Къванч Татлъту в новия сериал "Cesur ve Güzel"/ минали проекти и партньори/- 54

• 75 291
  • 739
  •   1
Отговори
# 705
Племенникът на Фахрие. Heart Eyes Joy Laughing

Цитат
Мой Кенан Сарухан передает здесь привет Эйнштейну. Маашаллах тетин единственнный

# 706
Айре  Heart Eyes и аз така мисля , че Керем Чатай е решил да ги събере и не е сбъркал - само две серии са минали, а заплениха сума ти народ  Laughing А всичко тепърва предстои  Peace
Нов клип

Joy Joy Joy две ракии на екс  Mr. GreenНе чак толкова, ама го няма онзи дълбок поглед, който кара да потреперват коленцата на по-чувствителните дами  Laughing Обаче, пък веждите,носа и устата са едно към едно  PeaceЖалко, че не могат да се видят миглите ... дали и те са същите  newsm78 И косата можеха да я направят пепеливо руса, каквато му е в действителност, а тук е почти кестеняв  Laughing Ма хайде, да не придиряме толкова, по-добре е от Берен  Peace Най-сполучлива е на Керем.
Тук им взимат мярка  hahaha
https://vk.com/kerem_lovers?z=video-62825587_456239233%2F2c3e211 … pl_wall_-62825587
Снеже  Hug голям сладур лелиния  Peace
Лека и от мен! До утре, в любимия вече четвъртък  Hug

# 707

Фенче Heart Eyes изгледах клипчето и се замислих newsm78

Героинята на Туба -Сю  на колко годишна играе във филма и каква е професията и . newsm78

Не вярвам да е само цветарка.

И нещо друго в поведението на Сю-добре изиграно от Туба. Леко нагло и самоуверено поведение/ при стачката на работничките и  преследването /  и доста овладяна мимика в непосредствена близост с този безумно вълнуващ Джес

Това с коленцата много ми допадна hahaha hahaha hahaha

Лека нощ и до утре Hug

Последна редакция: ср, 23 ное 2016, 22:47 от sebilMM

# 708

Всички актриси, които са били партньорки на Къванч са ми харесали. Те не са и подбрани случайно, разбира се. А кой предложил Туба - Киво или Керем Ч. няма значение. Ефектът е много добър.

За восъчните фигури и вчера писах -   newsm11.

Писах и още нещо - за искреността в характера на героинята на Туба. Четох сега в изказванията на рускините, че и те визират тази характерна черта, и също я посочват като  една от "причините"  за влюбването на Джесур. Има характерни неща за силните личности, които се оценяват от други силни личности. Двамата герои в нашия сериал са умни, красиви, дръзки и силни! Това е.

Лека!

# 709
Айра Heart Eyes Hug, как къде бе, мило, на заглавната страница изтипосваш червен конец до оченцето Laughing
Скрит текст:

ББ и той носел, но го урочасаха горкия hahaha hahaha hahaha hahaha

Много сладка снимка на малкото Снайдерче Heart Eyes Йоланте не спира да го снима Wink
Ти Киво пиян ли го наричаш hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Мен ми прилича на рус  Таркан hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Беренката не ви ли прилича на Катрин Зита Джоунс newsm78 Simple Smile

Фенче Heart Eyes Hug, мерси за инфото за фигурите, значи ще има и други, да видим на кой Wink Казваш имаш десетка и къде пък ги намери толкова, за турски актьори говорим само Simple Smile

Керем Бюрсин е симпатичен и известен, ама чак да има фигура в музея преди други и на мен не ми се връзва Peace

И на Фахрие племенника е сладур Heart Eyes

Лека Hug Hug Hug Hug

# 710
Себи  Heart Eyes нямам идея за колко годишна я представят Сюхан в сериала, ама е към 30 годишна най- малко. А тя не е цветарка, а произвежда парфюми от тези цветя, като същевременно ръководи холдинга на баща си, това разбрах, но не с подробности. И Корхан и Бюлент работят там. Колкото до характера и -изглежда добър човек, явно хората я обичат, но има и от характера на баща си - крушата не пада по-далече от дървото, няма как да не е властна и самоуверена, баща и коли и беси в градчето Нагла не бих я нарекла, но, че няма да е лесен характер се видя  LaughingНали е известна красавица, не и липсва самочувствие. Не знам колко се владее около Джесур,но, нещо все по-предизвикателно се облича, откакто го видя  LaughingИ от километри и личи, че и омекват коленцата пред  Джес  Laughing Той много добре  усети как и действа, пък тя нека  се прави на недостъпна, да видим до кога. Както и той кога ли ще осъзнае, че се е влюбил неусетно ... Това ще е интересно  Laughing
Орси  Hug че как да няма значение кой от двамата -Киво или Керем Ч. е решил Туба да е партньорката в сериала ? Веднага, ама веднага се написа, че видиш ли, тя била гаранция за успех  Mr. Green Нейсе, да си пишат каквото искат  Laughing

Миси  Heart Eyes Hug така е думата, бе  hahaha От къде пък ще извадя чак 10 сладура от турските актьори  hahaha
Скрит текст:
Изгледах Ичердето ... ами най ми хареса онзи, на когото му кръцна Давут коремчето ли, какво ли ,как реалистично тупна на земята, иначе друго интересно не видях  ooooh! Май ще го зарязвам ...
Ами явно има много хора, които го харесват Керем, нали разбра, че е имало анкета кого биха искали да видят в музея най-много.Какво като не е толкова известен, обичат си го хората изглежда ... Важното е, че и нашето момче са го искали най-много  Peace И Берен  Peace
Лека! Hug

