Къванч Татлъту в новия сериал "Cesur ve Güzel"/ минали проекти и партньори/- 54

• 75 297
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
Хогарена Hug(Рени става ли???) благодаря за коментара bouquet
ооо и ти си фенка на Кузей Wink
на мен серията си ми беше таман като динамика, но да, най-много зависи от Едже Peace
за брадата сме на едно мнение Wink

а тук е прекрасен Heart Eyes Crazy(от новите снимки)

и още нещо, раздвижил се е в СМ Peace

Кыванч подписался в инстаграме на страничку поклонников Кузея Гунея😃

и Берен в музея Peace

# 646
Aйра Heart Eyes Hug, тенкю за снимките newsm51 Ама много ми е красив значи нашия патрон Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Бъзикай се ти за самоубийството hahaha hahaha hahaha А и не искам снимка без мен, то тогава какъв е смисъла Peace Laughing Плътно до него Crossing Arms hahaha hahaha hahaha
Много хубаво си разбирам емоциите на Киво даже и без да говори, а за разсъбличането Едже е виновна hahaha hahaha hahaha Ама този път е за  love001 Мисля, че е време и нас за една едно Еми, не мислиш ли Wink Simple Smile
И мен много не ме кефи фигурата, да го бяха направили на Бех Wink
Беренката и тя много, много не прилича на себе си Peace

Фенче Heart Eyes Hug, и аз като теб Simple Smile Нали и двете уж не гледаме турски сериали, аз гледам три, ти повече Peace Grinning Ох, с Хитлер и Фреди и фигурите им  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Скрит текст:
Да и аз си го помислих същото за колата на Сарп Simple Smile Но поне е забавен, ами като кажат За добро ли е? направо падам hahaha hahaha hahaha hahaha Сега ще гледам новата серия и ще пиша....

Хогарена wavey

Орс Hug, адреса на заведението в Истанбул, баш на центъра
https://www.google.bg/maps/place/Room+%2B+Rumours/@41.050179,28. … 50179!4d28.989621

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 647
# 648

това е интересно bouquet

Цитат
Озет. 3я серия.
Сюхан, решительно настроена раскрыть таинственность Джесура. Как настоящая охотница, смогла загнать в угол свою добычу. Сюхан находит его дом в Стамбуле, стучится в дверь, дабы уличить во лжи. Однако, раскрытая таинственность Джесура, ставит ее в сложное положение. С одной стороны, Джесура удивляет ее смелое поведение, но в то же время радует, так как в его руки попал хороший козырь.
Джахиде удается сделать так, чтобы ее обман не раскрылся. Теперь у нее в играх с беременностью, кроме Хюльи, есть еще один сообщник.
Напряженность между Тахсином Корлудаг и Михрибан с каждым днем, все больше разрастается. Между Адалет и Михрибан разгорается конфликт. Адалет, в центре городка, подвергается нападкам и оскорблениям, со стороны Мехрибан. Адалет, чтобы наказать Мехрибан обращается за помощью к Тахсину.
После неожиданного визита, Сюхан узнает о Джесуре очень важную деталь, которая заставит ее восторгаться им. Джесур и Сюхан поужинают в Стамбуле, что еще более сблизит их.
Бану беспокоит то, что слишком быстро исчезла дистанция между Джесуром и Сюхан. Чем больше Джесур сближается с Сюхан, тем лучше он начинает понимать, что ему необходимо держаться от нее подальше. Ведь он поклялся не забывать о своем обещании. Его цель - держать Сюхан подальше от себя. А самое главное - вернуть себе все что отобрал у него и его семьи, Тахсина Корлудаг. Собираясь исполнить свой план в самое короткое время, он не задумывается о том, что Сюхан снова появится на его пути.

Миси Heart Eyes Joy Joy Joy
така си е, ако не си до него не се брои Laughing
сега като погледнах пак восъчния Киво-ама и рошав нещо са го направили Whistling
и един замечтан поглед в небесата Wink Crazy

награда Еми ли искаш?
рано е още Peace може една трета пеперуда! Wink

Последна редакция: вт, 22 ное 2016, 16:20 от Airra

# 649
# 650
Терзи bouquet

Айра Heart Eyes Hug, не ми се чете озета, ще чакам да ме изненадат Laughing
Искам Еми пък, ама може и Оскар Peace Laughing Стига с тези Пеперуди Laughing
Не е лоша фигурата да ти кажа, те и другите много не биват, така че екстра си е  Heart Eyes

# 651
Айрре,  Hug Мехрибан обича Тахсин още - не видя ли как се зарадва, че има подарък от него.  ooooh! А и ако не чувстваше нищо, досега да му е отмъстила, толкова години са се минали. Peace

Брех, снахата да не е наистина бременна - иначе какво ще им показва д-ра на тоя видеозон? newsm78

Не е лоша фигурата на Къванч, на Берен също. Wink

# 652
Здравейте wavey
Изгледах двата епизода - хареса ми Hug
Явно и тука ще се подвизавам bowuu

Брех, снахата да не е наистина бременна - иначе какво ще им показва д-ра на тоя видеозон? newsm78
И аз се зачудих на това newsm78
Какво беше това детенце накрая /постановка ли/ Thinking

# 653
  • AMS
Привет, дружки!!!  Hug Hug Hug
Благодаря ви за споделеното!!!
Аз няма да споделям писмено,
за да не вземе да гръмнат бушоните на конкуренцията,
или да се скъса дръзката и красива черга.
Все забравям, че толерантността е само един ден в годината
и е временно явление за партньорите, или за партньорките и колегите
на Туба, и на Къванч.
Този мач съм го гледала.
Искам да запазя достойнството си.
Сега гледам Дръзки и Красиви и ми се вие свят от гифчета,
но сайта нe дава да ги пусна всичките наведнъж,
та за това на порции >>>

Последна редакция: вт, 22 ное 2016, 19:15 от *** Diva ***

# 654

От това което виждам от гифчетата на Дива wavey Сю хич не е лесна.
Жена/момиче с неизвестна възраст и професия но с характер.Това поне показва играта на Туба  до момента!

