Къванч е сполучлив, но както каза Айра, изражението му не е ок, защото не е най-типично за него. Берен ми се видя много несполучлива, единствено Керем Бюрсин е като жив.
Туба я обличат много противоречиво - ту младежки (къси роклички и полички, къси панталонки и секси блузки), ту бабешки (червената блузка с къдричките, мантото на едри карета, някои от панталоните и връхните дрехи).Туба няма перфектно тяло, малко са й сбъркани пропорциите, обаче това е част от нейната индивидуалност, изглежда чаровно и секси с несъвършеното си тяло. В една друга тема една съфорумка беше казала за нея, че "човек трябва да я гледа със сърцето, не с очите" и това според мен е много вярно. Аз, понеже обичам Туба, я разбирам идеално и смятам, че гради страхотен образ на героинята си.
За Къванч се радвам много - подадоха му страхотен пас с тази роля и сега може да си разиграва топката, както му е кеф.
Снахата Джахиде най-вероятно ще симулира бременност с помощта на подкупения доктор. Истинска бременност точно втози момент би била прекалено съвпадение дори и за сапунен сериал.
Миси, Фенче,

За почитателките на Фахрие искам да кажа, че ми изглежда интересна ролята, която й предстои в новия й сериал и й пожелавам да е коронната й роля. Аз харесвам също Фахрие, не ми е най-първа любимка, но я харесвам много и ще го погледна този сериал, когато започне. Още повече, че партньорът й също ми е интересен.
наистина Керем е много реалистичен. 

Лили
е страхотна!

до сега правих новата тема/