Къванч Татлъту в новия сериал "Cesur ve Güzel"/ минали проекти и партньори/- 54

• 75 291
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
Сладурка?  Shocked Ойкю?  #Crazy Доволна съм, че в турските сериали не събират партньорите отново.  Mr. Green Не винаги, ама в случая да. Wink   Щях да се радвам да е някоя от другите две, но Туба е по-добре от Ойкю, категорично.  Peace За играта й няма да се повтарям, но е красива и не ме дразни. Peace

Хм, Сю все пак ще спипа Джес. Какво ли ще й обясни? newsm78

Киво да е по-красив в реала - дали е възможно? Heart Eyes

# 676
Снеже  Hug да,да  правилно си прочела Laughing Именно сладурка е за мен Йойкю  LaughingОрси  Hug bouquet Въпрос на вкус, нали знаеш ... Вече не помня кои от вас си харесваха Мерве, а аз не я понасям просто  Laughing И сега отново я гледам и ми е все така неприятна тази актриса . Красива е, но ми е неприятна, чисто физически ме отблъсква с нещо  newsm78 А Йойкю не е голяма красавица, но ми е сладурка. Джемре с Кузей са ми любимата двойка за сега, изместиха Инджи и Мехмет  Laughing И Сонгюл не е красавица, но е топла, чаровна, слънчева ...  Да видим дали Джес и Сю ще ги сменят  newsm78 На мен не ми е достатъчно един човек само да е красив, трябва да има хубаво излъчване. Ако не ми допадне с това, може да е красив , колкото си ще, никакъв шанс да ме спечели  Mr. Green С Туба нямам проблем, харесвам я и то много. Нежна, красива, чаровна, с хубава усмивка и приятен глас. А пък с тази прическа ми харесва повече, отколкото си мислех, че може да ми хареса. Много подходяща визия за ролята на Сюхан  Peace И много добре си се справя с ролята за мен до сега Peace

Тук ми е много любопитно какво ще се случи  newsm78

Ей, ама не мога да се нагледам на гащурите ти, много ме кефят  Peace
И аз не мога да си го представя по-красив Киво в реала, ама така твърдят  hahaha
Лека и синеока!  Hug

Последна редакция: вт, 22 ное 2016, 23:19 от queen_fenka

# 677
Фенче, Hug както е при теб с Мерве, така при мен с Ойкю - никак не ми е приятно излъчването й, отблъсква ме. ooooh! Но, права си, въпрос на вкус.  Peace Аз не харесвам само писани красавици, за мен също е важно излъчването и играта, но и да приличат на нещо във фейса.  Wink На мен Сонгюл също ми харесва. Джансел Елчин не е класически красавец, но е много чаровен и има страхотно излъчване, затова ми е сред любимците.  Wink И Керем Бюрсин, ако щеш. За други примери засега не се сещам, но мисълта ми е, че и за мен не е достатъчно просто едно хубаво лице. Peace Но пък и честно казано грозници не харесвам, освен ако не играят убедително, ама много убедително. Wink Peace

Хубави са ми гащурките, мхм... Heart Eyes

Лека нощ! bouquet

Последна редакция: ср, 23 ное 2016, 00:02 от ·٠•Snejka•٠·

# 678
Добро утро!  Hug Hug Hug

Снежи  Hug  thumbsup Така е, ама за едни са грозници, за други не са, много е субективна тая работа  Laughing За някои и тези очевадно красиви лица не са хубави  hahaha

За това пък харесват други, които за мен не са хубави  Thinking Вкус! Peace
Хайде, не остана ... един ден и ще видим какво са ни приготвили, нямам търпение! Не ми се беше случвало от две години така да чакам следваща серия  Laughing

Хубав ден ви пожелавам!  bouquet

# 679
Добро утро! Hug Hug Hug

Скрит текст:

ФенчеHug права си, всеки има право да харесва, каквото и когото си иска. Wink Hug А за серията - фрагман, озет... всичко сочи, че ще е интересна.  Wink Дано е и по-динамична като първата.  Praynig

Приятен ден ви желая! bouquet

# 680

Добро утро Hug

Фенче Heart EyesСнеже Heart Eyes аз когато не харесвам единия от главните герои гледам серия ,две и го отсвирвам изобщо. Laughing

Тук ,не е така.

Приятен ден Hug

# 681
Добрутроо Hug Hug
Фенче Heart Eyes, Себи Hug, Снеже  Hug

много ми хареса Grinning

и Туба на събитието на Уницеф, явно е много дейна Peace Simple Smile

хубав ден bouquet

Последна редакция: ср, 23 ное 2016, 09:53 от Airra

# 682
Добро утро

# 683
Привет Hug

Добро утро! Hug Hug Hug

ФенчеHug права си, всеки има право да харесва, каквото и когото си иска. Wink Hug

Снеже, и аз съм на това мнение , но като кажеш , че еди кой си не ти харесва други се обиждат, приемат го лично и тн.
Къванч  има хубаво лице, защо го крие с тази брада Crossing Arms

# 684
  • Дубай
Добро утро Hug Hug Hug
Фенче HugСнеже HugСеби Hug Айре  Hug Терзийска Hug
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Привет Hug

Добро утро! Hug Hug Hug

ФенчеHug права си, всеки има право да харесва, каквото и когото си иска. Wink Hug

Снеже, и аз съм на това мнение , но като кажеш , че еди кой си не ти харесва други се обиждат, приемат го лично и тн.
Къванч  има хубаво лице, защо го крие с тази брада Crossing Arms
Ани  Hug
Не виждам защо требва да сърди някой  всеки си има вкус Peace

# 685
Привет Hug Hug Hug Hug

Мерси за кафетата bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet

Терзи bouquet

Фенче Heart Eyes Hug, добре си ти Simple Smile Изкара късмет с ГГ, аз да му мисля Simple Smile
Скрит текст:
Гледах Ичердето....Нищо особено в тази серия, даже не беше смешна....Игра на котка и мишка....Чачо се прави на лош, няма романтик, не знам защо го гледам newsm78 Simple Smile

Дори и да не харесвам партньорката на Киво, няма как точно негов сериал да не гледам Peace Заради него гледам всичко дори и да не ми харесва Wink Нали съм фенка, а феновете правят така подкрепят любимците си Heart Eyes

Относно брадата, мисля, че е необходима за ролята, но и много му ходи, а и е различен от преди и така....

Айра Heart Eyes Hug

Хубав ден на всички Hug Hug Hug Hug

# 686
Айрре, anetart, Терзи, Миси, Себи, Ивве, bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet

Той, Тахсинката, има един лаф... който не харесва Къванч, "ще го заплюя в средата на устата". Joy Joy Joy Joy

# 687
Снеже Heart Eyes, точно тъй rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Миси Heart Eyes,не можеш сега да се оплакваш Peace Wink-В КГ не харесваше много Кузей, за Джема-да не говорим Wink сега поне Джесурката ти е легнал на сърцето Laughing Crazy

Терзи, мерси за новите снимки bouquet

Анет Hug

Цитат
и аз съм на това мнение , но като кажеш , че еди кой си не ти харесва други се обиждат, приемат го лично и тн.
Къванч  има хубаво лице, защо го крие с тази брада Crossing Arms

темата за харесването и нехаресването е много деликатна и чувствителна в този подфорум Wink Peace
а Киво и брадата, и на мен не ми е много по вкуса, ама така са преценили стилистите, подхожда му на ролята, придава му тайнственост Whistling абе и с нея си е готин!! Heart Eyes

Иве Hug wavey

# 688
Снежка Hug, и аз го видях този лаф, ама много не разбрах за какво беше така изведен от контекста Peace Simple Smile

Айра Heart Eyes Hug, така е, 50/50 Laughing Очаквам  Джес да компенсира  Heart Eyes  Simple Smile

Иве wavey, Анет wavey

# 689
Миси Heart Eyes, Тахсинката си е простак лекинко Laughing
и доста арогантен
в чие ли лице ще си намери майстора?? Whistling
Цитат
На передаче Тв 8, говорят о постоянно меняющемся имидже Киванча: от коротких волос, до длинных.. то с бородой , то без..то в форме военного, то в одежде бедного поэта.. и все ему идет и в каждом сериале, он разный. Особенно последний имидж, с длинными волосами и бородой, не оставил никого равнодушными. Молодые девушки, в последнее время только и говорят о том, что имидж Джесура полностью подходит. Киванчу. Его голубые глаза, так и притягивают к экрану.

https://twitter.com/KT_Fans/status/801354660430966784?lang=ru

и от мен нещо Simple Smile

Последна редакция: ср, 23 ное 2016, 16:30 от Airra

Общи условия

Активация на акаунт