# 711
# 712
Добро утро! Hug Hug Hug

Терзи, мерси за кафенцето и снимките. bouquet

Нямам представа защо точно тези актьори са с фигури в музея - вероятно са правили някакво проучване... не знам. Peace  Щом са преценили, че и Керем трябва да е там... значи така трябва.  Wink Хората си знаят работата.  Peace Пускам един клип с "озвучка" на руски и май казват, че Таркан и Хюлия Авшар ще имат, но не мога да разбера дали вече имат, или по-нататък ще им направят!? newsm78 Ама не остана време, на 28 ноември, като го откриват, ще стане ясно. Wink

https://www.youtube.com/watch?v=e0rXD4N-qAg

Тази вечер дано ни чака интересен епизод. Praynig

Хубав ден! bouquet

# 713

Добро утро Hug

Дойде и велики четвъртък ! Laughing Laughing Laughing

Фенче  Heart Eyes благодаря , че ми отговори искрено  bouquet

Аз си чакам търпеливо да усетя истинското влюбване, не игричките и леки провокации между ГГ и най -вече убедителна игра!

Не харесвам когато се стигне до целувка ГГ така да се завъртят ,че да гледам врата на единия Mr. Green Laughing Wink

Снеже Heart Eyes

# 714
Добрутроо в нашия ден Hug Hug
Терзи ни е сложила кафенце Simple Smile bouquet
Снеже Hug, Себи Hug велики четвъртък Joy Joy Joy

имаме нови снимки на СТ, вчера си ги пожелах Wink
и двамата усмихнати, видимо доволни Wink
това ми харесва, нищо, че Башачка е с летни обувки newsm78

http://www.gecce.com/haber-kivanctan-samuray-stili

Миси Heart Eyes, червено конче няма да слагам, ще стане много претрупано, пък и ще кажат , че се взимаме много насериозно hahaha
Йоланте слага страхотни неща с малкия сладур Simple Smile
на мен пък Берен ми харесва, как са я направили Peace

Фенче Heart Eyes, хареса ми как си описала Сю Peace
само, че за възрастта не съм съгласна-може да е на около 27-29 години Peace

и да поздравя и Орсич от снощи Hug

Цитат
Има характерни неща за силните личности, които се оценяват от други силни личности. Двамата герои в нашия сериал са умни, красиви, дръзки и силни! Това е.

Peace

аз предлагам, ако може да изпишем още страница и половина, за да може довечера да сме в нова тема!! Peace

Последна редакция: чт, 24 ное 2016, 09:32 от Airra

# 715
Явно модата е такава - палто и сандали...  Mr. Green нали е стилист, знае ги тези работи. Joy Joy Joy Добре, че засега облича Къванч добре в сериала, а тя ако иска и с чехли да ходи в моловете. Laughing Wink

Wink

# 716
Снеже Hug,като Джесур си го облича супер Peace Heart Eyes
абе разбира си от работата Mr. Green

Еркан какво видео е сложил в ТТ
за добро утро hahaha

https://twitter.com/erkoavci/status/801650424583487489

# 717
Айрре, Hug Hug Hug

Ами... ще замълча... но за сериала е така - хубаво го облича.  Peace Добре, че не е стилистката от "Кузей Гюней", че щеше да изкара сериала със зеленото яке. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 718
Добро утро!  Hug Hug Hug
Снеже  Hug Себи  Heart Eyes Терзи  Heart Eyes Айре  Heart Eyes bouquet за всичко споделено! bouquet
Много ми харесват СТ, а Башак след мола няма да се качва на метрото или автобуса, та да я мисля с какво се е обула  Laughing Както иска да се облича, стига да прави момчето ми щастливо  Peace
Айре  Heart Eyes ами от къде да знам на колко години са и Сю и Джес, приличат си на трийсет и няколко годишни и двамата, какво лошо има в това  newsm78 Нали са красиви  Laughing
Нямам търпение за довечера ...
А днес е тъжна дата за мен , но за пръв път не ми липсва желание да пиша  newsm78 Да почетем паметта на един велик музикант , който ни напусна преди 25 години ... Липсваш ми, Фреди Меркюри! Cry Heart Eyes

Последна редакция: чт, 24 ное 2016, 10:17 от queen_fenka

# 719
Айрре, Hug Hug Hug

Ами... ще замълча... но за сериала е така - хубаво го облича.  Peace Добре, че не е стилистката от "Кузей Гюней", че щеше да изкара сериала със зеленото яке. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

мани мани Joy Joy Joy

Много ми харесват СТ, а Башак след мола няма да се качва на метрото или автобуса, та да я мисля с какво се е обула  Laughing Както иска да се облича, стига да прави момчето ми щастливо  Peace

А днес е тъжна дата за мен , но за пръв път не ми липсва желание да пиша  newsm78 Да почетем паметта на един велик музикант , който ни напусна преди 25 години ... Липсваш ми, Фреди Меркюри! Cry Heart Eyes

RIP за Фреди Peace

за Башак съм абсолютно Peace- няма да се качва на метрото след това Laughing
важното е, че Киво е усмихнат до нея, и със сигурност усмивката му е искрена! Heart Eyes

видя ли видеото от Еркан? Laughing

Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт