и аз така мисля , че Керем Чатай е решил да ги събере и не е сбъркал - само две серии са минали, а заплениха сума ти народ 
две ракии на екс
Жалко, че не могат да се видят миглите ... дали и те са същите
И косата можеха да я направят пепеливо руса, каквато му е в действителност, а тук е почти кестеняв
Най-сполучлива е на Керем.
голям сладур лелиния 
изгледах клипчето и се замислих 

.
, как къде бе, мило, на заглавната страница изтипосваш червен конец до оченцето 

Йоланте не спира да го снима 
Мен ми прилича на рус Таркан
Беренката не ви ли прилича на Катрин Зита Джоунс

, мерси за инфото за фигурите, значи ще има и други, да видим на кой
Казваш имаш десетка и къде пък ги намери толкова, за турски актьори говорим само

нямам идея за колко годишна я представят Сюхан в сериала, ама е към 30 годишна най- малко. А тя не е цветарка, а произвежда парфюми от тези цветя, като същевременно ръководи холдинга на баща си, това разбрах, но не с подробности. И Корхан и Бюлент работят там. Колкото до характера и -изглежда добър човек, явно хората я обичат, но има и от характера на баща си - крушата не пада по-далече от дървото, няма как да не е властна и самоуверена, баща и коли и беси в градчето Нагла не бих я нарекла, но, че няма да е лесен характер се видя
че как да няма значение кой от двамата -Киво или Керем Ч. е решил Туба да е партньорката в сериала ? Веднага, ама веднага се написа, че видиш ли, тя била гаранция за успех 
така е думата, бе
От къде пък ще извадя чак 10 сладура от турските актьори 
Май ще го зарязвам ...
И Берен 

Щом са преценили, че и Керем трябва да е там... значи така трябва.
Хората си знаят работата.
Пускам един клип с "озвучка" на руски и май казват, че Таркан и Хюлия Авшар ще имат, но не мога да разбера дали вече имат, или по-нататък ще им направят!?
Ама не остана време, на 28 ноември, като го откриват, ще стане ясно. 

благодаря , че ми отговори искрено 

, Себи
велики четвъртък

, червено конче няма да слагам, ще стане много претрупано, пък и ще кажат , че се взимаме много насериозно 

, хареса ми как си описала Сю 

,като Джесур си го облича супер

Себи
Терзи
Айре
за всичко споделено! 

ами от къде да знам на колко години са и Сю и Джес, приличат си на трийсет и няколко годишни и двамата, какво лошо има в това
Нали са красиви
Да почетем паметта на един велик музикант , който ни напусна преди 25 години ... Липсваш ми, Фреди Меркюри!

Добре, че не е стилистката от "Кузей Гюней", че щеше да изкара сериала със зеленото яке.

Да почетем паметта на един велик музикант , който ни напусна преди 25 години ... Липсваш ми, Фреди Меркюри!

- няма да се качва на метрото след това 

Препоръчани теми