Чаровна , модерна , властна ,амбициозна,но до кога?
Най -вероятно докато  любопитството и се смени с влюбване и няма как да е другояче с този съвършен мъжки екземпляр Wink

# 655
  • AMS
Дръзки и Красиви продължение от еп. 2 >>>

Последна редакция: вт, 22 ное 2016, 19:13 от *** Diva ***

# 656
Здравейте, Мацки.
Уикенда изгледах на един дъх двете серии на Дръзки и Красиви и от тогава сън не ме хваща.  Crazy Flutter Crazy Flutter
Отдавна не ме беше захапвала тая фаза. Припомних си Каванч манията и не мога да не отбележа как този Каванч става все по-красив с годините.  Crazy Crazy Crazy
Та картите ги сложих на масата - признах си едни вид. Сега няма да се бием, но да си знаете, че и аз съм в Списъка.
Хилоу! bouquet

# 657
anetart,  Hug предполагам, че е нещо такова.  Peace Вероятно Бану се грижи за детето на някого и то помисли, че баща му идва да го вземе.  Wink Ще видим дали съм права. Hug

Дива, Себи, Гери, bouquet bouquet bouquet

Преведеното резюме на 3 епизод от Лили. bouquet Краднах си го от другата темичка. Rolling Eyes

Сюхан като един много добър ловец ще тръгне по дирите на Джесур и ще го притисне към стената... Тя е решена да  разбере какви тайни крие той... Намира къщата му в Истанбул и натиска звънеца на вратата, за да го уличи в лъжа. Когато вратата се отваря за тайните на Джесур, Сюхан ще изпадне в много трудно положение пред гледката, която ще види..- От една страна Джесур ще бъде изненадан от смелата постъпка на Сюхан, но от друга ще е щастлив от факта, че в ръцете му е попаднал такъв коз-..
Лъжливата бременност на Джахиде е на път да бъде разкрита, но тя все пак ще намери начин да продължи играта, която са започнали с Хюлия.. Но вече в този труден път тя ще има подкрепата на още един човек..-
Напрежението между Тахсин Корлудаа и Михрибан с всеки изминал ден все повече ще се покачва, като вече започва да оказва влияние върху двамата.. Адалет и Михрибан ще застанат лице в лице.. Михрибан  ще каже обидни думи на Адалет пред хората от градчето и  Адалет, за да я накаже, ще поиска помощ от Тахсин Корлудаа...
По време на неочакваното си посещение, Сюхан ще разбере за един много важен детайл от живота на Джесур, който ще я накара да бъде възхитена от него...  В Истанбул Джесур и Сюхан ще излязат на вечеря по времето, на която още повече ще се сближат... Но тази близост помежду им ще обезпокои много Бану...
Джесур всеки път, когато се доближава до Сюхан, чувства, че трябва да стои далеч от нея, защото той е решен на всяка цена да спази обещанието, което е дал на себе си и на семейството си... Ще държи далеч от себе си Сюхан и ще вземе обратно от Тахсин Корлудаа живота, който той им е откраднал... И когато пристъпва към изпълнението на плана си, той не знае, че отново пред него ще се изправи Сюхан...

Последна редакция: вт, 22 ное 2016, 18:54 от ·٠•Snejka•٠·

# 658
Гери Hug добре дошла в списъка на запленените bouquet
надявам се да ти е интересно тук, споделяйки за новото приключение ДК, в което Киво ни е въвлякъл Peace Wink

Миси Heart Eyes,  за наградите, дай боже!!!

Дива , прекрасни гифчета  bouquet

anetart wavey
ами предстои да разберем за детенцето Wink

Себи Hug, е ако беше лесна и безхарактерна Сю, хич нямаше да ни е интересно.....
колкото по-трудна любовта, толкова и по-вълнуващо!!

Снеже Hug
и аз благодаря на Лили,страхотно е това момиче bouquet bouquet

Джесур всеки път, когато се доближава до Сюхан, чувства, че трябва да стои далеч от нея, защото той е решен на всяка цена да спази обещанието, което е дал на себе си и на семейството си... Ще държи далеч от себе си Сюхан и ще вземе обратно от Тахсин Корлудаа живота, който той им е откраднал... И когато пристъпва към изпълнението на плана си, той не знае, че отново пред него ще се изправи Сюхан...

тук нещо не ми се връзва в Озета?? защо  да стои далеч от Сюхан , нали щеше да я прелъстява, да взима най-ценното на Тахсин newsm78

как я гледа като котарак Wink Wink
дори и в профил му се чете изражението в очите Peace

Последна редакция: вт, 22 ное 2016, 19:16 от Airra

# 659

тук нещо не ми се връзва в Озета?? защо  да стои далеч от Сюхан , нали щеше да я прелъстява, да взима най-ценното на Тахсин newsm78

Явно усеща, че тя му харесва, а не иска да забрави за отмъщението.  Wink Но наистина трябваше да е по-твърд, ще отмъщава, пък след 2 срещи размекнат. Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт