След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -202ღღ

• 23 017
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
  • Perla
Илде  Hug, ми тя само една неговата реплика  Laughing - къде казваше как може да се превърне в неин навик /предполагам - на Дафина/. Изглежда твърде ясно си дава сметка, че не може да бъде нищо друго за нея, че е съгласен да влезе в живота и просто като навик. Той, за разлика от фръцльо, изглежда не само чува, но и осмисля това, което говори Корай, та сигурно е решил да чака шанса си, знам ли. Може от другия фраг да стане по-ясно  newsm78

Диде, аз това го разбрах като стратегия на Памир как да влезе в живота на Дефне и да стане необходимост за нея- лека- полека, докато незабелязано е станал потребност, нещо, без което тя не може. Ако Йомер влиза, образно казано,  не през вратата, а директно с нея, то Памир ще играе тихо и скрито, без да се натрапва, уж между другото ще търси нейната близост, ще се прави на приятел и т.н, докато в един ден Йомко  му отупа праха. Вчера или оня ден Габи беше написала нещо много хубаво по този повод- Памир вече влиза между двама души, които са обвързани един с друг, при това единият е негов близък- макар и да не му кръвен роднина, се водят братовчеди, а са били и приятели. Затова във финала на епизода Йомер питаше- що за свят е това, няма ли поне един правилен човек, т.е. всички ли са лоши, както крещеше на Шукрю в 24 епизод, когато разбра за номера на Суде.

# 121

Виви, Hug Heart Eyes Диди Heart Eyes е отговорила за репликата на Памир... Peace

Ама и тези фенове прекаляват... Rolling Eyes не може цял сезон да дават едно и също... Rolling Eyes На мен досега ми харесва как върви сериалчето...Е, последната серия беше малко скучничка, но не може без такива... ooooh!
Видях, видях, ама после, аз докато съм писала и Диди е отговорила  Heart Eyes

Памирикото яко затъва според мен, още от 2 серии го усещам, че хлътва по Дефне, а това не му е присъщо и му е странно, затова не си дава вид на разбиращ положението си, само от време на време се отпуска и след това пак се връща към типичното си поведение

# 122
  • Perla
Скрит текст:
Виви това и аз съм го чела преди  Peace нали и аз гледах Чучулиговите   Heart Eyes

То и по целувките се познава по принцип  hahaha  кога актьори почват да се нацелват баш де трябва,значи има нещо  Mr. Green бяхме леко целуфани,после минахме на стискане на Елка,после Боре стиска и накрая след 40-та серия вече се отпуснаха  Joy  пък в последните най им се получаваха и все у целта  Peace

Ма тука ни куца работата хахахха грешни сигнали са ни дали  hahaha

Верче  Hug тъй е и за целувките, вече всичко ни е много реалистично, но това вероятно, защото са амбициозни професионалисти и гледат да се подобряват в работата си и да изпипват всичко до последния детайл. Та така ни объркват само  Laughing Laughing

Диди  Hug да помрънкаме, щом няма други желаещи, пък знае ли се, може пък и да го пуснат #Crazy Mr. Green

висш професионализъм, какво да кажеш  Heart Eyes

# 123
Скрит текст:
Най- накрая изгледах цялата серия с превод.Само някои неща искам да споделя, които на онлайна не успях да разбера изцяло. Първо, за Айшегюл и мъжа ѝ. За нас това е скучна сюжетна линия, но съм забелязала, че в тр. сериали винаги се стремят да поставят и някакви важни обществени въпроси. Та в случая мисля, че Мерич чрез порядките в това семейство акцентира върху темата за правата на жените в тр. общество, както и за насилието върху тях. Дори ако щете желанието на Дефне да бъде самостоятелна и да се противи на правилата на Йомер също може да бъде разгледано в такава светлина.
Второ, темата "Исо". Хайде, скараха се с Йомер- добре, и двамата инати като магарета и няма как лесно да се получи разбирателството между тях. Както всички очакваха Йомер да замине, след като научи тайната, така и всички очакваха остър сблъсък между двамата мъже. но беше изключително грозно и жестоко от негова страна да затваря така вратата пред Дефне, т.е. щом избираш да си с него, мене ме няма, не ме търси. същият този Исо, който каза на Йомер, че дефне е била толкова зле заради любовта си!
И трето, колебанията на Дефне. Тя наистина не знае какво иска. Ненапразно в колата, когато беше с Шукрю, се убеждаваше сама, че е на правилния път. И още на следващия ден каза на Памир, че е сгрешила, че е глупачка. Исо правилно ѝ каза- ти не си сигурна в тая любов и затова криеш от всички. И за капак- откровенията пред Памир. даде му толкова информация, която засяга наистина само нея и Йомер, съответно семейството ѝ. Но думите ѝ, че за Йомер няма значение дали ще е с нея, или без нея направо ме хвърлиха в потрес. Значи толкова малко го е разбрала и толкова малко вярва в неговата любов! Но това пък поставя и още един въпрос- кой и кога ще се заинтересува за преживяното от Йомер през тая една година. Зрителите и Синан видяхме дъното, докъдето беше стигнал, но нито Исо, нито Дефне, нито някой друг знае как се е чувствал в действителност. И ми се струва справедливо, щом от Исо Йомер все пак понаучи нещо за Дефне, то и Дефне да понаучи нещо за Йомер от Синан например.
[/spoiler]
Доре, въртиш, сучеш, все до Дафа опираш да и ковеш кривите клинци  Joy  Joy  Joy Че аз Мера толко не плюя, колкото ти фръцличка  hahaha
Ами не е уверена, разбира се, ти на нейно място щеше ли да бъдеш. Че той колко пъти я зарязва, как да е сигурна, че няма го направи пак  Thinking При първата трудност и се фрцка, само тая серия беше на път на два пъти да го направи. Ако Дафа изпитва колебания, съмнения, страхове, работа на Великолепния е да ги разсее, не да се опитва да я контролира и така да ги увеличава  ooooh!
И каква толкова информация даде на Памир  newsm78 Че се пържи между инатите на двете овнета  Tired То щото толкова голяма тайна, че чак каза на Синан, че не е лично  Rolling Eyes
И стига сме им мерили страданията, има ли значение кой по-по-най страдал  Mr. Green Въпроса е какво всеки от тях е научил. Ама като гледам Йомко, бързо е забравил наученото  ooooh! Нали щеше да и дава възможност да диша, къде пак се юрна да и държи сметка защо не му вдига телефона  Mr. Green Оф бе, хем не се напъва да я задържи, хем му трепери брадичката да не се фръцне тя този път  Mr. Green И после Дафа ни виновна, че не знаела какво иска  Stop
Да приключвам, че ще влезем пак в дълбокото  Joy  Joy  Joy Пък във фрага има една реплика на Памир, която ми е по-интересна от цялата 59 серия  Laughing
+1 Peace Laughing

Илденце Heart Eyes Hug мрънкайте ,мрънкайте че аз от предния епизод карам само на фрагове,озет и снимки  Mr. Green нема нужда да си губя времето  Joy Joy Joy даже и предните  3 епизода преди 59 еп. само онлайн съм ги гледала  Whistling

Виви Heart Eyes Hug

# 124
  • в подножието на планината
Диденце, Hug Heart Eyes тази вечер не съм от мрънкащите... Laughing   запазвам си правото за утре... Mr. Green

# 125
Скрит текст:
Илде  Hug, ми тя само една неговата реплика  Laughing - къде казваше как може да се превърне в неин навик /предполагам - на Дафина/. Изглежда твърде ясно си дава сметка, че не може да бъде нищо друго за нея, че е съгласен да влезе в живота и просто като навик. Той, за разлика от фръцльо, изглежда не само чува, но и осмисля това, което говори Корай, та сигурно е решил да чака шанса си, знам ли. Може от другия фраг да стане по-ясно  newsm78

Диде, аз това го разбрах като стратегия на Памир как да влезе в живота на Дефне и да стане необходимост за нея- лека- полека, докато незабелязано е станал потребност, нещо, без което тя не може. Ако Йомер влиза, образно казано,  не през вратата, а директно с нея, то Памир ще играе тихо и скрито, без да се натрапва, уж между другото ще търси нейната близост, ще се прави на приятел и т.н, докато в един ден Йомко  му отупа праха. Вчера или оня ден Габи беше написала нещо много хубаво по този повод- Памир вече влиза между двама души, които са обвързани един с друг, при това единият е негов близък- макар и да не му кръвен роднина, се водят братовчеди, а са били и приятели. Затова във финала на епизода Йомер питаше- що за свят е това, няма ли поне един правилен човек, т.е. всички ли са лоши, както крещеше на Шукрю в 24 епизод, когато разбра за номера на Суде.
[/spoiler]
Ами за приятелството съм съгласна - ще се опитва тихо и настойчиво да стане част от живота и. Но засега не виждам индикации да се опитва да застане между двамата. Напротив, като разбра на партито, че отново са заедно, даде на Йо да разбере, че се отдръпва. Според мен той се готви за момента, когато отново ще се разделят - той съди за такава възможност и от думите на Корай, и от самата Дафа. Само дето си мисля, че той наистина не познава Дефне  Thinking Пък ще видим де, може да си говори човека за нещо съвсем друго  Tired Няма ни е за пръв пот да гадаем в грешна посока  Joy  Joy  Joy

# 126

от сета ...офффф,Саадет хич не може да играе,бързо и този проект ще го приключат

Grinning

# 127
# 128
Ди  Hug Heart Eyes

Като гледам първия фраг, щом и Многострадалната са включили в него, значи предоволно време са и отредили и в серията на нея и нейните перипетии  ooooh! Tired И като гледам 15 място в седмичната класация започвам да се притеснявам за съдбата на сериала, май на Мера не и стана ясно, че зрителите искат Дефмер. Защото този сериал съществува именно, заради тях и тяхната химия. Хората гледат сериала зарди тяхната история, и ако ги няма на екран достатъчно дълго в серията е ясно, че и зрителите няма да гледат. И така и рейтинга ще падне  ooooh! Защо не мож го проумее, ако не тя, то поне продуцентите  ooooh! Както вече се спомена пълнежа е много, пък и увеличават времетраенето на серията, а пък времето за Дефмер - малко, от което следва, че увеличават времето на второстепенните. Ами, няма как на зрителя да му е интересно.
Имам чувството, че за Мерич Дефмер са някаква екзотична специална подправка, която е важна за вкуса, но по-важното е да се слага по малко от нея и да не се прекалява  Mr. Green Joy Joy Joy 

Последна редакция: пн, 07 ное 2016, 20:23 от *Виви*

# 129
Ели  Hug мерси  bouquet
Аз докато си пиша те го пуснали, голяма изненда.

# 130
Скрит текст:
Виви това и аз съм го чела преди  Peace нали и аз гледах Чучулиговите   Heart Eyes

То и по целувките се познава по принцип  hahaha  кога актьори почват да се нацелват баш де трябва,значи има нещо  Mr. Green бяхме леко целуфани,после минахме на стискане на Елка,после Боре стиска и накрая след 40-та серия вече се отпуснаха  Joy  пък в последните най им се получаваха и все у целта  Peace

Ма тука ни куца работата хахахха грешни сигнали са ни дали  hahaha

Верче  Hug тъй е и за целувките, вече всичко ни е много реалистично, но това вероятно, защото са амбициозни професионалисти и гледат да се подобряват в работата си и да изпипват всичко до последния детайл. Та така ни объркват само  Laughing Laughing

Диди  Hug да помрънкаме, щом няма други желаещи, пък знае ли се, може пък и да го пуснат #Crazy Mr. Green

висш професионализъм, какво да кажеш  Heart Eyes

Еле па тука  Heart Eyes
В целия фраг дето дадоха са толко професионалисти

# 131
Опипва почвата Йо - кой какво знае и да види как да реагира с разкритата тайна  Peace
И феновете пак познаха за пожара  Mr. Green
Ма Йо я затри по пътя Joy и Пам само това чакаше  Crossing Arms и сега ще я спаси той

# 132
Опипва почвата Йо - кой какво знае и да види как да реагира с разкритата тайна  Peace
Ма Йо я затри по пътя Joy и Пам само това чакаше  Crossing Arms и сега ще я спаси той
А, уж я държеше за кръста, как па я изпусна, оф я  ooooh!

# 133
  • Perla

Аз като казвам, че само ядове носят тия фрагове! Mr. Green Аман от Памир и Дефне.
Виви, ти ппишеш, че зрителите искат дефмери, гледат сериала заради дефмерите, а вместо това какво получаваме вече толкова серии- Дефне и Памир. И сега- спасителят в ръжта! Е, няма защо да се чудим за рейтинга.  Mr. Green

# 134
А, уж я държеше за кръста, как па я изпусна, оф я  ooooh!

В тоя калабалък  ooooh!
И после пак ще се напрегне Йо,че Пам я е спасил Joy Joy  а кат е спънат и той,какво да му направиме

Общи условия

Активация на акаунт