След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -202ღღ

• 22 984
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Мише Heart Eyes Hug, нали го обясних  Joy Joy Joy Кажи какво не разбра  Mr. Green
Сега видях, че си го обяснила. bouquet

# 166
  • в подножието на планината
Мише,  Hug Heart Eyes и аз така... ooooh! ама Ирчето Heart Eyes ме светна...  Laughing

# 167
Какъв стол пък сега  ooooh! това е някакво отражение или нещо друго  hahaha
Вечерта при Синан си е много пъргава хаахха как се мята на дивана покрай Йо  hahaha Joy

# 168
  • У Диспансера ...♥♥♥
После в къщата на Синан, става въпрос за Седа и как си мисли, че той още е влюбен в Яска.  За това се подиграва Омер, - успех да ти е, братле  Mr. Green Това е след инцидента, защото Дафа е в количка, явно нещо си е навехнала или счупила, а Омер е преоблечен, защото явно си е взел душ. Все пак е влязъл в пожара да търси неговата Дафа, и се е опушил.
Значи епизод не ми трябва, всичко разгадах  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 169
  • У Диспансера ...♥♥♥
Вечерта при Синан си е много пъргава хаахха как се мята на дивана покрай Йо  hahaha Joy
Стол е, стол, аз сто пъти връщах да гледам, и стойката и е все едно ръцете са на колелата. Ама тя нещо се е навехнала само бе, ама Омер е бил категоричен да не се напряга излишно и да седи в стола, докато й мине  Heart Eyes Crazy

# 170
После в къщата на Синан, става въпрос за Седа и как си мисли, че той още е влюбен в Яска.  За това се подиграва Омер, - успех да ти е, братле  Mr. Green Това е след инцидента, защото Дафа е в количка, явно нещо си е навехнала или счупила, а Омер е преоблечен, защото явно си е взел душ. Все пак е влязъл в пожара да търси неговата Дафа, и се е опушил.
Значи епизод не ми трябва, всичко разгадах  hahaha hahaha hahaha hahaha
Сложи Мерич в левия си джоб... Joy Joy Joy щом от такъв фраг, прозря замисъла й... Laughing

# 171
Айшето има рожден ден и с Елка май наистина са много големи приятелки

https://twitter.com/tubikodono1/status/795711872301408256

# 172
Стол е, стол, аз сто пъти връщах да гледам, и стойката и е все едно ръцете са на колелата. Ама тя нещо се е навехнала само бе, ама Омер е бил категоричен да не се напряга излишно и да седи в стола, докато й мине  Heart Eyes Crazy

smile3508  Мерич репички да яде  Joy  Joy  Joy

# 173
  • У Диспансера ...♥♥♥
Диде, Звезде, нали  hahaha hahaha hahaha
Така убедително разказвам, га чи съм била на снимките кадър по кадър  hahaha hahaha hahaha

# 174
Така убедително разказвам, га чи съм била на снимките кадър по кадър  hahaha hahaha hahaha
Съмнителна си!!!... Thinking Mr. Green

# 175
  • Perla

Ирка, ми нали ти подаваш репликите на Мерич! Как няма да си на снимките  Laughing

Но наистина онези дръжки са на някакъв стол- вероятно Дафинка е пострадала, синош я е завел у тях си, пък Йомко е мед. сестра- помага на Дефнето си да вземе някакви неща, храни я в устата, слага я да спи, завива си я.
Хайде, спирам с фантазиите, че кой знае пак какво приземяване ще има в петък без парашут. Mr. Green И после- събота- 9 часа сабахлян Sad

# 176
Диде, Звезде, нали  hahaha hahaha hahaha
Така убедително разказвам, га чи съм била на снимките кадър по кадър  hahaha hahaha hahaha

Ирка, ми нали ти подаваш репликите на Мерич! Как няма да си на снимките  Laughing

Но наистина онези дръжки са на някакъв стол- вероятно Дафинка е пострадала, синош я е завел у тях си, пък Йомко е мед. сестра- помага на Дефнето си да вземе някакви неща, храни я в устата, слага я да спи, завива си я.
Хайде, спирам с фантазиите, че кой знае пак какво приземяване ще има в петък без парашут. Mr. Green И после- събота- 9 часа сабахлян Sad

