Къванч Татлъту в новия сериал "Cesur ve Güzel"/ минали проекти и партньори/- 54

• 75 817
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
Преводът е много добър  thumbsup
но са ни обещали и с видео bouquet

# 541

Здравейте Hug

Чак сега имам малко време за да ви изчета  спокойно.

Фенче Hug много гладък и добър е преводът bouquet

Снощи не зная защо реших ,че  е експозе , а то си е чиста проба интервю.

Едно от многото  изражения ,които ще трябва да изиграе Киво -замислен .

# 542
Айри  Heart Eyes Себи  Hug благодаря bouquet
Мен най-много ме радва това, че този герой го кара да изпитва удоволствие от работата над него. Не му е лесно ... все едно играе няколко роли наведнъж  #Crazy Но, той е напълно способен да го направи и го прави - вече го видяхме  Peace

# 543
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Чак сега успях да си изгледам серията.
Добре върви засега сериалчето.
В началото малко се притесних, че първите десетина минути ми се видяха мудни и празновати, но после тръгна добре и запази темпото.
Нашият човек и Туба са много добри, личи си, че им допадат ролите.
От всичко най-много ми харесват сцените с чувство за хумор, искрено се забавлявам. Много му отиват на Киво такива "хитряшки" сцени, в които пързаля Сюхан.

Да ви питам, тези, които гледате Ичердето - мернах някъде, че броят серии бил предварително фиксиран. И колко ще бъдат?

# 544
  • Дубай
Добро утро хубавици Hug Hug Hug
Фенче Благодаря ти   bouquet bouquet за превода на Киво
Както винаги много точен и изчерпателен  Peace

# 545
Добро утрооо!  Hug Hug Hug

Анджи  Hug Иве  Hug благодаря!  bouquet
Светле  Hug Ичерде мисля, че ще е 39 епизода.
И на мен много ми хареса серията с превод, браво на Едже за смислените диалози, нищо излишно до сега, няма нещо, което да ме подразни, дано е все така и нататък  Praynig Джес много ми харесва ... не стига, че е смел и красив, но е и доста находчив,умен, успя да се хареса на баща и, а и със страхотно чувство за хумор, много ме кефи как се гъбарка със Сю  Laughing Тя, обаче ме изненада във втора серия ... Излиза, че не е по-малко самонадеяна от Джес  Laughing А и се оказа истинска дъщеря на баща си ... Борбата за надмощие между тези двамата ще е интересна  Laughing

В 1 серия остави у мен впечатление, че е тиха, мила, скромна  Mr. Green Но, явно е не по-малко дръзка от Джесур  Laughing за да му се появи в дома. Обаче, изненадата направо я стъписа ... да видим на кого ще излезе сега това дете, защото не ми се вярва да е на Джес  newsm78
Супер ни е сериалчето, ще си го гледаме с удоволствие!

Хубав ден, сладурки, аз отивам да се обучавам  Joy Joy Joy
До после ... Hug

Последна редакция: сб, 19 ное 2016, 09:29 от queen_fenka

# 546
Добро утро и от мен, принцеси! (гледах прекалено много Medcezir)  Hug Hug

Как сте?

Фенче, какво се обучаваш? Simple Smile

# 547
   Добро утро Hug Heart Eyes

Фенче Hug Ив Hug

Aнжи Hug

Аз си чакам превода на БГза да съм сигурна в преценките си, а като цяло много харесвам сериала и ГГ.

Още в първа серия Туба -Сю с погледи с изразните средства на тялото подсказваше поне на мен ,че няма да е лесна и е със сложен характер.Това Туба го може!
Сега обаче с нетърпение очаквам сцените с по-интимен характер.Там Киво е много силен.Очаквам същото и от нея.

# 548
Забравих да добавя *от мен за вас* към поста, тези:

# 549

Aнжи smile3508 newsm10
Особено с намигването Wink Wink Wink

Забравих да добавя *от мен за вас* към поста, тези:

# 550
Привет момичета Hug
Светле Hug, Фенче Hug, Иве Hug, Себи Hug Андж Hug
Светле,  радвам се , че ти е харесала серията и за сега нямаш забележки Peace ти си ми голям критерий! Wink
аз харесвам за сега най- много Киво Wink Peace
иначе в сценария имаше малко глупотевини-от рода, че оная с бебето взе, че преспа с Бюлент Whistling, че Джахиде се преби в банята и се разбра, че не е бременна, щеше да е интересно да го играе на такава..............абе все разни такива в стил Едже Mr. Green
ще коментирам подробно, като излезе превода на бг, че с тая руска озвучка Tired Tired

Себи Hug и аз искам да гледам по-скоро интимни сцени, ама кога ли ще ни отпуснат такива....и дали ще има наистина страстни??? Crazy Щото за Туба няма проблем, в последния си сериал даде всичко от себе си, ама Киво скоро не е играл нещо по-така Wink Wink

И аз много се радвам, че с такъв ентусиазъм говори за новата си роля, значи все пак пламъчето да играе, още гори в него с пълна сила, пожелавам му много късмет със сценария!!!! Heart Eyes

хубав ден bouquet

Последна редакция: сб, 19 ное 2016, 13:13 от Airra

# 551
Здравейте! Hug Hug Hug

Благодаря за всичко, което сте споделили - няма да изреждам, да не пропусна някого. Hug bouquet Hug

Детето в никакъв случай няма да е на Джесур, защото те с Бану не са двойка. Може би тя го харесва, но не са двойка, понеже когато Сюхан щеше да се задави от целувката им, преди това той й каза, че вероятно Корлудаа мислят, че са гаджета... т.е. не са. Обаче са близки и според мен тя е наясно с историята на семейството му и с плана му за отмъщение.  Peace

Чудя се какво ще поиска снахата от Бюлент?  newsm78

Правилно ли разбирам, че къщата на Корлудаа в селцето е била на семейството на Джесур? Всъщност не можах да разбера историята на сем. на Джес - стана ми ясно, че Тахсин и бащата на Джес са служили заедно, но той каква история му е разказал и той се е възползвал... не схванах. Баща му някакъв велик художник ли е бил, че с продажбата на картините му купили тези земи и т.н....  newsm78 Или не ги е рисувал баща му, а са били негова собственост... Абе, семейната история не можах да я разбера, това е.  Thinking Ако може да ми помогнете. Praynig Praynig Praynig

Айрре,  Hug не съм много сигурна, че останалите ще разберат, че Джахиде не е бременна - вероятно ще се договори с лекаря да крият истината.  Grinning Иначе си права - имаше доста сценарийни изцепки, ама все още се понасят. Wink

# 552
Здравейте! Hug Hug Hug

Детето в никакъв случай няма да е на Джесур, защото те с Бану не са двойка. Може би тя го харесва, но не са двойка, понеже когато Сюхан щеше да се задави от целувката им, преди това той й каза, че вероятно Корлудаа мислят, че са гаджета... т.е. не са. Обаче са близки и според мен тя е наясно с историята на семейството му и с плана му за отмъщение.  Peace

Чудя се какво ще поиска снахата от Бюлент?  newsm78

Правилно ли разбирам, че къщата на Корлудаа в селцето е била на семейството на Джесур? Нещо не можах да разбера историята - стана ми ясно, че Тахсин и бащата на Джес са служили заедно, но той каква история ме у разказал и той се е възползвал... не схванах. Баща му някакъв велик художник ли е бил, че с продажбата на картините му купили тези земи и т.н....  newsm78 Или не ги е рисувал баща му, а са били негова собственост... Абе, семейната история не можах да я разбера. Ако може да ми помогнете. Praynig Praynig Praynig
Снеже Hug
за семейната история и аз имам много въпроси, не разбрах и половината Whistling
но Бану и Джес със сигурност не са двойка. тя е запозната с историята му донякъде, но до колко знае за плановете му за отмъщение, ще видим в следв. серии. Май си го харесва и е влюбена в него, за влюбването предполагам, че по-нататък ще се разбере. За сега е само негов адвокат и приятел.

за сценарийните изцепки, дано да са поносими Laughing Peace

май днес ще има фраг!!! Peace

Джес говори с майка си
а майката ми се стори, че по едно време каза нещо на френски Wink

https://twitter.com/cesurguzeldizi/status/799922361038467072

Последна редакция: сб, 19 ное 2016, 13:39 от Airra

# 553
Няма начин да няма изцепки. Особено с тази продължителност над 2 часа, чиста лудост според мен. Прави ми впечатление, че Туба се фръцва по един и същи начин във всичките си сериали/ в тези които съм гледала де/, докато за Къванч не мога да кажа нищо все още,защото не съм го гледала до сега.

# 554
Няма начин да няма изцепки. Особено с тази продължителност над 2 часа, чиста лудост според мен. Прави ми впечатление, че Туба се фръцва по един и същи начин във всичките си сериали/ в тези които съм гледала де/, докато за Къванч не мога да кажа нищо все още,защото не съм го гледала до сега.

Как така се фръцва?

Айре, мерси душица! Аз тамън мислех това да споделя, но ти си ме изпреварилаааа...  smile3521 newsm53

Общи условия

Активация на акаунт