изразителен и убедителен, без никакви преигравания, за разлика от някои бивши партньори на Туба 

тази песен е от Ашка нали?
) само още я държи това, което й е причинил и си чака отмъщението. нали каза , че иска да го види с белезници. А Михрибан и на мен ми е много интересн образ и актрисата е много добра.
следващия път, като отидеш в Станбула, със сигурност ще се снимаш с Киво

, и аз знам за музея, само да го откриват вече и съм там

Ето на това казвам аз безкрайна любов и нали се чудех как е възможно да обича една жена въпреки всичко, което му е причинила, ами това е Кемал....Навремето и на Езел се чудех за Ейшан....Обаче ми прави впечатление, че има тенденция в турските дизита с късане връзките с традициите, още в КГ ми направи впечатление, а и сега....Героите престъпват бащина, майчина воля и следват сърцето си, сега дали винаги са прави е отделен въпрос, но всеки си носи последиците...Не съм учудена и кой е обесил Озан, дано да е бил мъртъв вече преди това.....Но крайно време е всеки да си получи заслуженото....Пиши като го гледаш.....

, не всички тоалети ми харесват, ама като за турски сериал, не е зле

, права си тя сега модата е малко ретро
Но пък не са длъжни да я следват
Тези широки 7/8 панталони с боти правят краката по-къси, трябва да имаш перфектна фигура да се обличаш така или да не ти пука
Познавам много такива хора
Ама тя и за това стилистката е виновна
С дънки и кожени якета щеше да е по-добре, но кой ме пита мен....
Човека ще е отишъл с приятели да хапне и пийне, аз може ли да се снимаме, той не и трябва да се самоубия
Помниш ли онзи от Синовете, който не пожела да се снимаме, още го помня 

Миси
гюнайдъъън! Макар, че вече станало обяд
ама много му е сполучлива восъчната фигура на Киво, браво!
Само ми се щеше да е усмихнат 
Бяха го направили висок, колкото мен, с един голям задник, кестенява рехава косичка, а бе ужас направо
Ядосах се и се снимах с Хитлер

най-добре в заведението да отидеш, ако е там, няма да ти откаже снимка, сигурна съм
Музея по-лесно ще го откриеш
Човека работи, та се къса. Може би след края на сезона
Аз лично, бих си го снимала само него, няма защо да развалям снимката, изобщо не съм фотогенична, за разлика от него
И други нещица, ама е нормално, във всеки сериал го има, неизбежно е. Иначе е интересен, ще го гледам май, от любопитство естествено, не за друго
, права си тя сега модата е малко ретро
Но пък не са длъжни да я следват
Тези широки 7/8 панталони с боти правят краката по-къси, трябва да имаш перфектна фигура да се обличаш така или да не ти пука
Познавам много такива хора
Ама тя и за това стилистката е виновна
С дънки и кожени якета щеше да е по-добре, но кой ме пита мен....
Човека ще е отишъл с приятели да хапне и пийне, аз може ли да се снимаме, той не и трябва да се самоубия
Помниш ли онзи от Синовете, който не пожела да се снимаме, още го помня

, а и ти имаш горчив опит 

, с Хитлер се снимала

Препоръчани теми