В петък - приземяване, в неделя - отрезвяване и така ........купон форева  Joy  Joy  Joy

# 177
От Синан са отишли в работата и затова е така облечен Йо  Peace

# 178
Сега какво разбрах аз, с ваша помощ, значи Синан я намира паднала и я кара у него, Йо я търси в калабалъка като не я намира се прибира вкъщи, преоблича се, след това Синан му звъни да му каже, че Дефне е при него, той хуква и двамата пренощуват заедно при Синан, за да я лекува Дафа, пък на другия ден отново на работа, затова Дафа е със същите дрехи  Thinking Thinking Mr. Green Тъй ли

Там където Дафа седи и говори със Синан не е  ли от офиса, не ми изглежда да е в неговата къща  newsm78

# 179
Еййй, фрага ме изпреварил  Laughing Laughing  Много кърашик,хубаво,че Ирка е разяснила  Mr. Green
Та здравеййтее  Hug Hug Hug

На мен тази ръка ми се вижда космата със светла козинка,така че залагам на Синан и аз...не щЪ да е ПамирКо  Crossing Arms Laughing

Изгледах епизода с превод и  съм на мнение,че Памир не е направил нищо лошо за момента,поне в тази серия  Peace и ще цитирам Дидито за по-лесно  Wink
Цитат
...като разбра на партито, че отново са заедно, даде на Йо да разбере, че се отдръпва. Според мен той се готви за момента, когато отново ще се разделят - той съди за такава възможност и от думите на Корай, и от самата Дафа. Само дето си мисля, че той наистина не познава Дефне
...с отиването у тях каза,че не си вдигала телефона и затова е отишъл  Peace след излиянията й,че била глупачка,дъра-бъра  ooooh! ooooh! какво да си помисли човекът,като не отговаря...не виждам умисъл в това.
Но Дефа си е виновна  Naughty Исмаил й затръшва вратата ,тя на Йомер се сърди  Crossing Arms

И трето, колебанията на Дефне. Тя наистина не знае какво иска. Ненапразно в колата, когато беше с Шукрю, се убеждаваше сама, че е на правилния път. И още на следващия ден каза на Памир, че е сгрешила, че е глупачка. Исо правилно ѝ каза- ти не си сигурна в тая любов и затова криеш от всички. И за капак- откровенията пред Памир. даде му толкова информация, която засяга наистина само нея и Йомер, съответно семейството ѝ. Но думите ѝ, че за Йомер няма значение дали ще е с нея, или без нея направо ме хвърлиха в потрес. Значи толкова малко го е разбрала и толкова малко вярва в неговата любов! Но това пък поставя и още един въпрос- кой и кога ще се заинтересува за преживяното от Йомер през тая една година. Зрителите и Синан видяхме дъното, докъдето беше стигнал, но нито Исо, нито Дефне, нито някой друг знае как се е чувствал в действителност. И ми се струва справедливо, щом от Исо Йомер все пак понаучи нещо за Дефне, то и Дефне да понаучи нещо за Йомер от Синан например.
напълно съм съгласна с черночкото  Peace
а за подчертаното и аз се чудя и ще взема да питам вече ..Кога и Кой?  Naughty Mr. Green

Цитат
Нали щеше да и дава възможност да диша, къде пак се юрна да и държи сметка защо не му вдига телефона  Mr. Green Оф бе, хем не се напъва да я задържи, хем му трепери брадичката да не се фръцне тя този път...
според мен тук Йо беше притеснен,затова тръгна към тях и я пита какво става,че не вдига телефона. Нормално! Все пак Дефо му каза,че се чувства разкъсана,че не знае какво да прави...как да не се притесни човекът за нея,не дали няма да го изостави. Той и затова си задава въпросите защо се е върнал  Peace защото вижда,че Дефне страда, а това му е голямата болка  Peace

...пък е виновен Исмаил...да не го пропусна  newsm66 newsm66

Общи условия

Активация на акаунт