Къванч Татлъту в новия сериал "Cesur ve Güzel"/ минали проекти и партньори/- 54

• 75 291
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Никак не обичам восъчните фигури, неприятно ми въздействат.
Къванч е сполучлив, но както каза Айра, изражението му не е ок, защото не е най-типично за него. Берен ми се видя много несполучлива, единствено Керем Бюрсин е като жив.

Туба я обличат много противоречиво - ту младежки (къси роклички и полички, къси панталонки и секси блузки), ту бабешки (червената блузка с къдричките, мантото на едри карета, някои от панталоните и връхните дрехи).Туба няма перфектно тяло, малко са й сбъркани пропорциите, обаче това е част от нейната индивидуалност, изглежда чаровно и секси с несъвършеното си тяло. В една друга тема една съфорумка беше казала за нея, че "човек трябва да я гледа със сърцето, не с очите" и това според мен е много вярно. Аз, понеже обичам Туба, я разбирам идеално и смятам, че гради страхотен образ на героинята си.

За Къванч се радвам много - подадоха му страхотен пас с тази роля и сега може да си разиграва топката, както му е кеф.

Снахата Джахиде най-вероятно ще симулира бременност с помощта на подкупения доктор. Истинска бременност точно втози момент би била прекалено съвпадение дори и за сапунен сериал.

Миси, Фенче,
Скрит текст:
И аз се чудех на тази набиваща се в очи кола, когато си я избра Сарп и продължвам да се чудя сега, когато е като фантом - никой не я забелязва. Но почнах днес вчерашната серия и направо се смях с глас на места - има сцени, които са като пиеса от училищен спектакъл - в момента, в който се задава въпрос, вратата се отваря и "отговорът" влиза тутакси, все едно е подслушвал зад вратата или суфльор му е подал репликата. Като цяло е много нагласено всичко, но ти се иска да видиш какво са измислили. Joy

За почитателките на Фахрие искам да кажа, че ми изглежда интересна ролята, която й предстои в новия й сериал и й пожелавам да е коронната й роля. Аз харесвам също Фахрие, не ми е най-първа любимка, но я харесвам много и ще го погледна този сериал, когато започне. Още повече, че партньорът й също ми е интересен.

# 661
Светле, Hug наистина Керем е много реалистичен. Peace

# 662
Светле Hug
радвам се да те видя Simple Smile
ама хич не са му уцелили изражението на Киво, направили са го все едно току що е станал от сън Whistling Laughing
за Джахиде, който е гледал Статуса, знае как се симулира бременност Joy Joy Joy
и Едже може да го е гледала hahaha

Снеже Hug, готин ти е Керем, да!

Последна редакция: вт, 22 ное 2016, 20:34 от Airra

# 663
  • Дубай
Привет   Hug Hug Hug
Огромни благодарности на целият екип по превеждането   bouquet bouquet bouquet
Лили чудесна си ти, безценна bouquet bouquet bouquet благодарности за озетчето   Peace bouquet bouquet
Изгледах втора серия и ми стана много чудно при кого Адалет отива в  затвора разбра се че е мъж ,аз мисля, че е мъжът и.Тормозел я е и Тахсим я е спасил ,като го е вкарал на топло 
Разбрахме, че майката на Джес е жива ,но ми се стори че е не уравновесена  Peace
Михрибан ,много интересен образ,озлобена и все още лудо влюбена в Бея ,загатна нещо със статията за убийството в гората, на кого ли е това убийство на някой от семейството на Джес,  тука и Адалет знае нещо щото Тахсим я успокояваше. Peace
Междудругото за слугинче Ширин добро фордче кара не е зле
 Фенче благодаря за превода на статията за Киво
Това от мен
Бързо ги събра Еджето  Peace

# 664
Абе, това с джипа на досадната слугиня не е ли гаф? newsm78

Айрре, Иввеbouquet bouquet

# 665

Що да е гаф?! Джипчето беше старо. Точно това ми направи впечатление - всички карат Нови фордове , а слугинчето стар. Мен по-скоро ми стана странно колко гориво имаше и кога се успяха да напълнят резервоара тези двете, при условие, че сутринта разбраха за заминаването

Последна редакция: вт, 22 ное 2016, 20:43 от gery_dobreva

# 666
Привет, милички!  Hug Hug Hug
Благодаря на всички ви за споделеното, снимките, резюмето,гифчета, за всичко!  love001 Лили  Heart Eyes е страхотна!  bouquet
Имаме си нови попълнения в темата  newsm44 newsm44
Анетарт  Hug Гери  Hug welcome welcome С радост приемаме всеки, който споделя общата ни страст  Peace Гери  Hug влизай смело в Списъка, ние не сме стиснати  hahaha
Айре  Heart Eyes много са си хубави и Киво и Беренче как са ги направили, може и да не са баш като тези в Мадам Тюсо - Лондон и в двореца Гравен в Париж, но веднага поне ги познаваш, че са те  hahaha Смейте ми се вие, ама ако знаете как се ядосах  hahaha отидох специално само заради Фреди и останах така  #Crazy
Клипчето от днес е с песента от нашия сериал, когато Сю тичаше и срещна Джес с Назлъ  Peace
Според мен Джесур се впечатлява все повече от Сюхан, от ума и, от характера и, чувства се привлечен от нея и за това се опитва да се отдалечи от нея, за да не се откаже от плановете си. Може би започва да съжалява, че е замислял да я използва за целите си, тя няма вина, че има за баща такъв негодник, ще видим ... На мен ми е интересно за какво Сюхан ще се възхити от Джесур  newsm78
Миси  Heart Eyes Hug аз не искам да се снимам с Киво, искам само да го зърна един път на живо, за да се убедя, че наистина е по-красив отколкото на екрана, както твърдят тези, имали този късмет, защото ми се струва невъзможно на къде повече може да е красив един човек  Joy Joy Joy
Един път  ни е момчето, нямам търпение да дойде четвъртъка ... серията обещава да е много интересна  Peace

Светле  Hug къде се губиш ? За Вътре  thumbsup Аз нямам никакво намерение да гледам новия сериал на Фахрие, нищо, че си я харесвам, не мога да си го причиня  Mr. Green И без това се чудя как да изгледам и тези, които съм започнала, от пусто любопитство не ми се зарязват  hahaha
Керемчи наистина е доста сполучлив!  Peace
Специално за Хогарена  Hug нещо от любимия ни сериал
 Joy Joy Joy

Много сладка Туба

Последна редакция: вт, 22 ное 2016, 21:02 от queen_fenka

# 667
  • София
Ей не мога да ви смогна,много пишете Hug Hug Hug
Току що и аз успях да изгледам епизода с бг.суб,благодаря за което на страхотните момичета.
Киво все повече започва да ми харесва,всяка следваща сцена с него ми се струва все по готин и по готин,от предходната.
Лично на мен ,стайлинга на Туба много ми харесва,обличат я  точно с това, което е модерно в момента ,като естествено с това,марките и брандовете с които работят си рекламират новите колекции. Някой беше писал,че като за турски сериал е много добре,ама аз мисля че са си доста напред и не са за подценяване във всяко отношение. Тялото на Туба няма да коментирам,че ще стане като в една друга тема,не мисля че има проблем ,много добре изглежда,просто е с по дълъг торс и с по изразени бричове,но със сигурност спортува и работи над това,защото е сведено до минимум.
Сериала ми харесва,не ме напряга и втори епизод ми беше интересен.Много ми харесват сцените между майката на Бюлент и Тахсин бей.Някак самите им диалози са много остроумни,поне това ми направи впечатление няколко пъти.Не са тривиални разговорите между двама души между които стои и любовта и омразата,а всеки от тях винаги има правилния отговор за другия,забивайки го в земята.Тук си мисля,че има любов от женска страна,даже съм почти сигурна,не може след толкова години да не забравиш,освен ако самият ти не искаш.Освен това има нещо неизживяно и тя типично по женски,до като не го докопа,няма да се успокои.

# 668

Що да е гаф?! Джипчето беше старо. Точно това ми направи впечатление - всички карат Нови фордове , а слугинчето стар. Мен по-скоро ми стана странно колко гориво имаше и кога се успяха да напълнят резервоара тези двете, при условие, че сутринта разбраха за заминаването

Старо ли?  newsm78 Хм, доста прилично изглежда като за слугинска заплата. Wink

# 669
Фенче,

благодаря ти  Hug
Обожавам го този Кузей, никога няма да ми омръзне да го гледам  Grinning

# 670
Фенче Heart Eyes, изчетох тъ Wink
Гери Hug, айде ся подробности за горивото Laughing
Фей Hug
и аз мисля, че Туба си я обличат точно според модата в момента  Peace
за репликите м/у Тах.и Михр-много са остроумни да...и хапливички Peace

Иве Hug  bouquet

лека ви Hug Hug / Tired до сега правих новата тема/

Последна редакция: вт, 22 ное 2016, 21:43 от Airra

# 671

Аз мисля, че това от което ще остане възхитена Сю е детето. Въпреки, че серията завърши загадъчно с обръщението "татко", предполагам, че Джес се грижи за това дете като за свое. И това ще възхити Сю.

Харесва ми Туба. Излъчва топлина и женственост.

А восъчните фигури имат един и същи дефект - устата. И на Берен не е много нейна. Керем по-прилича на себе си. Дори доста.

Фен, напълно възможно е да е по-красив Киво в реала. Камерата или взима или дава. Имам чувството, че от него взима.

Гери, голяма си свежарка! Давай, все така!

Миси, благодаря много. "Разходих" се из Истанбул, но за съжаление точно на този номер няма опцията "стрийт вю". Но ми направиха впечатление широките там булеварди,  красивите сгради - и новите и старите.

Айре, Снежи, Фей, Иве, Светли, Себи и всички, чиито имена не мога да напиша, защото  не мога да обърна страницата да ги препиша.  А не ги запомних, защото са нови, та на всички:  bouquet bouquet bouquet Hug

Дива, само така! Аз те следвам и те чета навсякъде. Защото ми харесва свободата на действията ти и на мисълта ти!

# 672
Айра,

извинявам се, че не можах да ти отговоря по-рано,
за обръщението няма никакво значение, както ти е удобно,
Хогарена, Рени..., все пак е само един псевдоним  Simple Smile

# 673
Фенче,

благодаря ти  Hug
Обожавам го този Кузей, никога няма да ми омръзне да го гледам  Grinning

Рени  Hug аз и в момента го гледам  Joy Joy Joy Айрето  Heart Eyes ми се смее, че не зная колко пъти гледам този сериал, мога вече да ви го изиграя, знам го наизуст  hahaha

Ивве  Hug Фей  Hug bouquet
Орси  Hug много си ги харесвам Киво и Туба заедно! Доволна съм, че от спряганите актриси избраха нея  PeaceАко играеше с Джансу или Серенай пак щях да гледам, но удоволствието ми нямаше да е пълно, признавам си  Laughing Не е гот, когато единия от ГГ не ти се нрави - съчувствах на някои момичета тук за Йойкю  hahaha А аз я обожавам тази малка, нежна сладурка ...
Айрич  Heart Eyes лека!  Hug

# 674

В съседна тема чета мнение за новата игра на Къванч, което приветствам и се съгласявам. Че е по-обран, по-загадъчен и по-зрял. Дори и това да е изискване за образа, който създава, факт че е неустоим с новия си аткьорски имидж. Чудя си се как можех да допусна, че ще забрави да играе след толкова дълга пауза.

Много ми харесват и разсъжденията, които прави за героя си в интервюто. 

Фен, за Ойкю :
Цитат
А аз я обожавам тази малка, нежна сладурка ...
   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт