След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -202ღღ

• 22 947
  • 740
  •   1
Отговори
# 180
  • Perla
Еййй, фрага ме изпреварил  Laughing Laughing  Много кърашик,хубаво,че Ирка е разяснила  Mr. Green
Та здравеййтее  Hug Hug Hug

На мен тази ръка ми се вижда космата със светла козинка,така че залагам на Синан и аз...не щЪ да е ПамирКо  Crossing Arms Laughing

Скрит текст:
Изгледах епизода с превод и  съм на мнение,че Памир не е направил нищо лошо за момента,поне в тази серия  Peace и ще цитирам Дидито за по-лесно  Wink
Цитат
...като разбра на партито, че отново са заедно, даде на Йо да разбере, че се отдръпва. Според мен той се готви за момента, когато отново ще се разделят - той съди за такава възможност и от думите на Корай, и от самата Дафа. Само дето си мисля, че той наистина не познава Дефне
...с отиването у тях каза,че не си вдигала телефона и затова е отишъл  Peace след излиянията й,че била глупачка,дъра-бъра  ooooh! ooooh! какво да си помисли човекът,като не отговаря...не виждам умисъл в това.
Но Дефа си е виновна  Naughty Исмаил й затръшва вратата ,тя на Йомер се сърди  Crossing Arms

И трето, колебанията на Дефне. Тя наистина не знае какво иска. Ненапразно в колата, когато беше с Шукрю, се убеждаваше сама, че е на правилния път. И още на следващия ден каза на Памир, че е сгрешила, че е глупачка. Исо правилно ѝ каза- ти не си сигурна в тая любов и затова криеш от всички. И за капак- откровенията пред Памир. даде му толкова информация, която засяга наистина само нея и Йомер, съответно семейството ѝ. Но думите ѝ, че за Йомер няма значение дали ще е с нея, или без нея направо ме хвърлиха в потрес. Значи толкова малко го е разбрала и толкова малко вярва в неговата любов! Но това пък поставя и още един въпрос- кой и кога ще се заинтересува за преживяното от Йомер през тая една година. Зрителите и Синан видяхме дъното, докъдето беше стигнал, но нито Исо, нито Дефне, нито някой друг знае как се е чувствал в действителност. И ми се струва справедливо, щом от Исо Йомер все пак понаучи нещо за Дефне, то и Дефне да понаучи нещо за Йомер от Синан например.
напълно съм съгласна с черночкото  Peace
а за подчертаното и аз се чудя и ще взема да питам вече ..Кога и Кой?  Naughty Mr. Green

Цитат
Нали щеше да и дава възможност да диша, къде пак се юрна да и държи сметка защо не му вдига телефона  Mr. Green Оф бе, хем не се напъва да я задържи, хем му трепери брадичката да не се фръцне тя този път...
според мен тук Йо беше притеснен,затова тръгна към тях и я пита какво става,че не вдига телефона. Нормално! Все пак Дефо му каза,че се чувства разкъсана,че не знае какво да прави...как да не се притесни човекът за нея,не дали няма да го изостави. Той и затова си задава въпросите защо се е върнал  Peace защото вижда,че Дефне страда, а това му е голямата болка  Peace

...пък е виновен Исмаил...да не го пропусна  newsm66 newsm66

[/quote]

Ани Peace А Памирико играе много хитро и предпазливо, така че никой не може да го упрекне, че е преминал някаква граница. И да, след партито уж се отдръпна, но на следващия ден каза на Седа, че няма да заминава никъде, защото е загубил мача, но лигата е дълга, т.е. хич не се е отказал от Дефне. Просто чака своя момент. Е, ако не беше киралъка, пък и другите му подли номерца, можеше и  да не съм му толкова гневна. Mr. Green

# 181
  • У Диспансера ...♥♥♥
Доре, той го каза, защото като й се обади тя плачеше- Пита я пак ли плачеш Албертин. Мислех, че си по пътя си ( перифразирам)
И тя какво каза- и аз мислех така, ама съм глупачка
Емиии, ти като не им знаеш отношенията с Омер и как се обичат, какво да си помислиш ???
От там се реши да не заминава и каза това за мача, инак се беше отдръпнал, пожела и късмет по време на партито на Омер, като ги видя заедно вече.

# 182
  • Още у мъглата ...
А, кво сте ми заизбелвали Памирко Crossing Arms Mr. Green Ай, имАхме си една избелена, ся и един избелен, ай няма нужда Mr. Green
Нито е имал намерение да се отдръпва, нито се е отдръпнал Naughty
И със сигурност вече не е, защото Нериман му е казала, а защото му се играе, а и защото вече се повкара във филма Naughty Peace

Ха сега, добър вечер, разплитвачки на фрага Laughing Hug Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 183
  • Perla
Доре, той го каза, защото като й се обади тя плачеше- Пита я пак ли плачеш Албертин. Мислех, че си по пътя си ( перифразирам)
И тя какво каза- и аз мислех така, ама съм глупачка
Емиии, ти като не им знаеш отношенията с Омер и как се обичат, какво да си помислиш ???
От там се реши да не заминава и каза това за мача, инак се беше отдръпнал, пожела и късмет по време на партито на Омер, като ги видя заедно вече.

Ирка, аз затова писах, че самата Дефне не е съвсем наясно със себе си- единия ден се самоубеждава, че е на правилния път, на другия ден казва, че не е и че е глупачка. Естествено, че Памир ще се възползва от ситуацията, защото той си има цел човекът. Но от моя гледна точка, още щом разбра от Йомер, че Дефне е неговото момиче, и че за Йомер нищо не е свършило, Памир би трябвало да се оттегли. Все пак са роднини с Йомер, приятели. Говоря по принцип, от морална позиция. Но пък нямаше да има интрига в сериала. Laughing

ИИИ, Габи! Добре дошла, да удариш едно рамо  Hug

А, кво сте ми заизбелвали Памирко Crossing Arms Mr. Green Ай, имАхме си една избелена, ся и един избелен, ай няма нужда Mr. Green
Нито е имал намерение да се отдръпва, нито се е отдръпнал Naughty
И със сигурност вече не е, защото Нериман му е казала, а защото му се играе, а и защото вече се повкара във филма Naughty Peace

Ха сега, добър вечер, разплитвачки на фрага Laughing Hug Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: пн, 07 ное 2016, 23:35 от dora_st

# 184
  • Още у мъглата ...
Аййй и да не пропусна Laughing
Брех, Мимчо  Hug Heart Eyes Heart Eyes, ко объркА коридорТи Laughing
И Дидочеее Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 185
  • По света и в нас.
Ааа Памирко с това лилаво сако ме спечели Blush Blush Blush Направо е перфектен. Heart Eyes

# 186
  • Perla
Габи, Ирка разказа един вариант на фрага. Твоят вариант какъв е?  Laughing

# 187
  • в подножието на планината

Габи, Hug Heart Eyes

+1  Laughing

# 188
  • Още у мъглата ...
За фрага и аз си поиграх на гадаене за ръката Laughing Защото отвсякъде изключих да е Памир Naughty Naughty Mr. Green Първо се метнах на Шукрю или Айтекин  Joy Joy Joy
Освен това просто няма как Омер да държи толкова здраво Дефне ( и то здраво и плътно до него Naughty Mr. Green Heart Eyes Heart Eyes) и в един момент да я изпусне и да я търси Peace
Така че за мен кадрите са обърнати Wink Laughing Първо Омер търси Дефне, а после я държи здраво и се промушва между хората Grinning Peace
Макар че и тук има някаква лекинка обърквация, защото нали бяха заедно като свирнаха сирените  Laughing newsm78

Другият вариант е някак си, невероятно как, той както я държи здраво, леко невнимание и я изръсва някъде из навалицата Joy Joy Joy И после я вика и търси Joy Joy
Изведнъж се появява добрият Синан и помага на Дефне Grinning Казва на Йомко, бегай да се преоблечеш у вас, а аз ще закарам Дефне у нас, далеч от огъня Naughty Sunglasses Ама не се бави и идвай и ти Mr. Green Дефне обаче е чула от Седа, че Синан още не бил забравил Яса, и го казва на Синан Grinning Той само като чува и беж крачета да бягат да се оправя със Седа Mr. Green И така преоблечен Йомко и Дефне остават сами в къщата на Синааан Laughing Party Party

И те така, Памирко е шкартиран от вариантите ми Naughty Mr. Green

# 189
  • Още у мъглата ...

Габи, Hug Heart Eyes

+1  Laughing

Илде  Hug Heart Eyes Heart Eyes

Доре  Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 190
  • София
Поне да включат онази сцена, в която той я гали в някаква болница. Нали я пуснаха във фрага и после я нямаше в серията. Crossing Arms

# 191
За фрага и аз си поиграх на гадаене за ръката Laughing Защото отвсякъде изключих да е Памир Naughty Naughty Mr. Green Първо се метнах на Шукрю или Айтекин  Joy Joy Joy
Освен това просто няма как Омер да държи толкова здраво Дефне ( и то здраво и плътно до него Naughty Mr. Green Heart Eyes Heart Eyes) и в един момент да я изпусне и да я търси Peace
Така че за мен кадрите са обърнати Wink Laughing Първо Омер търси Дефне, а после я държи здраво и се промушва между хората Grinning Peace
Макар че и тук има някаква лекинка обърквация, защото нали бяха заедно като свирнаха сирените  Laughing newsm78

Другият вариант е някак си, невроятно как, той както я държи здраво, леко невнимание и я изръсва някъде из навалицата Joy Joy Joy И после я вика и търси Joy Joy
Изведнъж се появява добрият Синан и помага на Дефне Grinning Казва на Йомко, бегай да се преоблечеш у вас, а аз ще закарам Дефне у нас, далеч от огъня Naughty Sunglasses Ама не се бави и идвай и ти Mr. Green Дефне обаче е чула от Седа, че Синан още не бил забравил Яса, и го казва на Синан Grinning Той само като чува и беж крачета да бягат да се оправя със Седа Mr. Green И така преоблечен Йомко и Дефне остават сами в къщата на Синааан Laughing Party Party

Peace Peace Peace

# 192
  • Още у мъглата ...
Поне да включат онази сцена, в която той я гали в някаква болница. Нали я пуснаха във фрага и после я нямаше в серията. Crossing Arms

Викаш, поне е вече готова сцена и няма се мъчат да се галят пак Joy Joy Joy
Мише  Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 193
  • Още у мъглата ...
За фрага и аз си поиграх на гадаене за ръката Laughing Защото отвсякъде изключих да е Памир Naughty Naughty Mr. Green Първо се метнах на Шукрю или Айтекин  Joy Joy Joy
Макар че и тук има някаква лекинка обърквация, защото нали бяха заедно като свирнаха сирените  Laughing newsm78

Другият вариант е някак си, невроятно как, той както я държи здраво, леко невнимание и я изръсва някъде из навалицата Joy Joy Joy И после я вика и търси Joy Joy

Peace Peace Peace

Терка  Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 194
Габи  Hug
аз все пак си мисля, че Йо и подава ръка, много ми прилича на неговата и тена е тъмен и пръста и  нокатят - като неговите  ooooh!  hahaha  само където е със сако, но може да го е свалил от горещината Mr. Green, ама то наистина ли пожар е станало или е фалшива тревога  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт